:(

chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

:(

Post autor: chrosciel »

Witajcie towazysze (zajechało socjalizmem)

Ale dzisaj miałem akcje - Poszedłem postreetoeac no i wskoczylem sobie na murek i rozpedzony jak cholera jade. Na lewo chodnik,na prawo trawnik schodzacy do parkowego jeziorka (wiecie kaczki i te sprawy) nagle sie zagapiłem a ze murek nierówny koło natychmiast spadło na prawo... W dół był 1m ale rower nie spadł ze mna tylko zaczepił sie na czymś a ja skonczyłem tak ze jajami zawisłem na mostku...70 kilogramów zywej wagi spoczeło na jajcach i tak przez ok 3 sekundy!!!( dodam ze nogi nie miały zadnego podparcia poprostu wiasiałem na tej czułej czesci meskiego ciała) Dopiero potem spadłem i lezałem 10 minut na trawniku ledwo łapiac oddech a z murka gapiło sie z 5 osób i co chwile przychodzili nowi ale nikt sie nie spytał nawet co mi sie stało, czy nic mi nie jest, nikt nawet nie pomógł wstać...

Boze czy tak musi byc zawsze ze w polsce nikt ci nawet nie pomoze...Po 10-15 minutach sie zebrałem i wrociłem do domu, teraz zdałem sobie dopiero sprawe z tego ze mogłem sobie zalatwic nie zobaczenie wojtusia juniora na całe zycie...Naszczescie nic sie nie stało wielkiego poza potwornym bólem!

PS Teraz wiem ze Cszyvy miał racje z tym łosiem - maskotką na mostku...Polecam kazdemu
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Spoko. Ja jak szedlem polamany do domu ponad 2km to nawet na mnie jeszcze jakies staruchy krzyczaly, ze taki duzy, a taki brudny. ;D
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

niby w unii jesteśmy a tu takie **** walą ludzzi na przystankach okradają i inni nie reagują to jest polska właśnie :((
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

buu, zawsze tak jest, zwlaszcza w kraju czarnej dziury (ale zajefana metaforka!!).
SuchY
Kontakt:

Post autor: SuchY »

to ja miałem też taki fajny wypadek że na środku deptaka w lublinie zaczepiło mnie 6 drechór aż wkońcu zaczeli mnie lać i nikt nawet nie zwrócił uwagi dopiero po 200 metrach ogarniając się od ciosów zobaczyło to jakichś 2 taksówkaży tak to nikt nie pomoże poprostu polska to ktaj samolubnych chamów i złodziei
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

ku.rwa to gdzie wy mieszkacie??

puki co miałem jedna taka powazniejsza sytuacje. spi.erdoliłem sie na prosta noge(jak sie potem okazało skręciłem ja w kolanie), ale zaraz po klinie podeszła domnie klientka i zapytała sie , czy nic mi niejest.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Widzisz u nas w Kraku to nie tak jak u Ciebie na Helu. :>
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

to i tak masz dobrze ze Ci rowera nie zajebali jak tak lezales
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

DETH.... mieszkamy w polsce :D
www.pinkbike.com/photo/1927184
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

powiem ci że masz farta koleś co mieszka podemną zjeżdżał na macrokeszu z gurki i zachamował troche zamocno przednim hamulcem a wiecie jakie paskudne śruby są na tegotypu mostkach.właśnie o taką paskudną szęściokątną śrube rozdarł se torbe. jego szczęście że jest żonaty i ma dzieci...
walić podpisy
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

ja jak zrobilem na streecie fronflip i 180' naraz to tez mnie pojechali.ale jedna babca sie spytala czy mi nic nie jest to powiedzielam ze nie a jeden koles nawet powiedzial ze telefon mi wypadl.a w sumie to 3 tygodnie w szpitalu.
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Znieczulica spoleczenstwa moze byc czasami porazajaca. Koles moze dostac zawalu i pasc na ziemie i jedyne co ludzie zrobia to powiedza ze to jakis "pieprzony narkoman"...

Chrosciel - ale z jajkami wszystko w porzadku? ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
ScumFromHell
Kontakt:

A może ochraniacz jakiś?????

Post autor: ScumFromHell »

mozna by sprawic sobie taki ochraniacz jak mają baseballiści( ci prawdziwi nie "obywatele dresi":) chociż nie wiem jak by sie to do roweru miało...
"UP UP AND AWAY"
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

jakiś miesiąc jak połamałem ramę na dwie częsci i zajebałem twarzą centralnie o beton, ludzie stający obok na przystanku autobusowym (tak ze 20-25 osób) stało i się na mnie patrzyło ...podnisłem się cały zakrwawiony a ludzie dalej tylko z gałami wywalonymi stoją i się nie ruszają ( O_o )...aż w koncu podjechał do mnie jakiś kurier rowerowy... spytał się co i jak i pojechał dalej....
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

ja pierdole. niektorzy ludzie sa na prawde mocno zjebiani. jezdzilismy sobie dzisiaj z kumplami po miescie. zatrzymalismy sie dluzej na taki fajnym murku.
za ogrodzeniem jakies dresy staly. qmpel sie odwrocil w tamta strone doslownie na sekunde. a dresy zaraz ,, co sie gapisz, zajebac ci!?,, no i musielismy z tamtad odjechac. coraz bardziej mnie tacy ludzie wkurwiaja.
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

Heh moj kolega to dopiero odwalil :P

Pewnego razu budowalismy hopy w taki sposob ze mielismy wysypana ziemie na wysokosc okolo 2metrow na dlugosci 20m. No i zbudowalismy wyskok i ladowanie sie robi. Wszystko juz przypomina hope, ale zaraz za zeskokiem znaduje sie praktycznie pionowa sciana z ziemi. Kolega powiedzial ze sprobuje cyz dobrze zeskok zbudowany tyle ze mam troche podkopac ta sciane zeby mogl wyrobic. No i skoczyl tyle ze nie wyrobil :P wbil sie w piasek mostkiem w jajca :D Chwile lezal, odeszedl troszke i zobaczyl co tam w srodku i stwierdzil ze skads mu sie leje krew. Ogolenie tylko zadrapanie ale mial opory zeby znow skakac na hpach :D
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Drechy się mnożą...Jest ich coraz więcej. Może jest taki jeden dres jak agent Smith, który kopiuje się w innych...Niedługo będzie scenka jak w Matrxie. Jeden biker wymiatacz i milion tak samo ubranych drehoff.Bluzeczka Clinik i spodenki Pit Bul wersja letnia 3/4.
Ale są też dobre drechy. Sam znam kilku. Pokój innym dobrym drechom.

Pozdrawiam
eeeeee.....rower...
Marcel
Kontakt:

nowy tytułdla braci wachowskich "drech reaktywacja"
walić podpisy
Marcel
Kontakt:

albo "bicerowe rewolucje" :DDDD
walić podpisy