Krakus ile dałeś za tego batona i gdzie go kupileś? A w ogole macie namiary na sklepy w Krk gdzie jest tani gaz? Dajcie jakis adres, dzieki.
Czesto jezdze sam wiec wole miec cos przy sobie.
P.S Gaz w spreju czy w żelu??
iceman żel bo jak masz np wiatr silny to przegrywasz bo ci leci w oczy albo gdzies na bok..
najlepiej paralizujący albo duszący widzialem jak to działa na żywca jak kumpel testował, masz czas zeby odejsc nawet ze złamaną noga na bezpieczną ogległość:D
hehe ale porównania:D
na www.militaria.pl jest dosc sporo tego typu rzeczy (Link jest troszke wyzej, ale powtarzam go :D ) oraz na allegro mozna znalesc okazje i kupic tania batona (najlepze sa Hartowane ale sa juz dosc drogie)
A no tak :) Sorka, czytalem wszystko mi sie pomieszalo kto czym macha :P No wlasnie na militariach jest troche ciekawego sprzetu, z tego co widzialem to za "kija" mozna w rozsadnej cenie dac od 39 do 99. Ale chyba nie ma gazu w żelu :( Ciul - i tak kupie oba.. zamiast nowego siodełka :((. Dzieki za odp.
Pozdro!
Xxsin ja wlaśnie niedawno kupiłem sobie gaz w zelu, słyszałem ze w zelu jest lepszy. Dałem za niego 40zł, ale mysle ze lepiej wydac 40zł niz zbierac na nowy rower :)
zel jest niewrazliwy na wiatr, w spraju jak psikniesz pod wiatr to sobie zrobisz wiecej krzywdy niz dresowi. Zawsze mam ze soba gaz w zelu, dawno temu nie mialem, a przydalby sie...
Heh niedługo to do rowerów bedą seryjnie montowali miotacz gazowy i inne gadżety antydresowe :P Ale teraz powaznie może jak by nagłośnić sprawe kradzieży rowerów itp.itp. (masa, tv, itp) :P może by pomogło
Nagłaśnianie sprawy to jedna sprawa ale tak na codzień to jednak trzeba jeździć grupkami minimum 4 osoby i tak jak ja wozić przy sobie gazz i i coś typu baton :) i ważną rzeczą jeszcze są oczy :)
Ale tak wogóle to przykra sprawa z tymi dresami ... :/ bać się jeździć na rower.... :|
z całym szacunkiem ale ja juz widze jak nemero albo jeszcze inny ostry 14-15-sto latek razem z jednym, gora dwoma kolegami przed grupka dresow wyciaga batona..co bys z nim zrobil? jeszcze ci go wyrwa i zrobia sonde analna, calm down men!
Bardziej chodzi mi o program typu TVN UWAGA oni lubia takie rzeczy i może by zadziałali w urzędzie miasta żeby trase zrobili :D <marzyciel> Heh mozna zrobić wielką rewolucje masa, praca, tv :D :D ważne żeby dało efekt