- Author Agang PM "rafal Czas użytkowania:
Mój kumpel jeździ już 2 lata na nie i mówi że jest spoko"
- Drop Off Triple 2004 "Miły Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
NAPISZCIE JAKIES OPINIE NA TEMAT TEGO AMORTYZATORA BO ZASTANAWIAM SIE NAD JEGO KUPNEM."
- Dirt Jumper 3 2004 "nikt Czas użytkowania:
amor jest kijowy... do dirtu nie potrzebne tyle skoku na dropy i do 4x sie nie nadaje. nie jest warty swojej ceny latwo peka. ocena 1. odradzam "
- Vuelta Excalibur DH "Wujekeman Czas użytkowania: więcej niż 1 rok
Powiem tak - obrecz dobra na przód, na tył niekoniecznie...chłopaki z Torunia będą wiedzieli o co chodzi.... "
- 661 full comp " f r boy Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
jest spoko,polecam"
a jest tego duuuuuuuuużo więcej
sprzetownia - apel
-
- Kontakt:
to ejst najlepsze :D:D:D:D:D
Młody Czas użytkowania:
Super amorek. mam go już dwa lata i nic się z nim nie dzieje. Całkowicie spuściłem powietrze i jest bardzo mięki. wyłapuje nawet najmniejsze nierówności. Używam go do Fr. Bardzo polecam
po 1.
jakim cudem amor z 2004 mozna miec dwa lata :)
po 2.
jakim cudem amor do dirtu spompowany na maxa wytrzymal w FR przez dwa lata?
po 3.
jakim cudem, ten koles mogl kiedykolwiek jezdzic kiedys w fr?
po 4.
jak masz jakies watpliwosci patrz na punkty wyzej...
Młody Czas użytkowania:
Super amorek. mam go już dwa lata i nic się z nim nie dzieje. Całkowicie spuściłem powietrze i jest bardzo mięki. wyłapuje nawet najmniejsze nierówności. Używam go do Fr. Bardzo polecam
po 1.
jakim cudem amor z 2004 mozna miec dwa lata :)
po 2.
jakim cudem amor do dirtu spompowany na maxa wytrzymal w FR przez dwa lata?
po 3.
jakim cudem, ten koles mogl kiedykolwiek jezdzic kiedys w fr?
po 4.
jak masz jakies watpliwosci patrz na punkty wyzej...
jakoś nie mogłem sięzabrać za projekt z konstrukcji betonowych i przejżałem sprzętownie.
Suntour Duro "okot Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
Amortyzator calkiem calkiem. Jedyny minus to czeste brudzenie sie goleni :) " KOMPLETNIE NIC NIE WNOSI
CMP Firestarter "kaziu69 Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
kupa za 690zł. moja pierwsza rama firmy GRAND wytrzymała rok.puzniej rozjebałem ją młotkiem. NIE WARTO. "
CMP Firestarter "CMP rider Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
Wielka kupa ludziska nie polecam łamią się jak zapałki Dla mnie CMP= KUPA ( przez wielkie K) "
Duncon Pitbull "adrianDH Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
pancerna rama extra geo ........... "
LF Dragstar "konqrent Czas użytkowania: więcej niż 1 rok
LF Dragstar to nawet dobra rama dla początkujacych ale nic pozatym, jest strasznie miekka, zlamala mi sie przy suporcie,... " JEST DWA RAZY WIĘC JEDNO MOŻNA USUNĄĆ!
Kona Stinky Deelux " lolo Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
Ogólnie ramka przereklamowana model 04 bo taki miałem niczym nie rużnił się od dc tosy inu kturą miałem wczesniej takrze ramka fajna ale przereklamowana" DWA RAZY TO SAMO I WOGÓLE CO TO ZA RECENZJA!
SRAM 5.0 (przerzutka tył) "Młody Czas użytkowania:
od początku przeżutka chodzi bardzo dobrze. Każde przełożenie wskakuje bez problemu. polecam do spokojniejszej jazdy. do ostrzejszej jazdy nie polecam ponieważ jest dosyć mało sztywna i podczs zjadu na większych dziurkach. ogólem spoko" DWA RAZY TO SAMO.
Blackbox/RPM (korby) "mebone Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
korbe mam 2 tygodnie , narazie jest prosta i nie ma luzow zobaczymy co bedzie za pol roku."
Magura Clara "krzysiek Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
clara jest do dupy bo nie mozna uszczelek dostac płyn jest za drogi i jedno tłoczkowy"
Pro max (V-brake) "szyszalll Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
Puki nie mam jeszcze magurek race line jakos musza mi wystarczyc ale na dluzsza mete nie polecam ;/ " A PONIŻEJ :"szyszalll Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
W poprzednim walnelo mi sie urzytkowanie mam je 3 dni :D"
Kona Shred 2005 "sisior Czas użytkowania:
rowerek do kitu i bardzo drogi a koles który ocenil go na 5 jest baranem"
pozdro
Suntour Duro "okot Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
Amortyzator calkiem calkiem. Jedyny minus to czeste brudzenie sie goleni :) " KOMPLETNIE NIC NIE WNOSI
CMP Firestarter "kaziu69 Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
kupa za 690zł. moja pierwsza rama firmy GRAND wytrzymała rok.puzniej rozjebałem ją młotkiem. NIE WARTO. "
CMP Firestarter "CMP rider Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
Wielka kupa ludziska nie polecam łamią się jak zapałki Dla mnie CMP= KUPA ( przez wielkie K) "
Duncon Pitbull "adrianDH Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
pancerna rama extra geo ........... "
LF Dragstar "konqrent Czas użytkowania: więcej niż 1 rok
LF Dragstar to nawet dobra rama dla początkujacych ale nic pozatym, jest strasznie miekka, zlamala mi sie przy suporcie,... " JEST DWA RAZY WIĘC JEDNO MOŻNA USUNĄĆ!
Kona Stinky Deelux " lolo Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
Ogólnie ramka przereklamowana model 04 bo taki miałem niczym nie rużnił się od dc tosy inu kturą miałem wczesniej takrze ramka fajna ale przereklamowana" DWA RAZY TO SAMO I WOGÓLE CO TO ZA RECENZJA!
SRAM 5.0 (przerzutka tył) "Młody Czas użytkowania:
od początku przeżutka chodzi bardzo dobrze. Każde przełożenie wskakuje bez problemu. polecam do spokojniejszej jazdy. do ostrzejszej jazdy nie polecam ponieważ jest dosyć mało sztywna i podczs zjadu na większych dziurkach. ogólem spoko" DWA RAZY TO SAMO.
Blackbox/RPM (korby) "mebone Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
korbe mam 2 tygodnie , narazie jest prosta i nie ma luzow zobaczymy co bedzie za pol roku."
Magura Clara "krzysiek Czas użytkowania: 6 miesięcy - 1 rok
clara jest do dupy bo nie mozna uszczelek dostac płyn jest za drogi i jedno tłoczkowy"
Pro max (V-brake) "szyszalll Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
Puki nie mam jeszcze magurek race line jakos musza mi wystarczyc ale na dluzsza mete nie polecam ;/ " A PONIŻEJ :"szyszalll Czas użytkowania: 2 - 6 miesięcy
W poprzednim walnelo mi sie urzytkowanie mam je 3 dni :D"
Kona Shred 2005 "sisior Czas użytkowania:
rowerek do kitu i bardzo drogi a koles który ocenil go na 5 jest baranem"
pozdro