duro t. ??? help
duro t. ??? help
Witam czy możliwe jest jeszcze kupno nowego duro triple?
Jeśli tak to gdzie takowego dostane??Podajcie adresy sklepów lub linki :)
pzdrr.
Jeśli tak to gdzie takowego dostane??Podajcie adresy sklepów lub linki :)
pzdrr.
sam jestes gorszy :| ... duro triple ma korone jak marcok i chodzi o niebo lepiej niz duro D ... sam uzywam jezdziłem na tych dwóch wiec chyba wiem ? ... z nim pogadaj bart.free@gmail.com pozdro :) tez gosciu ze zgierza
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
oj panowie nie porównujcie duro do amorka za ciezka kase....chodzi tak ile kosztuje ja na tym jezdzilem i jak za te pieniadze to ok....sam pomysl zeby triple jest troche chybiony ale skoro chcesz to zadzwon do secesji w krakowie. widzialem tam nie dawno za 400zl pewnie ci wysla.
http://skocz.pl/mojepink
padix ha dobra to do 400-500zł poradź mi jakiś amor ;) taki 130-150skoku w duro są 2 półki i jestem chociaż pewien że na dropie mi amor nie ucieknie tak jak w wersji D (podstawowej) a na marcoka nie mam kasy
za rok sobie mogę monsterka 01 lub 02 kupića teraz na jesienne dni żeby pokatować potrzebny mi tani amor :)
za rok sobie mogę monsterka 01 lub 02 kupića teraz na jesienne dni żeby pokatować potrzebny mi tani amor :)
-
- Kontakt:
Za 400~500zł kupisz dj który albo juz jest pęknięty albo pęknie lada chwila, pewnie nie jeden z was zmienił duro na dj'a tylko z powodu ze duro nie jest elo. Nie jestem ani za ani przeciw kupowaniem duro ale w tej cenie nie kupi się zadnego nowego amortyzatora na którego w większości przypadków uznają gware. elo
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- Kontakt:
michal15 pisze: duro triple ma korone jak marcok i chodzi o niebo lepiej niz duro D
po 1 duro triple ma gównianą półkę górną i praktycznie mogło by jej nie być;] znikomo wzmacnia amortyzatormichal15 pisze:130-150skoku
po 2 triple chodzi jak rst- nie ma żadnego tłumienia, za mocno odbija i ogólnie gówniano pracuje.
A poza tym T. nie ma 130-150 tylko 95-100mm skoku bez ciecia elastomera/utraty gwary :) hehe Duro D ma troszkę więcej i ma tłumienie
Więc po co komu taka 2 pólka.
raczej tylko do lansu, bo do jazdy Duro D jest lepsze(co nie znaczy,ze dobre)
Sam mam D i nie uważam go za dobry amortyzator.Taki sobie.
U siebie zmieniłem olej, mam sprezyny z dja i teraz 120mm skoku pozytywnego. A kupiłem go jako bardzo dobrą używkę bez zadnych luzów za 200zł.
Więc gdzie tu sie opłaca kupwanie triple?
A dobrego dja mozna miec za 600zł, tylko trzeba dobrze szukać
SeraaX ty jestes chora chyba .... jak rst to twój stary chodzi ... ty masz D spójrz na siebie i zadaj sobie pytanie czy jestes normalna :P pozatym na **** wam te tłumienie <lol2> róznicy niema ***** olej na początku 7 w :/ debilizm ze strony SR :| :| :| ... w zime bedziesz płakac jak stara baba za swoim amorkiem .. ... Loooool :|
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
michal15 pisze:SeraaX ty jestes chora chyba .... jak rst to twój stary chodzi ... ty masz D spójrz na siebie i zadaj sobie pytanie czy jestes normalna :P pozatym na **** wam te tłumienie <lol2> róznicy niema ***** olej na początku 7 w :/ debilizm ze strony SR :| :| :| ... w zime bedziesz płakac jak stara baba za swoim amorkiem .. ... Loooool :|
idota
-
- Kontakt:
michal15 a może ty kurwa jesteś przedstawicielem sr suntour? ale z ciebie ****** że niby duro triple jest lepsze od D!!! pomyśl czy jak amor nie ma tłumienia olejowego to jest lepszy od tego co ma tylko sprężyny i elastomer? duro t jest dla lansu bo hodzi 100 mm a jest wyciągnięty na 170! miałem duro d i zrobiłem w nim kąpiel i zajebioza a z tą pseudo dwupółką to do rosji! i odwal się od rodziców SeraaX!!!
ps. dobija patelnia na twojej głowie jak cie stara leje! cofnij się do przedszkola!
ps. dobija patelnia na twojej głowie jak cie stara leje! cofnij się do przedszkola!
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/