Drag i 6m drop ... hmmm???
now sie zaczyna. powiem wam ze widzialem miejscowke. nie wiem kto to skacze na tym filmie co mam - ale miejscowka jest pokazana... moge go zapodac. na gg uderzac do mnie.
ja tam wierze... jest tam strasznie ale naprawde stromy zjazd wiec sadze ze dal rade,
ja tam wierze... jest tam strasznie ale naprawde stromy zjazd wiec sadze ze dal rade,
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy - sam widzisz :/ Taka wiarygodnosc ma czlowiek w dzisiejszych czasach ehhh... coz powiem Ci tylko frirajder, ze nawet 20 m. tam mozna poleciec... i mysle, ze na sztywniaku jest to wykonalne. Niewiezysz? A co mi za roznica? Mozesz sobie niewiezyc, szkoda tylko, ze zasmiecasz forum. Powiem tak... byly juz dwa topiki o tym dropie i nie brakowalo krytykow w stylu "******* ten drop", "jak przyjade to go skocze", "gdyby nie ten najazd jzu bym skoczyl", "on nie moze miec 20 m. na filmie wyglada na 10". Tych ludzi i ich opinie traktuje... chymmm wrecz ze smiechem :) Nawet dobrze sie przytym bawie, ale z czasem to sie robi nudne :/ Prawda jest taka, ze jeszcze NIKT tego nie skoczyl (chyba ze o czyms nie wiem) poza Gabryjelem (na sztywniaku), mna i Hassa ktory prubowal, ale sie wyjebal. Nikt wiecej nie podja nawet PRUBY!!! No i gdzie sa Ci wszyscy twardziele? Gdzie Ci dla ktorych drop jest *******? Widac skonczyla im sie dowaga jak staneli na najezdzie. Nie chodzi mi tu o robienie jakiejs "hardcorowej legendy" wokul tego dropu. Ja nie uwazam, zeby byl szczegolnie trudne, on jet poprostu duzy i tyle. Nie uwazam sie za jakiegos mastera, ze to koczylem, znam mnustwo ludzi ktozy jezdza lepiej ode mnie... ale jak slysze takie pirdolenie jak Twoje frirajder to to zapraszam an chope i tyle. Wszycy ktozy mowili tak jak ty, jak staneli na wybiciu przyznali mi racje. Jestes kolejnym teoretykiem-niedowiarkiem ktory zamiast skakac nazeka.
Czemu reaguje jak reaguje? Zapytajcie Krzywego. On wam powie... bo takich kolesi ktozy mowili, ze to *******, male i skocza bylo juz dziesiatki na tym forum, ale jeszcze nikt sie nie odwazyl... czekam na pierwszego, zeby uscisnac mu dlon i zycze powodzenia.
Czemu reaguje jak reaguje? Zapytajcie Krzywego. On wam powie... bo takich kolesi ktozy mowili, ze to *******, male i skocza bylo juz dziesiatki na tym forum, ale jeszcze nikt sie nie odwazyl... czekam na pierwszego, zeby uscisnac mu dlon i zycze powodzenia.
co tu duzo mowic - miejscowka jest hardcorowa i tyle. nie zmieni tego to ze ktos napisze :aaa pewnie ****** ********** ze 20 m.
nigdy film dobrze tergo nie odda. i tyle. podjedz, wtedy pogadamy. ja tez traktowalem to z dystansem, mysle - mowia ze duze, pewnie jest, zdarzaja sie takie. widzialem krankedy, ale i tak cos takiego na zywo zrobil na mnie wrazenie.
i tez szakucyn dla kazdego kto tam skoczy. ja mam zamiar, kiedys. moze nie ten rok, nie nastepny, ale sie szykuje. ale nie mowie ze np, zly najazd jest, tylko ze po prostu - za maly skill na to.
ale co ja sie bede rozpisywal. kazdy wie swoje i dla niego ta miejscowka pozostanie hujowa...
nigdy film dobrze tergo nie odda. i tyle. podjedz, wtedy pogadamy. ja tez traktowalem to z dystansem, mysle - mowia ze duze, pewnie jest, zdarzaja sie takie. widzialem krankedy, ale i tak cos takiego na zywo zrobil na mnie wrazenie.
i tez szakucyn dla kazdego kto tam skoczy. ja mam zamiar, kiedys. moze nie ten rok, nie nastepny, ale sie szykuje. ale nie mowie ze np, zly najazd jest, tylko ze po prostu - za maly skill na to.
ale co ja sie bede rozpisywal. kazdy wie swoje i dla niego ta miejscowka pozostanie hujowa...
www.bikeaction.pl
Taaa ona jest tak beznadziejna, tak mala i tak kiepska, ze poprostu nikt z wawy na niej nie skacze, ani duzi ani mali, ani stazy ani mlodzi... oni maja bardziej hardcorowe miejscowy i tyle... tylko ja taki bylejaki jestem....
Jak ktos chce zobaczyc filmik z dropa to puszczaja go w Bikeze... na dolnej, ale powtazam po raz N-ty film w polowie nie oddaje wielkosci dropu. Szanuje wypowiedzi na temat tego dropu tylko tych ludzi ktozy go widzieli na zywo, reszte pozostawiem juz bez komentaza
Jak ktos chce zobaczyc filmik z dropa to puszczaja go w Bikeze... na dolnej, ale powtazam po raz N-ty film w polowie nie oddaje wielkosci dropu. Szanuje wypowiedzi na temat tego dropu tylko tych ludzi ktozy go widzieli na zywo, reszte pozostawiem juz bez komentaza
ale jeszcze jest kwestia mierzenia wysokosci i odleglosci dropa... i akta nachylenia. bo potem te sa rozne dziwne akcje. "ten drop ma 3 m"... "nie on ma ttylko 2"
dlaczego - jeden mierz dlugosc zjazdu, drugi wysokosc w pionie. inny dlugosc w poziomie. to tez trzeba dodawac.
jak kiedys na dolnej bede to sie chyba z miarka bede.
dodam jeszcze raz : tez troche sceptyczny bylem, ale nie nastawiony na nie. i bylo zdziwko.
dlaczego - jeden mierz dlugosc zjazdu, drugi wysokosc w pionie. inny dlugosc w poziomie. to tez trzeba dodawac.
jak kiedys na dolnej bede to sie chyba z miarka bede.
dodam jeszcze raz : tez troche sceptyczny bylem, ale nie nastawiony na nie. i bylo zdziwko.
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak jak Max, święta racja koelgo, po ***** skakać dropy 82137465823645823648273648726482563 metrów wysokości? Rozjebiesz sprzęt i mozesz się załatwić do końca życia ( o ile będziesz żywy po skoku). Chyba chcesz jeździć na bajku a nie na wózku hę?? Może gadam jak stara babcia albo jak wszystkie matki, które troszczą się o zdrowie dzieci, ale taka jest prawda. Skakanie z takich wysokości to totalny debilizm jak dla mnie. Lepiej się nauczyć jakiś abubac 180 i innych sztuczek :D a nie waliś bezmyślnie dropy. Takie moje zdanie
gg:3558924
mi sie wydaje ze dropy to fajna sprawa ja skakalem z dropa okolo 2 m na dragu i jest frajda razem z adrenalinka zalezy kto co lubi
a co do tego 13 m dropa czy 20m nei wiem gdzie on jest w wawie chetnie stanol bym na krawedzi i pomarzyl zeby kiedys skoczyc:)
Cszyvy daj gg to prezeslesz filmik
a co do tego 13 m dropa czy 20m nei wiem gdzie on jest w wawie chetnie stanol bym na krawedzi i pomarzyl zeby kiedys skoczyc:)
Cszyvy daj gg to prezeslesz filmik
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
SID, czy ty umiesz czytać?
Nie napisałem, że bym skoczył ten drop i że jest łatwy. Wręcz przeciwnie 13 metrowy drop to jest zajebiście poważna sprawa i dlatego nie wierzę, że to ktoś skoczył na hardtailu.
Jak się da tam skoczyć na sztywniaku 20 m, to proponiję zaprosić, kolesi z Marcoka albo innej firmy i jak to skoczycie to macie miejsce w teamie freeridowym zapewnione.
A tak na koniec. Takich ludzi jak ty SID, którzy na normalne stwierdzenie, reagują rzucaniem mięsem i chamstwem - bo jak inaczej można nazwać twoją wypowiedź - uważam za niedowartościowanych głupków. Może kiedyś Ci przejdzie.
Nie napisałem, że bym skoczył ten drop i że jest łatwy. Wręcz przeciwnie 13 metrowy drop to jest zajebiście poważna sprawa i dlatego nie wierzę, że to ktoś skoczył na hardtailu.
Jak się da tam skoczyć na sztywniaku 20 m, to proponiję zaprosić, kolesi z Marcoka albo innej firmy i jak to skoczycie to macie miejsce w teamie freeridowym zapewnione.
A tak na koniec. Takich ludzi jak ty SID, którzy na normalne stwierdzenie, reagują rzucaniem mięsem i chamstwem - bo jak inaczej można nazwać twoją wypowiedź - uważam za niedowartościowanych głupków. Może kiedyś Ci przejdzie.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
frirajder - jak juz mowilem Twoja opinia, ze jestem niedowartosciowanym glupkiem, i ze drop jest niemozliwy do zrobienia na sztywniaku malo mnie interesuje (tak wiec jak widac jakos dowartosciowac sie nie chce... no ale do zeczy). Piszesz, ze jest to nie mozliwe do zrobienia. Gdybys byl pierwszy uprzejmie wytlumaczyl bym Ci co i jak! Ale to tak jak z dragiem jak ktos po raz n-ty pisze "co myslicie o ramie Leader fox dragstar?" to szlak czlowieka trafia, nie? No wiec o tym dropie bylu juz 2 topiki na kilka stron i mnustwo osob mowilo, ze to niemozliwe i ze drop jest mniejszy (obok osob ktore niezaleznie od tego mowily, ze to skocza)... Ci z tych teoretykow ktozy marudza jak ty, ktozy widzieli filmik i jeszcze miejscowke NA ZWYO zmienili zdanie. Reszta opini mnie nie obchodzi, w tym rowniez Twoja. Nie widziaesl, nic nie wiesz, a wypowiadasz sie... powiec jeszcze moze pod jakim katem nalezal by wyladowac, zeby bylo ok (mimo, zes chopy nie widzial) :/
Ok, dla Ciebie jestem niedowartosciowanym glupkiem (ja nie mowilem nic obrazliwego na Twoj temat prucz tego, ze pierdo_lisz dlupoty i jestes teoretyk jakich tu na dh-zonie nie brakuje), ale co mnie to wogule obchodzi co o mnie myslisz, skoro Cie nie znam? Myslisz,ze zrobilo mi sie przykro?
Swoja droga myslelismy, zeby pozyskac sponsorow poprzez tego dropa (zwlaszcza skaczac na sztywniaku - Gabryjel) ale ja tym zainteresowany nie jestem. Jezdze dla przyjemnosci, tylko wtedy kiedy chce, ale glownie bede studjowal, a nie jezdzil na roweze, i zaden team mnie nie uzadza.
Pewnie po tym jak Ci wtlumaczylem, czym spowodowana jest moja irytacja, po wyjasnieniu innych zagdnien nadal jestem Twoim wielkim wrogiem i glupkiem. Coz, plakac z tego powodu nie bede, a na moja wypowiedz zasluzyles sobie swoja ignorancja i pewnoscia siebie (bezpodstawna) oraz tego, ze jestes n-tym niedowiarkiem.
Ok, dla Ciebie jestem niedowartosciowanym glupkiem (ja nie mowilem nic obrazliwego na Twoj temat prucz tego, ze pierdo_lisz dlupoty i jestes teoretyk jakich tu na dh-zonie nie brakuje), ale co mnie to wogule obchodzi co o mnie myslisz, skoro Cie nie znam? Myslisz,ze zrobilo mi sie przykro?
Swoja droga myslelismy, zeby pozyskac sponsorow poprzez tego dropa (zwlaszcza skaczac na sztywniaku - Gabryjel) ale ja tym zainteresowany nie jestem. Jezdze dla przyjemnosci, tylko wtedy kiedy chce, ale glownie bede studjowal, a nie jezdzil na roweze, i zaden team mnie nie uzadza.
Pewnie po tym jak Ci wtlumaczylem, czym spowodowana jest moja irytacja, po wyjasnieniu innych zagdnien nadal jestem Twoim wielkim wrogiem i glupkiem. Coz, plakac z tego powodu nie bede, a na moja wypowiedz zasluzyles sobie swoja ignorancja i pewnoscia siebie (bezpodstawna) oraz tego, ze jestes n-tym niedowiarkiem.
Ej no ja Pier_dole nie rozumiem tu niektórych Sid skoczył i zajebiscie!! ma nasrane w głowie jeszcze bardziej odemnie bo to juz jest chyba troche masochizm:] ale chwała mu za to ja tez niewidziałem nawet filmu ale wiem ze jak dużo osób nmowiło ze skoczy a kilka skoczyło tzn ze miejscówka musi być konkretna nienawidze ludzi którzy np zakładają topic pt SKOCZE ilestam metrów (kiedyś) bo to jest dobijające!! jak już skoczysz tak jak był drop z 4 metrów na dragu to to jest dopiero coś bo niechwalił sie wszystkim ze ma zamiar skoczyć tylko skoczyłi i dopiero zapodał filmem i dopiero opisał to!! tak samo sid nie chcwalił sie wszystkim napoczatku ze zrooooooobi dropa tylko pojechał i zrobił wtedy idopiero opisywał!! matko wqr_wia mnie coś takiego straaasznie:/..../
www.ROMED.pl lamusy!
ehh Frirajder wcale SiDowi nie musisz wierzyc, wszystko jest udokumentowane i b wiele osob widzialo film
mimo ze kazdy (chyba) ma swoja opinie na temat wyskoksci tego skoku, to jesdno jest pewne: jest zajebiscie wielki i tylko 2 osoby go wyladowaly
jakbys znal SiDa albo Gabryjela, moze latwiej bys w to uwierzyl...
a co do twojego soku na dragu... jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony i chetnie ten skok zobacze i ci wtedy pogratuluje :D
sam sie przymierzam do 4 m i to na fullu, takze respect ode mnie dla ludzi takich jak Gabryjel czy Frydon, ktorzy skakali wielkie dropy na hardtailach
a jeszcze po co skakac takie dropy? nie mowie o benderze, ale ja chce skakac powyzej 3 metrowe dropy, bo denerwuja mnie takie akcje, ze kolo sie na dircie wybija na wieksza wysokosc niz moj najwyzszy drop... a wieksze dla radochy, ostatnio z kumplami jezdzilismy to padlo stwierdzenie 'chcialbym zobaczyc jakie to uczucie leciec z takiej wysokosci'
no i dlatego mam zamiar dalej skakac swoje dropy :)
mimo ze kazdy (chyba) ma swoja opinie na temat wyskoksci tego skoku, to jesdno jest pewne: jest zajebiscie wielki i tylko 2 osoby go wyladowaly
jakbys znal SiDa albo Gabryjela, moze latwiej bys w to uwierzyl...
a co do twojego soku na dragu... jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony i chetnie ten skok zobacze i ci wtedy pogratuluje :D
sam sie przymierzam do 4 m i to na fullu, takze respect ode mnie dla ludzi takich jak Gabryjel czy Frydon, ktorzy skakali wielkie dropy na hardtailach
a jeszcze po co skakac takie dropy? nie mowie o benderze, ale ja chce skakac powyzej 3 metrowe dropy, bo denerwuja mnie takie akcje, ze kolo sie na dircie wybija na wieksza wysokosc niz moj najwyzszy drop... a wieksze dla radochy, ostatnio z kumplami jezdzilismy to padlo stwierdzenie 'chcialbym zobaczyc jakie to uczucie leciec z takiej wysokosci'
no i dlatego mam zamiar dalej skakac swoje dropy :)
http://bodzio.pinkbike.com/