Full a street

lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

Paul wrocilem z tego roweru i bylem strasznie nie w sosie, dlatego tak napisalem. to byl stinky dee lux 2003
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

V-Dub rządzi :P Wszystko się da... Oczywiście na fullu trudniej.

A tak wogóle ktos wspomnial o "Urban"... Moze troche osób sie wypowie co rozumie pod tym pojęciem? Jak dla mnie to stairgapy dropy z nie wiem kiosków/garazy i cos poprostu mocniejszego w mieście. Urban Fr to chyba to samo...
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
kaczor tychy
Kontakt:

Post autor: kaczor tychy »

jasne, ze sie da np na big hicie sporcie z jakims amorem jednopokowym z przodu, bardziej miekko na stairgapach chociaz ja np nie wyobrazam sobie streetu bez abu , grindow itp
gg 3496312
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Jozan pisze:masz 250 z tylu 200 z przodu

przecież są mniejsze fulliki :P jak mój ;] 140 tył i 170 przód....
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Korean_Boy pisze:ja dzisiaj mialem problem z bunnym i wheelie ( 1 raz na rowerze od 7 miesiecy) hehehe
No ja w tym roku raz jeździłem 2 tyg temu i kompletnie nic mi nie wychodziło , po 10 minutach opanowałem whellie :)ale manuala i bunego zostawiłem na następny dzień .... i tgo następnego dnia skręciłem kostke na WF i siedze teraz w domu :)
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Nie bedziesz skakal przez smietniki, ale z manualem nie ma zadnych problemow (o ile umiesz :)), baniaka mozna zrobic konkretnego gdy sie troche podpakujesz... tutaj jednak moja wiedza jest juz niekompletna bo nigdy nie umialem dobrego bunnyego robic. Za to bez problemu "wciagalem" rower na murki wysokosci kola i z kicka wskakiwalem na murek wysokosci 3/4 kola. Bylo git, ale to byla jazda silowa :)
Teraz wsiadlem na sztywniaka i wszystko zrobilo sie taaaakie latwe.
edit: jezeli chodzi o manuala to full ma jedna przewage: jest nieporownywalnie stabilniejszy, a dzieki temu bezpieczniejszy. Za to musisz strasznei szarpac zeby skorygowac pozycje ;)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ODPOWIEDZ