Koniec smsow po 1 gr w POPie ? :/

lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

kurwa, najgorsze to sa dzwonki... idziesz do banku i ci jakas zaba pierdzi przez telefon...

Max, nie zgodze sie z toba!

mamy tu kolege narwanca, ktory tygodniowo wysyla 500 smsow czyli gdzies 71.5 sms'a dziennie wiec tapeta mu umila czas podczas pisania smsa, a wygaszacz czas przez ktory oczekuje na drugiego.... (to jest joke oczywiscie, ale i tak uwazam, ze te tapety za 10.98 to bezsens... nie chodzi o coene tylko o sam obrazek... no wiecie chyba o co mi chodzi :P)

a tak dla wiadomosci

500 smsow tygodniowo = 71.428571428571 sms'a dziennie = 2.97619047619 smsa na godzine czyli 0.049603174603 smsa na minute
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

a mnie to rybka, komorki nie mam, nie mialem i miec nie bede, bo nie znosze tego malego gooffna
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

a ja mam telefon, dzwonki zwykle mam wyłączone a na tapecie foty dziewczyny, i zwykle go używam i sie przydaje ale jakbym mógł cofnąć sie do momentu kiedy go kupowałem, to bym sie poważnie zastanowił i chyba teraz nie kupił, no niestety już mam i trza z tym żyć:( kolejne gówno jako skutek uboczny postępu cywilizajci, a żeby nie siostra to bym z pokoju TV wypierdolił a najchętniej przez okno
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

No powiedzmy ze 500 na tydzien to lekko presadziłem hehe no na półtora ale to nawet niewiesz jak ci te meski szybko sie zuzywją , prawie wszyscy moi kumple mają pop i zeby sie zgadac na rower trzeba do kazdego wsylac itd a niemowie juz o prywatnym zyciu w ktorym mam pelno osob do ktorych trzeba sie co odezwac xD lol ale zeszlismy z tematu :D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
lizzard king
Kontakt:

e tam dokazdego...

jak z kims jade to sa max 5 osob, bo niby skad wziac wiecej, a jak juz to puszczam sygnal to jeednego i on dzwoni do pozostalych

:D

rachunki jakies smieszne przychodza...

ide sie uczyc geografi
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

nie wiem co zlego w posiadaniu telefonu ;]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

heh ja tam nie mialem przez pol roku telefonu a teraz sobie kupilem zeby wiedziec ktora godzina bo tak to ni ***** nie mialem pojecia ;P mam nokie 3310 ktora mama znalazla w szafie a karte kupilem taka zeby pasowala i jest spoko ;P wysylam z 3 sms na tydzien i jakos nie ubolewam nad tym
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

MaxDamageDA A to zwracam homor. W tym przypadku tesz się Toną zgodze. Tesz mnie to wpienia jak jakies tempe siksy albo inne zjeby stoja i napierdlaja po klawiszach.

A co do reklam to tesz mnei ładnie wkuriwaja wszedzie tego pełno. Szególnie na mtv i vive jak coś spoko leci a tu nagle wyskakuje ci jakiś qwa kurczaczek czy inny diabeł i stara się być cool. Przegięcie paly.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

to są kurwa ****** skurwysyny nie mam do tych hujow sily caly czas walą na jana a pierdolili w reklamie ze kurwa na zawsze po 1 gr doszedl do mnie lancuszek ze kurwa jutro wszyscy strajkują i ze o 9;00 wyłaczaja telefony oczywiscie z popa ale ja i tak na to sram *** im kurwa w dupsko złodzieje......zdenerwowalem sie
śmierc pozerom i komercji
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

za0_DR/FR jak Ci telewizja nie pasuje to po co oglądasz? mnie wkurwiają reklamy w gazetach, w prawie każdej jest w *** o dzwonkach i tapetach, po co to komu? gazety i tak czytam bardzo żadko ale czasem z nudy trzeba coś porobić
lizzard king
Kontakt:

ja nie ogladam telewizji, nie czytam gazet...

no radia czesm slucham (antyradia)

a nokie mam 6310, przynajmniej nie swieci, ma jakis normalny dzwonek i kurde umiem z nij korzystac, bo jak dostalem w lapy taka kolorowa to natychmiast ocipialem i dupa...

zreszta w telefonie uzywam jednej funkcji w sumie... czyli ksiazka telefoniczna :P

smsy to rzadkosc u mnie...
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

BaDMaN Wkuriaja mnei tylko te reklamy, a tv oglądam przed spaniem a raczej nie oglądam a słucham muzy na kanałach muzycznych.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
kopcik
Kontakt:

Post autor: kopcik »

o qrwa co za pizdy:/ pierdole ich:/ qrwa no... tak to kupowalem se karte za 50pln od razu z 5 pakietow i starczalo na tydzien a teraz dupa bede sie musial ograniczyc:/
Psyke
Kontakt:

Post autor: Psyke »

A mnie to wychujeli ładnie. Byłem w jednej idei. Chciałem do nowego popa sie przerzucić więc se esa wysłałem. Zechlało mi 15 zł. I ni ****. Dzwobnie do obslugi klienta a tam pierdoli automat orange cos i nic sie wybrac nie da. I kurwa stracilem tylko 20 zł. ale tam *** z tym bo to bylo pierwszego dnia jak idee rozjebali.
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Lol, telefonu nie miałem, nie mam, i pewnie długo jeszcze nie będę miał :p Chiałem, peewnie, ale sam sobie nie kupie, a rodzice stawiali warunki....poco będę w to wchodził jak i tak ich nie wypełnie??
Może i telefon przydatna rzecz, ale kasy nie mam na rower a co dopiero na abonament czy karte...dobra, naużalałem się już :p

A teraz do rzeczy: Orange jest chyba międzynarodowym operatorem, więc to czy w Polscje będą smsy po 1 gr czy po 6 niezrobi mu pewnie wielkiej róznicy... Większość poburczy, a i tak zostanie przy tej siec.... Oczywiście mówie: Wy*******ć z tymi 6 groszami, ale jak postanowili tak zrobią, my nic nie poradzimy... pozostaje tylko się modlić :P

A, no i jest jednak dobra strona tych 6 gr :P Moja siostra nie będzie wreszcie klepać tej kalwiatury przy obiedzie i mi nerwów psuć, bo jej się szybciej kasa skończy na koncie :P
http://dhcyc.pinkbike.com
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

smsy moga byc po ile chca byle rozmowy byly coraz tansze.

a co do smso'maniakow mysle, ze to ich zycie i niech sobie robia co chca i nie trzeba ich wyzywac od kretynow...

jedyne co mnie wkruwia to dzwonki ktore slychac wszedzie... mozna je sciszyc, co nie ? jak jestes w pubie to mozna wlaczyc wiracje, co nie ? no chyba, ze glosny dzwonek to tak jak glosne techno dla dresa w samochodzie [sam jestem posadzany o dresiarstwo] ehh...

jak ktos do mnie dzwoni natarczywie a nie moge odebrac to poprostu oddzwaniam a nie staram sie jak najszybciej odebrac i zostawaim wszystkie sprawy...

pozdro telefonia sux i rlz
Dejv_d3
Kontakt:

dzwonki to ja mam stadartowe nie zdazylem zmienic jeszcze :P ehhh:P
Dejv_d3
Kontakt:

nawaizujac do poprzednich opini na osoby ktore kupuja dzwonki do telefonow itp...

na poczatku chcialem zaznaczyc, ze nigdy takowego nie kupilem ... nie wyslalem sms'a na numer 7XXX itp itd

sa ludzie, ktorym to sprawai przyjemnosc... a nie ktorzy maja tyle kasy, ze moga wspierać bogate firmy, ktorych biura znajduja sie w jednym malym pokoju [np.jamba, wapster]

tak samo z Was ktos moglby sie smiac, ze jezdzicie na przymalych rowerakach... badz przy duzych [ pozdr dla wlascicieli karpieli itp] moga sie smiac z tego ze jezdzicie ubrani w rozne ciuszki rowerowe po miescie macie grube opony i wydajecie na orower swoje oszczednosci itp itd

dla kazdego co innego

o troche wyrozumialosci...

pzdr

ps. ide czytac bulhakowa
ODPOWIEDZ