duro t. ??? help
-
- Kontakt:
ja sie wyluzowalem :) dobra kanarek_4x masz racje jest tlumik spęrzyna zalana ok chodzi lepiej ale musisz wywalic opaske bo jak niewywalisz to przykro mi bardzo :) ale słuchaj są ludzie co niemają kasy no i kupują takie zeczy jak np Duro Triple .. mhm kumpel skakal na amorku Zoom Tracker i nic mu sie niestalo a uprawiał street ? czyli róznie to bywa .. pozdrawiam
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
jestem facetem Ty frendzlu :) hehehmichal15 pisze:SeraaX ty jestes chora chyba :|
Aaaa przy skóceniu elastomera :) To Ci pewnie dobija jak ch...Brawo, utnij więcej albo wywal wcale. A normalnie ma ok 95 mm to gównio, pseudo dwupółka;)michal15 pisze:co do chodzenia amora to mi wchodzi na 120 mm zostaje 1 cm wolnego miejsca .. no ale przy skróceniu elastomera
Nie kłóć się,ze duro t. lepsze, bo nie jest. To że ty dałeś ciała kupujac je zamaist tego dobrego nie znaczy,ze musisz doradzac innym, żeby taż tak zrobili.
Duro D oryginalnie chodzi lepiej od triple (rst jak nic, zero tłumienia:P )a po usunięciu opaski/ lub samej zmianie oleju znacznie lepiej
niestety duro triple ma 95 wiem bo mam je na sklepie "czy jest to pseudo dwupółka"sun tour wymyślił tanią dwupółke jak widać konstruktorów to oni mają kiepskich może tam w japoni są mali ludzie którzy skaczą małe dropy i nie potrzebują jakiś monsterów,travisów,boxxerów itp. i starcza im 95 ale ten patent nie przejdzie w polsce amory z rodziny duro to ogólny syf i nie ma po co sie tak tu denerwować " michał15" daj sobie na luz i tak inni użytkownicy tego forum źle interpretują to co chcesz do nich przesłac poprzez posty i wychodzi z tego ogólny syf "juraski" jak chcesz to ci go sprzedam mam jeden na sklepie za 390Zł nowy gwarancja itp. pozdro za błędy przepraszam
zastanawiają mnie ci konstruktorzy;]
Dlaczego zrobili duro triple z bebechami jak xcr. Przecież bez problemu mogli zrobić to tłumienie i normalnągórną półkę. Wtedy byłby wart wydatku.
A teraz powinien sie nazywać XCR Triple.
A denerwuje mnie podejście,ze skoro to 2-półka to na pewno jest lepszy. Mam nadziej,ze ktoś czytając forum przed kupnem triple zastanowi się, czy warto (bo NIE warto:) )
Dlaczego zrobili duro triple z bebechami jak xcr. Przecież bez problemu mogli zrobić to tłumienie i normalnągórną półkę. Wtedy byłby wart wydatku.
A teraz powinien sie nazywać XCR Triple.
A denerwuje mnie podejście,ze skoro to 2-półka to na pewno jest lepszy. Mam nadziej,ze ktoś czytając forum przed kupnem triple zastanowi się, czy warto (bo NIE warto:) )