Plany Trasy DH w Szczawnicy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Siema nikom. nachylenie terenu jest wsumie bardzo zróżnicowane. Na pierwszej trasie narciarskiej jest dość ostro w niektórych momentach (napewno wiedzą to wszyscy którzy byli u nas na nartach). Jest jeszcze druga trasa narciarska z Palenicy, łagodniejsza którą fajnie właśnie by było zrobić trase DH. Ma ona długość tak ok. 1,5 km. Ale jeszcze nie mam pojęcia jaka dokładnie by byla trasa DH, bo to zależy od tego gdzie pozwolą ją zrobić. Jeżeli chodzi o ścianki to raczej nie ma, ale jakby powstała trasa, to czemu nie:)
Szczawnica jest położona od Wierchomli troche na wschod właśnie:)
Jeżeli wszystko z władzami miasta poszło by gładko, to Zapraszamy Myślenice:) Mam nadzieje że nasz projekt wypali:) Pozdro
Szczawnica jest położona od Wierchomli troche na wschod właśnie:)
Jeżeli wszystko z władzami miasta poszło by gładko, to Zapraszamy Myślenice:) Mam nadzieje że nasz projekt wypali:) Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1121329/ :D:D:D:D:D:D
-
- Kontakt:
cos mnie sie nie wydaje aby sie miasto zgodzilo,w szczawnicy jestem co zima od 7 lat rok w rok i co drugie lato,zajebiste male miasteczko,ale traska ciezko bedzie,jest to jakis park itp itd chronione jakies ****** sowy i nie wiem czy sie zgodza troszke watpie,tak wogole miejsce jest git,zajebisty wyciag szybki nowiuski, wyjebana gora ale czy ekolodzy i wladze nie pokrzyzuja planow wam.Wrocilem wlasnie z tamtad wczoraj. a ja piotrku widizlaem was jak sie kreciliscie .pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com