Cyklotur.pl - dobry sklep, mila obsluga i w miare mozliwosci szybka wysylka (szkoda tylko ze wycofali mozliwosc przelewu bo to bylo dla mnie udogodnienie)
Ja w MK bike robię wiele zakupów. Wszystko było OK aż postanowiłem kupić kierowniće Da Bomb Da Bar. Telefonicznie umówiłem się, że na 99% będzie w poniedziałek a na 100% we wtorek. Oczywiście nie doszła. W środę o 15 zadzwoniłem do nich i przypomniałem im o sobie- " bardzo delikatnie". Kiera doszła już w czwartek- przesyłka gratis. Po wyjęciu z pudła okazało się że moja nowa wspaniała kiera jest z deka porysowana i poobcierana. Powiedzieli że to nie ich wina, bo była zdjęta z wystawy.
A ja właśnie uważam Mk-bike za najlepszy sklep internetowy. Już wiele rzeczy tam kupiłem i przychodziło do mnie to co zamówiłem w całości i szybko. Do tego zawsze można się z nimi dogadać czego większości sklepów brakuje, no i jest 5% rabatu dla internautów :). Dla mnie bardzo dobrym sklepem jest równierz rowerowy.com, nie mają takiego asortymentu dużego ale mają super szybkie przesyłki i co najważniejsze piasty Grimeci :D
najlepszy sklep w internecie to dirt.pl ekipy epicentrum!! no normalnie sa to ludzie z ktorymi mozna sie dogadac.. negocjowac ceny, a mk-bike, nic w necie nie kupowalem od nich.. cyklotur, no mialem z nimi jeden problem -
zamowilem hamulec i zapytalem sie czy adapter jest w nim odrazu i mi napisali ze wszytsko jak na zdjeciu to ok, jest no i dosjae a tam... zero adaptera no to maila pisze i sie dowiaduje ze adapter kosztuje 40 zeta chyba, no to wyslallem im maila z tym co mi napisali i ( tu szok) nastepnego dnia kurierem przyszedl adaptre i naklejki :D wiec spoko. :D
No ja narazie zamawiałem tylko z otb.pl i jestem zadowlony. Moja manetka była solidnie zapakowana i dostałem prezent (2 łyżki do opon). Szybka przesyłka i ogólnie polecam. :)
no ja w cukloturze zamawialem dwie sztyce i jakies inne pierdoly. niestety dostalem tylko 1 sztyce. ale na szczescie druga doslali na swoj koszt priorytetem. dlatego polecam ten sklep. moze zdarzy im sie popelnic blad ale zawsze go naprawia bez szkody dla klienta
najlepszy jest ride-zone - poczuszki aleganckie, szubko cholernie, naklejiczki fajne w kazdej paczuszcze naklejiczki i ceny katalogoe i wogole...no i nawet na piaste north shora nie tzreba bylo czekac!
ja duzo zamawia, w mk biku i nie mam z nimi żadnych problemów, najszybsza transakcja to jak zamówiłem amora w poniedziałęk o 14 a dostałęm go nastepnego dnia o 11 :)...