Ale jak jest zapowietrzony hampel i dusisz caly czas na klamke to bedzie 'puchla' wiec skoro nie puchnie, to nie jest zapowietrzony, chyba.
A wkrec ta srobke regulacyjna, moze ktos utawil ze klamka do konca dochodzi, moj kumpel w trialu tak ma ze hamujesz a klamka do kierownicy dochodzi...
hayes hfx nie hamuje :/
-
- Kontakt:
....jak to sie nie spotkałeś? to w jakim ty swiecie żyjesz? chociażby wszystki SHIMANO tak się robi!zloty pisze: bo jeszcze sie z takim hamplem niespotkałem który trzeba zalewac przez zacisk.
możliwe że zrobiłeś to co ja....czyli odpowietrzałeś hayesa nie wiedząc jak to się robi......skutek? membrana do wymiany
heh
odpowietrzyłem go od dołu do góry i zaczoł odrazu hamować :) tylko mam pytanie czy koło powinno się blokować jak klamke dajzie do konca skoku czy troche wcześniej?? bo tak jak pisało wyżej po mniej więcej 2,5cm skoku klamki klocki zaczynaja trzec już o tarcze a koło blokuje sie jak sie dociśnie klamke do samego końca.
odpowietrzyłem go od dołu do góry i zaczoł odrazu hamować :) tylko mam pytanie czy koło powinno się blokować jak klamke dajzie do konca skoku czy troche wcześniej?? bo tak jak pisało wyżej po mniej więcej 2,5cm skoku klamki klocki zaczynaja trzec już o tarcze a koło blokuje sie jak sie dociśnie klamke do samego końca.