i myślisz ze przelałbym do nich kwotę wziętą z powietrza, a potem powiedzieliby mi że nic do nich nie doszło i kasa utopiona? pozatym postępowałem tak jak prosili, a kazali czekac na numer konta i kwotę.Qcor pisze:Digas pisze:ja tez zamawiałem wiele razy i nigdy sie nie przejechałem na ich usługach, ale czy Wy rozumiecie o co mi chodzi? ja cały czas chciałem głupi numer konta i CENE!!! przeciez to jest minuta roboty: wystarczyło mi napisać: tak ok, oponki są przelej na konto XXXXXXXXXXXXX tyle i tyle zł, pozdropixo pisze:ja kiedy zamawialem w mkbiku to zawsze realizowali zamowienie na drugi dzien i paczka przychodzila priorytetem po trzech lub czterech dniach , zero jakichkolwiek problemow. Wiec naprawde mnie to dziwi...
numer konta masz na stronie!
mkBike - jaja jak berety
ja nei miałem takze problemow i w www.mkbikesc.prv.pl i w www.mkbikeonline.com a tak w ogle o ten 1 sklep chodzi cvzy o ten 2?
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
ja nei miałem takze problemow i w www.mkbikesc.prv.pl i w www.mkbikeonline.com a tak w ogle o ten 1 sklep chodzi cvzy o ten 2?
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
ogolnie, to zwykle duze sklepy zwykle radza sobie z zamowieniami i po jakims czasie maja jakas tam renome wsrod bikerow, aczkolwiek z tego co sie orientuje to w chyba kazdym takim sklepie raz na jakis czas zdarzy sie nieprzyjemny incydent. to ze jedna osoba na kilkaset ma problem moze byc przypadkiem i dobrze ze ostrzega innych, ale to by sie przydal oddzielny temat o problemach w sklepach rowerowych.
z jednej strony ta a z drugiej nie ...BaDMaN pisze:ogolnie, to zwykle duze sklepy zwykle radza sobie z zamowieniami i po jakims czasie maja jakas tam renome wsrod bikerow, aczkolwiek z tego co sie orientuje to w chyba kazdym takim sklepie raz na jakis czas zdarzy sie nieprzyjemny incydent
Skoro to "duży" sklep rowerowy to dla czego takie bez nadzieje jaja wychodzą ??? Czy ludzie nie potrafią czytać e-mail oraz rozmów na gg ??? tak ciężko to skopiować i wydrukować i rzucić na ścianę (( jako zamówienie )) hm..... ta to jest 1 incydent a za nim 2,3,4,5,50 i kto wie co dalej.....
emu_100 widocznie ciezko, a jak sie sytuacja bedzie czesto powtarzac to oczywiste ze nikt tam kupowac nie bedzie i sklep umrze smiercia naturalna, dlatego po raz drugi pisze, ze do tego przydalby sie oddzielny temat, tam kazdy by zamieszczal info o zakupach w sklepie, kontakcie itd i po zebraniu ilus tam opinii mozna cos wiecej powiedziec
-
- Kontakt: