Koniec smsow po 1 gr w POPie ? :/

Narwaniec
Kontakt:

Koniec smsow po 1 gr w POPie ? :/

Post autor: Narwaniec »

Tak jak w temacie czy to Prawda ze od 24.11 Koncza sie smsy po 1 grosz i beda kosztowac 6 ?? Jak tak to Orange leci w kulki :/ i ja protestuje!! xD
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
npr
Kontakt:

Post autor: npr »

jak to w popie sms za 1 gr :D ? mi zawsze naliczalo 20gr. Chyba ze tylko do innych z popa ?
TERRORYSTA!
Narwaniec
Kontakt:

no taki pakiet byl ze smsy do idei za 1 gr byly i to bylo z pol roku a podobno od 24 wchodzą po 6 gr ;(
maciek987
Kontakt:

Post autor: maciek987 »

Ładna lipa jak to prawda.
Grave Digger
Kontakt:

Post autor: Grave Digger »

ale marudy ;) nim sie obejzycie a na swięta znowu zetną cene potem jakies promocje nowowroczne itd. laaaajcik qwa
http://www.pinkbike.com/photo/983747/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To faktycznie drogo... 6gr lol. Przeciez to jest za darmo.

Zreszta ja i tak nie uzywam telefonu ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

ehh...też tak słyszałem - niezła kupa... teraz w ogóle nie patrzyłem ile pisze - po 1gr to był maks... teraz już po 6gr - nadal tanio, ale zawsze 6x drożej niż było <lol>
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

6 groszy to za free prawie wiec spoko:D/ heh moja siopstra pracuje w Orange i tam sie wszyscy smieją z ludzi bo poszly jakies smsowe lancuskzi ze smsy mają byc drozsze a to wcale nieprawda! lol smsy będą nadal po groszu tka jak bylo wiec sie niemartwcie.
lej na mÓr!!!!!!!!!
Narwaniec
Kontakt:

trójkąt no ale ja dostałem smsa od ORANGE ze 24 konczą sie po 1 grosz :/ a czy jeden grosz to jest duzo na smsa?? no wiece ja na tydzien wysle 500 :D to jest 5 zeta a teraz musze za 500 zaplacic 30 zeta, jest roznica nie??
MaxDamageDA
Kontakt:

To jest kretynizm...

Nie nawidze tego, lezie taki ktos z tym gownem w rece i nic nie robi tylko w to napierdala, napierdala napierdala przestanie i za 5sek juz patrzy czy nic nie przyszlo i znowusz napierdala

Pierdolca dostaje od samego patrzenia...
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

To sie qwa nie patrz. A kretnem sam jesteś. To jest indywidualna sprawa każdego kto co robi i nie musisz od razu wyzywać.

A telefon sie przydaje w nagłych wypadkach. Chyba że wolisz gnić gdzies w lasie i niech cię dziczki rogami po jajcach smyrają.

Zasatanó się zanim zaczniej kogoś obrażać i wyzywać.

A kretynem ty jesteś (ale dlaczego to to zostanie moją słodką tajemnicą).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

MaxDamageDA pisze:To jest kretynizm...

Nie nawidze tego, lezie taki ktos z tym gownem w rece i nic nie robi tylko w to napierdala, napierdala napierdala przestanie i za 5sek juz patrzy czy nic nie przyszlo i znowusz napierdala

Pierdolca dostaje od samego patrzenia...

To jest sport ;) hahahahaha
MaxDamageDA
Kontakt:

Ja nie mowie o przypadku ze umierasz gdzies tam i dzwonisz do kogos. Jasna sprawa - fajna rzecz.

Ale jak jakis koles stoi i dostaje sms - CO TAM U CIEBIE - i jeb sms - NIC - to jakas durna **** mu znowusz - A TO FAJNE - i tak wkolko...

No ja jebie, przeciez to jest szczyt debilizmu, a takich przypadkow znam mnostwo. W Tv wkolko jakies dzwonki jamba sramba... I sa idioci ktorzy kupuja jakis tam dzwonek , TAPETE buahahaaha ( tapeta w telefonie LOL! ) za 10 5 2 zl whatever... A juz najbardziej mnie rozjebuje WYGASZACZ buaaaaaaaaaaaaaaahhahahahaha Qrwa wygaszacz w telefonie... Nie ma to jak 2 calowy monitor w ktory gapisz sie 24/7 muahahaha

Albo rozmawiasz z kims na wazny temat JEB PI PI PI PI PI i juz siega po to male gowno i przerywa rozmowe. No przeciez czlowieka **** strzela...

ALE SYYYYYYYYYF

Telefon to rzecz bardzo przydatna, jednak wiekszosci ludzi ich uzywanie dawno juz wymknelo sie spod kontroli i teraz to telefon rzadzi nimi a nie na odwrot. Nie wiem co w tym jest fajnego, ale szal na to gowno jeszcze dlugo niestety nie minie.

I dlaczego masz mnie za kretyna? Uargumentuj, chcialbym wiedziec co sadzi o mnie kolega, ktory podpisuje sie textem "Dam dupy za gar zimnej zupy.... "
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

popieram telfony komorkwe ssą!!! jakas mania teraz normalnie !! szczegolnie kobiety siedza w autobusach i gapia sie w te komórki non stop
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

jebnięta żaba rządzi.... eeee rim bim bim bim biribim bim bim phhhh boooOOO
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Moj kumpel wymienia co miesiac telefon. Kolorowy wyswietlacz <jupi>
Dzwonki SZALONA ZABA ;/ Wszystkie pieniadze wydaje zeby dołozyc do nowego telefonu ;/ HAHA

Ja mam telefon, biore go tylko jak jade do lasu... A tak wogole to nie lubie komorek, Wkurwiaja mnie. Stacjonarny mnie wkurwia co 10 min, i jeszzce komorka ;/

Pozdro dla hardcorowcow Telefonowych hahah ;)
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

ja mam takie podejście - telefon jest wygodny, komunikacja, zegarek, kalendarz - to wszystko mam w starej nokii 3310 i nie mam zamiaru jej wymieniać, bo jest mocna a to ważne dla rowerzysty i nie mam ciągot do tych wszystkich bajerków co Max wypisał - tapety, dzwonki ch.uje muje dzikie węże.
Mateo666
Kontakt:

Post autor: Mateo666 »

Strasznie mnie to martwi, szczególnie że mam plusa... lol
Narwaniec W życiu ci nie uwierze, że piszesz 500smsów tygodniowo, chyba że sam do siebie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=641699
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

eeej co macie do tego :D ja korzystam bardzo często z telefonu pisze smsy tylko wazne nie typu co robisz itp :P mam nokie 6800 specjalnie do SMSów zajebiście się na niej smsy pisze :D masz cała klawiature jak w komputerze :P mam fajne dzwooonki :D ale na rower musz ejakeigos siepa kupić :P
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
ODPOWIEDZ