Dział: projekty
też tak uważam, można by go nawet rozszerzyć o kilka innch rzeczy nawet, żeby tak pusto w nim nie było.Tassadar pisze:Dobra Ludziska, jak nie macie uzdolnień to nie krytykujcie, uważam że dział warsztat i projekty to zajebisty pomysł, można by tam opisywać jak co naprawiać/toningować i dawać projekty ramek, tras, hop, pomysl znakomity!
pozdro
Paru osobom już wysyłałem parę "SCHEMATÓW" zrobionych w paincie zwanych delikatnie rysunkami z nakreślonym pomysłem. Nie chodzi o poziom godzien od razu oddawania do montowni kony ale o pomysł. Myślenie nie boli, prawda?Cszyvy pisze:poldeck haha projekt w paincie :)
to ja zaraz zaprojektuje 10 zawiasowego fulla :D
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
też tak uważam :)zuku pisze:też tak uważam, można by go nawet rozszerzyć o kilka innch rzeczy nawet, żeby tak pusto w nim nie było.Tassadar pisze:Dobra Ludziska, jak nie macie uzdolnień to nie krytykujcie, uważam że dział warsztat i projekty to zajebisty pomysł, można by tam opisywać jak co naprawiać/toningować i dawać projekty ramek, tras, hop, pomysl znakomity!
pozdro
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
Dołączam się do tegoTassadar pisze:też tak uważam :)zuku pisze:też tak uważam, można by go nawet rozszerzyć o kilka innch rzeczy nawet, żeby tak pusto w nim nie było.Tassadar pisze:Dobra Ludziska, jak nie macie uzdolnień to nie krytykujcie, uważam że dział warsztat i projekty to zajebisty pomysł, można by tam opisywać jak co naprawiać/toningować i dawać projekty ramek, tras, hop, pomysl znakomity!
pozdro
hui