duro t. ??? help

michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

<ziewa> nudzisz mnie
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
michal15
Kontakt:

co do chodzenia amora to mi wchodzi na 120 mm zostaje 1 cm wolnego miejsca .. no ale przy skróceniu elastomera
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
michal15
Kontakt:

kanarek_4x a jak ty w Duro nazywasz to tłumieniem olejowym to jestes git czlowiek :] poparcie dla ciebie :]
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
ElTorro
Kontakt:

Post autor: ElTorro »

Kocham to forum, kocham je za to, że cały czas ludzie kłucą sie o pierdolone Duro.

Jak ktos jeszcze raz załozy temat odnośnie DUro Triple to normalnie dostane orgazmy metafizycznego.

pozdro i ludzie wyluzujcie troche bo spinacie sie jak spinacze biurowe.
Pozytyw. :. zią .:.

http://tnij.org/torro
kanarek_4x
Kontakt:

Post autor: kanarek_4x »

michal15 jeśli masz w lewej goleni tłumik w którym jest spręrzyna zalana to to jest tłumienie olejowe!
ElTorro mnie też to nudzi jak ktoś się nie zna a się wypowiada i kłucu się jeszcze!
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/
michal15
Kontakt:

ja sie wyluzowalem :) dobra kanarek_4x masz racje jest tlumik spęrzyna zalana ok chodzi lepiej ale musisz wywalic opaske bo jak niewywalisz to przykro mi bardzo :) ale słuchaj są ludzie co niemają kasy no i kupują takie zeczy jak np Duro Triple .. mhm kumpel skakal na amorku Zoom Tracker i nic mu sie niestalo a uprawiał street ? czyli róznie to bywa .. pozdrawiam
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

michal15 pisze:SeraaX ty jestes chora chyba :|
jestem facetem Ty frendzlu :) heheh
michal15 pisze:co do chodzenia amora to mi wchodzi na 120 mm zostaje 1 cm wolnego miejsca .. no ale przy skróceniu elastomera
Aaaa przy skóceniu elastomera :) To Ci pewnie dobija jak ch...Brawo, utnij więcej albo wywal wcale. A normalnie ma ok 95 mm to gównio, pseudo dwupółka;)
Nie kłóć się,ze duro t. lepsze, bo nie jest. To że ty dałeś ciała kupujac je zamaist tego dobrego nie znaczy,ze musisz doradzac innym, żeby taż tak zrobili.
Duro D oryginalnie chodzi lepiej od triple (rst jak nic, zero tłumienia:P )a po usunięciu opaski/ lub samej zmianie oleju znacznie lepiej
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

niestety duro triple ma 95 wiem bo mam je na sklepie "czy jest to pseudo dwupółka"sun tour wymyślił tanią dwupółke jak widać konstruktorów to oni mają kiepskich może tam w japoni są mali ludzie którzy skaczą małe dropy i nie potrzebują jakiś monsterów,travisów,boxxerów itp. i starcza im 95 ale ten patent nie przejdzie w polsce amory z rodziny duro to ogólny syf i nie ma po co sie tak tu denerwować " michał15" daj sobie na luz i tak inni użytkownicy tego forum źle interpretują to co chcesz do nich przesłac poprzez posty i wychodzi z tego ogólny syf "juraski" jak chcesz to ci go sprzedam mam jeden na sklepie za 390Zł nowy gwarancja itp. pozdro za błędy przepraszam
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

zastanawiają mnie ci konstruktorzy;]
Dlaczego zrobili duro triple z bebechami jak xcr. Przecież bez problemu mogli zrobić to tłumienie i normalnągórną półkę. Wtedy byłby wart wydatku.
A teraz powinien sie nazywać XCR Triple.
A denerwuje mnie podejście,ze skoro to 2-półka to na pewno jest lepszy. Mam nadziej,ze ktoś czytając forum przed kupnem triple zastanowi się, czy warto (bo NIE warto:) )
ODPOWIEDZ