ranking sklepów internetowych

finalcell
Kontakt:

Post autor: finalcell »

MK bardzo kiepskie paczki robi
kalasznikow
Kontakt:

Post autor: kalasznikow »

wogle MK bike (mkbike.com.pl) sie jakos totalnie skopał... chłopaki chcą już tylko jechać na renomie a to nie ladnie. nie starają sie wogle.

ride-zone to kicha tylko sprzet z 7anny nic nowego nawet cen dobrych nie mają, wogle po co jest taki sklep...

w epicentrum (sklep.dirt.pl) mozna sie łatwo dogadać ich paczki może nie zawsze wyglądały jak prezent pod choinką ale sprzęt jest bezpieczny i szybko dochodzi. no i przedewszystkim możesz z nimi spokojnie pogadac o sprzęcie zawsze ci doradzą i to fachowo

cyklotur.com też nie jest zły tylko są nieporozumienia z nimi ostre troche sie z nimi pożarłem

a co do super kartonów do przesyłek to nie zalezy mi na nich wogle i tak zaraz jak wypakuje sprzęt to karton wyrzucam a za ten karton sami płacimy więc wole mieć niższe ceny niż karton prosto z poczty polskiej
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

W Cykloturze czekałem na przesyłke 3tyg. jak zadzwoniłem to dopiero wysłali, tłumaczyli sie że nie mieli, a na stronce było pokazane/napisane że jest
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Domino01
Kontakt:

Post autor: Domino01 »

MK BIKE JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!!!
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

jak piszecie "mkbike" to piszcie tez ktory-jaworzno, gliwice, sosnowiec, sopot??
kalasznikow
Kontakt:

chyba chciales napisac najgorszy... nic tam juz nigdy nie kupie... drogo nie maja nic szczegulnego strona sklepu kupa totalna nie wiem co w tym sklepie moze sie podobac

a mkbike internetowy to chyba jest jednak jeden zamowienia i tak składasz na jednego maila i przez to pewnie maja najwiekszy syf

zostaje przy EPICENTRUM
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

a ja mam dobrez zdanie o mk biku duzo od nich zamaiwialem miedzy innymi felgi opony detki siodla i wszsytsko byulo oka ja tam polecam moze chlopaki maja tam wpadki ktorych nie powino byc bo chodzi o kase i tez bym sie wkurwil jak by cos przyszlo nie to co chcialem pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

troche niezrozumiale napisalem-jak piszecie ze mkbike mial jakas wpadke i ze jest do dupy to piszcie tez w ktorym zamawialiscie, z ktorego przyszla przesylka
kalasznikow
Kontakt:

wiadomo ze nie wszystkie błędy wynikają z tego co robia sprzedawcy bo mamy tragicznych dystrybutorów i połowa z nich niczego nie ma. ale (może dlatego ze epicentrum istnieje krócej) epicentrum ma naprawde niewiele uzasadnionych złych opini za to na MK biku przejechałem sie sam zamawiałem koła i czekałem chyba miesiąc a jak powiedziałem ze zamowiłem w epicentrum to powiedzieli ze ok a potem tego samego dnia te koła do mnie wysłali. a nawet nie raczyli powiedziec ze koła będą puzniej. na dodatek słyszałem juz tyle nieciekawych historii o MK ze na pewno nie bede kożystał z ich usług.

www.sklep.dirt.pl tu sie teraz bede zaopatrzał i was też do tego zachęcam
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja nie jestem zadowolony z Epicentrum, ale moze to moja wina. Wynegocjowalem dobra cene za rame i osprzet (to akurat jest ok), ale tych ram nie ma co akurat nie jest ich wina.Pozniej zmienilem zamowienie i nic mi nie odpisali. W koncu ramy nie bylo a ja musialem sie kopsnac do "rzeczywistego sklepu". Zamowilem tez ochraniacze 661 i nie przysylali ich przez miesiac a jak spytalem dlaczego to powiedzieli, ze nie ma ich dystrybutor. Cholera nie mogli tego zrobic wczesniej?? Mialby kilka ran na nodze mniej bo kupilbym gdzies indziej. W koncu mam Dainese, co jest pewnym pocieszeniem, bo lepiej leza mi niz 661 (nie wiem czemu), a za nie placili mi moi rodzice, bo obiecali mi kupic na imieniny:)
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

Pozwolicie że sie włącze w tą rozmowe.

Niestety nic nie możemy poradzić na braki na jakie cierpią dystrybutorzy i staramy sie jak możemy pracować tak byście byli zadowoleni z naszych usług.

wd40 wysyłałem maila zaraz po tym jak złożyłeś zamowienie na 661 że ich nie ma i co najlepsze będą dopiero pod koniec tego tygodnia (gratulacje dla firmy R+S) problem polega na tym ze nasz poprzedni serwer był dość awaryjny i często klijenci skarżyli sie że maile nie dochodzą. Tutaj musze zrobić antyreklame firmie NetArt dlatego że ostatecznie zawiedli na pełnej lini. Zmieniliśmy serwer z czym również wiążą się komplikacje. Np dopiero przedwczoraj zauważyłem (też jestem tylko człowiekeim) że zamowienia z wersji FLASH sklepu do nas nie dochodziły (i to powód dla którego wersja flash jest nieczynna). W najbliższym czasie do sklepu dojdzie jeszcze mnustwo sprzętu oraz usprawnie wszelkie skrypty komunikacyjne co powinno poprawic nam załatwianie z wami biznesów.

Apeluje w związku z problemami serwerowymi: Jeśli nie odpowiadamy na wasze maile (lub nie potwierdzamy przyjecia zamowienia) jest możliwe że nie doszła do nas wiadomość upominajcie sie!!

pozdrawiam wszystkich i życze udanych wakacji
Stanisław Foltynowicz EPICENTRUM gg 3490966
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Dzieki za wyjasnienie sprawy. W sumie to bylo moje drobne zastrzezenie, ale widze, ze dbacie o klienta, a to sie liczy:) Troche sie zdenerwowalem po tym jak wysylam maile i nie dostaje odpowiedzi. Mam nadzieje, ze nasza przyszla wspolpraca bedzie sie dobrze ukladala:) bo sadze, ze jeszcze bede robil zakupy w waszym sklepie.
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

miło mi bardzo i zawsze serdecznie zapraszam...
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
GoomiŚ
Kontakt:

Post autor: GoomiŚ »

cyklotur.pl - duży wybór, kilka możliwości zapłaty, szybka przesyłka, miła obsługa i fachowość, dobry towar w przystępnych cenach ;]
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
ringle
Kontakt:

Post autor: ringle »

ja jak najbardziej polecam epicentrum www.sklep.dirt.pl
mozliwosc negocjacji cen mila obsluga
pzde
sprzedam dragstara+stery+zacisk+sztyca+suport+mostek tioga
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ja jak zamawiam cos z mk biku wpierw gadam na gg czy maja cos takiego jesli nie maja daje sobie spokoj bo potem moga wyniknac opoznienia, i oczywiscie towar moze byc inny niz sie chce.I nie wiem ale nie mialem znimi zadnego przypalu
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

www.sklep.dirt.pl
ten i zaden inny!!!!!!!!!!!
są zajebiści :)
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

generalnie mkbike jest godny zaufania wg mnie. w moim przypadku wszytko odbyło się dość rzetelnie, jedyne do czego mogłem się przyczepić to sposób pakowania zamowionych rzeczy. poza tym paczka doszła szybko bodajże po 3-4 dniach. a zamawialem ze sklepów w jaworznie i sopocie
matura to bzdura :)
Karko
Kontakt:

Post autor: Karko »

sklep EPICENTRUM rządzi !
zamawiałem u nich ochraniacze 661 4x4 i były male opoźnienia ale wynikało to z gierek ludzi z r+s robili takie akcje ze pytalem sie Brzydala czy sa on mowi ze dystrybutor ich nie ma no to ja dzwonie do rower+sport i sie pytam cza maja 661 4x4 rozmiar S a oni na to ze tak ze leza tu juz od tygodnia itp itd
Ja czesto gadam ot tak z ludzmi z dirt.pl i sa naprawde rowni goscie doradza wszystko aha za moja cierpliwosc dostalem chyba ze 5 albo 6 naklejek typu Hardcore itp z adresem sklepu www.sklep.drt.pl
Pozdro stąd dla Luxsusa i Brzydala
GG: 1725215 Jelenia Góra
ODPOWIEDZ