Kraków - skałki twardowskiego i okolice.

tadzio-krk
Kontakt:

Kraków - skałki twardowskiego i okolice.

Post autor: tadzio-krk »

Elo, własnie wrócilem z bika bylem na skalkach twardowskiego i okolicach smigalem, ale przejde do sedna. Gdy wbijalem do lasku na chopy wyjechalo trzech drechow na marketach, ortalion, czapeczka i 2 lyzych i wygladalo jakby mieli juz wracac bo chcieli kogos skroic. Gdy wjechalem i mnie zobaczyli zaczeli sie wracac i mnie gonic wiec zaczolem zpier.. po hopach oni troszke zwolnili na muladch i dziurach gdy stracili mnie z pola widzenia zkitralem sie za duzym drzewem i czekalem jak przejada i gdy przejechali ucieklem na asfalt tam gdzie lud i do domu. uwazajcie w tamtych okolicach jak i gdzie indziej bo ostatnio duzo drechow sie kreci. jakby cos to wygladali (rowerey: zielony i 2 niebieskie markety z tesco za 150zl bez amorka) a kolesie jeden biala czapeczka nike koszulka na ramiaczkach i krutkie spodenki a tych 2 innych to ortaliony kurtka + dlugie spodnie + łysa pała.

pozdrawiam
wojtek1506
Kontakt:

Post autor: wojtek1506 »

Na skalkach bywa niebezpiecznie, to fakt. Kiedys tam byłem w piatek między 16 a 19 i na śr. co trzeciej ławce grupka dresikow. Było naprawde nieprzyjemnie.

Nie jezdzijcie tam sami po południami i wieczorami, dobrze radze

pozdro.
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

a widziałem dzisiaj ich w tej okolicy....ale nie zareagowali....mogli by se mnie gonić:-) byłem na crossówce...
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

pedały ******
Dragon-kr
Kontakt:

szczeki_y pisze:pedały ******

bardzo słuszne spostrzeżenie

.......dlatego jak to SZCZęKI określił na te pedały ****** trzeba zawsze coś ze sobą wozić...(gazy,duuuże kosy, batony--chyba najlepswze rozwiązanie)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Wszędzie pełno tego skur*wysyństwa... Jak do wakacji był spokój.. to teraz kurwa prawdziwy wysyp..... Co to kurwa ma być, żeby nie można było spokojnie jeździć na rowerze... awf, wolski, skałki....
Kart_kRk
Kontakt:

Post autor: Kart_kRk »

Xxsin co ty myslisz ze takie kurwy gdziesz jada na wakacje co ty oni beda sie czaji ****** ch***
jedyne rozwiazanie jedzic w grupie min 3 ineczej moze byc zle pozdrawiam
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
wojtek1506
Kontakt:

Tym h*jom w wakacje musi sie wybitnie nudzic! K*rwa musze sie zaopatrzyć w kose :)... ehhh. Pierdolony margines. Znalezli by sobie zajecie bylby spokoj, mogliby sie napierdalać na jakims odludziu ( bo to chyba lubia najbardziej ) a nie kroic!!!
__Panracer__
Kontakt:

Post autor: __Panracer__ »

Sukinsyny=P Wypadałoby ich wykastrować tak, że nie mogliby chodzić =D
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
Zbyq_krk
Kontakt:

Post autor: Zbyq_krk »

No co za rasa ... jak nie jacys ***** zaraz po tym jak odbudowalem tamte dable znowu rozwalili (bylo tak 4 razy ...) to teraz dresy ... widac ze robi sie coraz mniej miejsc na spokojna anty dresowa jazde po Krakowie
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

u kumpla z krawkoa dzisiaj widziałem ze zgina rower dm srebrny z super t :| ?? nie wiem jaka ramka wiem ze dm moze więcej ktoś ma info ??
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

proponuje zrobić ustawke. przejechać po miejscówkach, jakiś dres. to odrazu napierdalamy. i się skonczy zabawa. pzdr
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

ja wam wspolczuje naprawde:/ w tarnowie to nikomu jeszcze nie skroili bika fajnego, kiedys jakis ******* kellys dziubniety kumplowi, ale dzieki temu sobie kupil iron horsa! A dresow ani widu ani slychu, ani na miascie nie nekaja, ani gdzies na dirtach czy marcince. Chyba zyje w jakims innym miescie.. a niby tak nie daleko
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

najlepszy jest zawiązany taki kabel na pętelki, taki jak d starych telefonów, taki ze gumy gruby...jak przypierdolisz takim to ból kurewski...

UWAGA
koledze zajebali srebrnego dangerous mike ds.30 z super t starym (2002)

rozglądac się!!
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Dragon-kr
Kontakt:

panowie....zamiast tyle gadać do pokupywać sobie pałki teleskopowe(batony) jak zaczepią to wyjmujecie i napierdalacie po rękach....jak zakupicie dobre batony to gwarantuję że po takim uderzeniu w rękę, chłop ma ją złamaną...osobiście niestety już 2 razy musiałem wyciągać batona, ale naszczęście skonczyło się tlyko na wyjęciu.....zobaczyli i sobie odeszli
miisiiek
Kontakt:

Post autor: miisiiek »

Coraz gorzej sie dzieje, dziwić sie dlaczego nasz kraj nie odnosi sukcesów w sporcie ehh... Najgorsze jest to że to nie jest już głupia kradzież typu zostawienie roweru przed sklepem(wina bikera) tylko "polowanie na nas". Pomysł napie.....ia każdego dresa według mne tez nie jest dobry bo ich jest troche wicej a po za tym ja nie mam ochoty wyglądać jak połowa ich (krzywe ryje bez zębów). Najlepszym rozwiązaniem była by legalna trasa gdzie byśmy sie bezpiecznie czuli. O ile przypominam sobie to w Białym kościele miała być trasa ale jak widać nie ma i tu jet wielki H*J. Może przydała by sie masa(propozycja) w celu pokazania sie i wywalczenia czegoś w końcu dla nas. Bo każdy napi***la na to że wyników w sporcie nie ma a tu jak sport uprawiać ehh... no wiec taka moja myśl....
AlbiN
Kontakt:

Post autor: AlbiN »

ehh...cholera chlopaki współczuje wam,musicie z tym walczyc, u nas jest tego o wiele mniej(mniejsze miasto),choć zamiast kraść wolą j*b*ąć ze łba...wogole takie coś powinno być karalne,ze taki syf porusza się wogole po Polsce... pozdro
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

wojtek1506
Kontakt:

miisiiek Też uważam że można by sprobować zorganizować mase jakiej jeszcze nie było. Tylko żeby taka akcja doszła do skutku trzeba by było wydrukować w *** ogłoszeń i rozwiesić w całym mieście. To jest do zrobienia, trzeba sie tylko zorganizować, a nawet jesli nic nie wywalczymy to nikt na tym nie straci- trzeba przeciez probować!
Jednak poki co trzeba uzbroic sie w pałke etc...

ehhh, życie jest kurewskie
ODPOWIEDZ