Wybór ochraniaczy

Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Bombell => na fotce widac, ze sa na 90% wciagane. Moglbys w wolnej chwili swoje pomierzyc? Rozmiarowka powinna byc podobna.

Z KRK zastanawiam sie nad Marou - beda w tym tygodniu w moim USR, to zmierze. Ale rozmiar uniwersalny, wiec pewnie beda za duze... No i w sumie piszczel tez by bylo fajnie oslonic (w Szczyrku sporo luznych kamieni).

Masochisty odpadaja - nie te klimaty. No i wole jednoczesciowe.
Free-Rider
Kontakt:

Post autor: Free-Rider »

Wooyek za 150zł to bierz odrazu bo kumpel mi mówił że te co on ma chodza po 320zł ale on ma chyba rocznik nowszy i tyle a to praktycznie to samo
A tak lubiłem to pokrętełko czerwone ...
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

No włąsnie nie to samo. 04 od 05 sie roznia wlasnie tym mocowaniem przy kolanie.
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Bierz te. sa swietne. Oczytaj w spzretowni to od razu wezmiesz. http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/produ ... cts_id=552
Free-Rider
Kontakt:

Wooyek pisze:No i dupa, mierzylem dzis Race'y - za duze (rozmiar S). Pozostaje szukac czegos innego, ale widze, ze tutaj dosc panuja klimaty 661 ;)
Tak zawsze bedziesz.. musisz sie pierw przyzwyczaić.. bo ja na poczatku pedałować nie umiałem bo byłem jak na szczudłach.. nie kupowałbym ochraniaczy jakbym nie zrył tak nóg pinami.. miałem tyle sznitów i w sumie większość została.. i nie raz sobie tak przyd*** że mi sie słabo z bólu robiło wiec z czasem pokochałem ochraniacze jak wybawiły mnie od dziurek na piszczelu :) Ja mam rozmiar L a mam jakieś 175 z groszami i sa na mnie na styk moze lekko za duze ale jest ok, tak wiec M dla ciebie ok
Free-Rider
Kontakt:

http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/produ ... cts_id=555
Wyjebi** rękawiczki ;d fajowska świnka :} moze sobie odpale takie :)

Tylko nazwa biedna - wychodzi na to że te rękawiczki to reklamówka pasztetu firmy polednik ;/ szkoda że nie 166 :P
mos-146
Kontakt:

Post autor: mos-146 »

mi osobiście podobają sie bardzo takie i jak sie skończą wydatki na modernizacje roweru to sobie zakupie

http://www.allegro.pl/item190028853_six ... gwar_.html
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Zrobilem sobie dzis spontaniczny wypad do Ustronia i wrocilem z pieknymi Dainesami w plecaku :)

Kupilem te z Allegro za 150 zl.

Sprawiaja wrazenie stabilnych - na kolanie trzymaja sie na nogawce podobnej do tej z Race'ow (tylko bez dlugiego rzepa na gorze - jedynie dwa malutkie do regulacji obwodu w zakresie paru cm), poza tym dwa paski na lydce (waski zaraz pod kolanem, szerszy na dole). Przysiady nie robia na nich wrazenia, wiec pedalowanie pewnie tez nie. No i rozmiar idealnie przypasowal! :)

Troche sie roznia od tych ze zdjecia w aukcji - nogawka jest czarna, nie ma tego logo powyzej kolana i dolny odcinek ponizej plastiku jest duzo krotszy (to widac kwestia rozmiaru). Z boku lanserskie, pomaranczowe logo Dainese ;)

Krotko mowiac, max udany zakup. Jakby ktos tez szukal swietnych, a niedrogich ochraniaczy - warto brac, poki sa ;)
ODPOWIEDZ