Oceńcie filmik.
filmik zajebisty tylko jak by był troche dłóższy i biało czarny to by była licha no więc niech pełna wersja będzie kolorowa oczywiście moga być nie które akcje bialo czarne coś jeszcze chciałem napisać ale zapomniałem a i mogliście w jakimś skateparku pokręcić bym chętnie popatrzał bo unas w sz-n nima parku do jazdy rowerem
Sven nie siej niezgody, jak komus nie szkoda jajek niech jezdzi bez siodla BRRRR AUAU - tez jestem zdania ze lepiej lupnac na oba- szczegolnie jak sie spada z duzego dropa , w koncu amory typu dropoff powstaly specjalnie do tlumienia uderzen o glebe (nawet w hardzie), pozatym z mojego skromnego doswiadczenia dropowego wynika, ze ladowanie na plasko latwiej ustac gdy spadniesz na 2 kola ( przynajmniej dla mnie), zreszta kazdy sie uczyl fizyki i wie ze wtedy sila sie lepiej rozklada na cala rame nie tylko na trojkat HE
Local Swinga-Swinga
szczerze?? nie podoba mi sie :| tzn, zlozony fajnie nawet napisy za szybko al do przezycia, ale łili i male dropy to wlasciwie nic. mnie sie tam podoba najbardziej pedalkik i musze sie tego chujostwa nauczyc. pozdro i czekamy na beta, przynajmniej ja :D
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
GunloK__ ... trudno się mówi , płakać nie będę , a zdania o trialu też nie zmienię (chyba że trial na motrach, który jest spoko)
michal_rz : mojej głowce nic nie będzie bo ja ze schodów na płaskie nie skacze, jeśli już to ze schodów na schody na dwa koła, pozatym zmiejszyłem skok w DJ3 o 35 mm, między innym dlatego żeby mieć bardziej pionowy kąt głowki
michal_rz : mojej głowce nic nie będzie bo ja ze schodów na płaskie nie skacze, jeśli już to ze schodów na schody na dwa koła, pozatym zmiejszyłem skok w DJ3 o 35 mm, między innym dlatego żeby mieć bardziej pionowy kąt głowki
Mnie tez sie lepiej laduje na tylne, czy to z dropow czy ze schodow. Rower delikatnie kladzie sie na ziemi. Od skakania na dwa kola zlamalem jedna rame i wielokrotnie wybijalem sobie kciuki. Mam tylko suntourka z malym skokiem, pewnie na bombowcu sprawa wyglada inaczej. Poza tym wydaje mi sie ze przejscie z ladowania na tylnym w manuala moze byc ciekawe, nie mowie o jakichs duzych dropach ale glupie 3 schody drop to manual :] No ale mielismy pisac o filmie.
Troche sie usprawiedliwie.
-kolor nie mial tego klimatu ktory ma b&w, mysle ze niewiele jest filmow czarnobialych i alfa bedzie sie tym wyroznial z tlumu
-czolowka z napisami; ja osobiscie napisy czytam kilka razy zanim umkna. Zreszta co tam czytac logo i koniec,a jak komus zalezy na adresie wcisnie pause i spisze url
-material rzeczywiscie slaby w porownaniu z wielkimi produkcjami i trickami ktore coraz bardziej powszechnieja
-jazda na jednym kole pojawila sie dlatego ze w sqad TSR wchodza ludzie ktorzy zaczeli jezdzic 3 miesiace temu a ze trzymamy sie razem itd na filmie musieli byc!
Reszta uwag sporo wniosla do mojego doswiadczenia i serdecznie za nie dziekuje, wykorzystam wasze zdanie w kolejnych produkcjach.
Pozdrawiam JOB
P.S.
Prosze o wiecej :)
Troche sie usprawiedliwie.
-kolor nie mial tego klimatu ktory ma b&w, mysle ze niewiele jest filmow czarnobialych i alfa bedzie sie tym wyroznial z tlumu
-czolowka z napisami; ja osobiscie napisy czytam kilka razy zanim umkna. Zreszta co tam czytac logo i koniec,a jak komus zalezy na adresie wcisnie pause i spisze url
-material rzeczywiscie slaby w porownaniu z wielkimi produkcjami i trickami ktore coraz bardziej powszechnieja
-jazda na jednym kole pojawila sie dlatego ze w sqad TSR wchodza ludzie ktorzy zaczeli jezdzic 3 miesiace temu a ze trzymamy sie razem itd na filmie musieli byc!
Reszta uwag sporo wniosla do mojego doswiadczenia i serdecznie za nie dziekuje, wykorzystam wasze zdanie w kolejnych produkcjach.
Pozdrawiam JOB
P.S.
Prosze o wiecej :)