Koniec smsow po 1 gr w POPie ? :/
Koniec smsow po 1 gr w POPie ? :/
Tak jak w temacie czy to Prawda ze od 24.11 Koncza sie smsy po 1 grosz i beda kosztowac 6 ?? Jak tak to Orange leci w kulki :/ i ja protestuje!! xD
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trójkąt no ale ja dostałem smsa od ORANGE ze 24 konczą sie po 1 grosz :/ a czy jeden grosz to jest duzo na smsa?? no wiece ja na tydzien wysle 500 :D to jest 5 zeta a teraz musze za 500 zaplacic 30 zeta, jest roznica nie??
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
-
- Kontakt:
To jest kretynizm...
Nie nawidze tego, lezie taki ktos z tym gownem w rece i nic nie robi tylko w to napierdala, napierdala napierdala przestanie i za 5sek juz patrzy czy nic nie przyszlo i znowusz napierdala
Pierdolca dostaje od samego patrzenia...
Nie nawidze tego, lezie taki ktos z tym gownem w rece i nic nie robi tylko w to napierdala, napierdala napierdala przestanie i za 5sek juz patrzy czy nic nie przyszlo i znowusz napierdala
Pierdolca dostaje od samego patrzenia...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
To sie qwa nie patrz. A kretnem sam jesteś. To jest indywidualna sprawa każdego kto co robi i nie musisz od razu wyzywać.
A telefon sie przydaje w nagłych wypadkach. Chyba że wolisz gnić gdzies w lasie i niech cię dziczki rogami po jajcach smyrają.
Zasatanó się zanim zaczniej kogoś obrażać i wyzywać.
A kretynem ty jesteś (ale dlaczego to to zostanie moją słodką tajemnicą).
A telefon sie przydaje w nagłych wypadkach. Chyba że wolisz gnić gdzies w lasie i niech cię dziczki rogami po jajcach smyrają.
Zasatanó się zanim zaczniej kogoś obrażać i wyzywać.
A kretynem ty jesteś (ale dlaczego to to zostanie moją słodką tajemnicą).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
Ja nie mowie o przypadku ze umierasz gdzies tam i dzwonisz do kogos. Jasna sprawa - fajna rzecz.
Ale jak jakis koles stoi i dostaje sms - CO TAM U CIEBIE - i jeb sms - NIC - to jakas durna **** mu znowusz - A TO FAJNE - i tak wkolko...
No ja jebie, przeciez to jest szczyt debilizmu, a takich przypadkow znam mnostwo. W Tv wkolko jakies dzwonki jamba sramba... I sa idioci ktorzy kupuja jakis tam dzwonek , TAPETE buahahaaha ( tapeta w telefonie LOL! ) za 10 5 2 zl whatever... A juz najbardziej mnie rozjebuje WYGASZACZ buaaaaaaaaaaaaaaahhahahahaha Qrwa wygaszacz w telefonie... Nie ma to jak 2 calowy monitor w ktory gapisz sie 24/7 muahahaha
Albo rozmawiasz z kims na wazny temat JEB PI PI PI PI PI i juz siega po to male gowno i przerywa rozmowe. No przeciez czlowieka **** strzela...
ALE SYYYYYYYYYF
Telefon to rzecz bardzo przydatna, jednak wiekszosci ludzi ich uzywanie dawno juz wymknelo sie spod kontroli i teraz to telefon rzadzi nimi a nie na odwrot. Nie wiem co w tym jest fajnego, ale szal na to gowno jeszcze dlugo niestety nie minie.
I dlaczego masz mnie za kretyna? Uargumentuj, chcialbym wiedziec co sadzi o mnie kolega, ktory podpisuje sie textem "Dam dupy za gar zimnej zupy.... "
Ale jak jakis koles stoi i dostaje sms - CO TAM U CIEBIE - i jeb sms - NIC - to jakas durna **** mu znowusz - A TO FAJNE - i tak wkolko...
No ja jebie, przeciez to jest szczyt debilizmu, a takich przypadkow znam mnostwo. W Tv wkolko jakies dzwonki jamba sramba... I sa idioci ktorzy kupuja jakis tam dzwonek , TAPETE buahahaaha ( tapeta w telefonie LOL! ) za 10 5 2 zl whatever... A juz najbardziej mnie rozjebuje WYGASZACZ buaaaaaaaaaaaaaaahhahahahaha Qrwa wygaszacz w telefonie... Nie ma to jak 2 calowy monitor w ktory gapisz sie 24/7 muahahaha
Albo rozmawiasz z kims na wazny temat JEB PI PI PI PI PI i juz siega po to male gowno i przerywa rozmowe. No przeciez czlowieka **** strzela...
ALE SYYYYYYYYYF
Telefon to rzecz bardzo przydatna, jednak wiekszosci ludzi ich uzywanie dawno juz wymknelo sie spod kontroli i teraz to telefon rzadzi nimi a nie na odwrot. Nie wiem co w tym jest fajnego, ale szal na to gowno jeszcze dlugo niestety nie minie.
I dlaczego masz mnie za kretyna? Uargumentuj, chcialbym wiedziec co sadzi o mnie kolega, ktory podpisuje sie textem "Dam dupy za gar zimnej zupy.... "
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Moj kumpel wymienia co miesiac telefon. Kolorowy wyswietlacz <jupi>
Dzwonki SZALONA ZABA ;/ Wszystkie pieniadze wydaje zeby dołozyc do nowego telefonu ;/ HAHA
Ja mam telefon, biore go tylko jak jade do lasu... A tak wogole to nie lubie komorek, Wkurwiaja mnie. Stacjonarny mnie wkurwia co 10 min, i jeszzce komorka ;/
Pozdro dla hardcorowcow Telefonowych hahah ;)
Dzwonki SZALONA ZABA ;/ Wszystkie pieniadze wydaje zeby dołozyc do nowego telefonu ;/ HAHA
Ja mam telefon, biore go tylko jak jade do lasu... A tak wogole to nie lubie komorek, Wkurwiaja mnie. Stacjonarny mnie wkurwia co 10 min, i jeszzce komorka ;/
Pozdro dla hardcorowcow Telefonowych hahah ;)
eeej co macie do tego :D ja korzystam bardzo często z telefonu pisze smsy tylko wazne nie typu co robisz itp :P mam nokie 6800 specjalnie do SMSów zajebiście się na niej smsy pisze :D masz cała klawiature jak w komputerze :P mam fajne dzwooonki :D ale na rower musz ejakeigos siepa kupić :P
http://www.pinkbike.com/photo/935615/