Dziś dostałem hamulce i od razu mogę napisać że waże 70 kg i przedni jest super!!! siłą jest potężna zatrzymuje koło w miejscu (jeszcze jest na dotarciu) a w tylnym mam za krótki przewód i jak zrobie to też napisze tak więc polecam można kupować za tą kase!!! przypomne że jeżdże na oryginalnych tarczach czyli 160mm
oki:/ mam następny problem nie wiem jaki przewód mam kupić teraz niech mi ktoś pomoże czym sie kierować bo na pewno oryginalnego nie dostane. Wiec czym sie różnią przewody w różnych hamulcach i wogole może ktos wie jaki powinienem kupić do tego promaxa
Przewody same to różnić moga się tylko średnicami (wew i zew) i ewentualnie oplotem stalowym bądź brakiem (że trudniej go przerwać przy glebie). Ale przede wszystkim chyba musisz sobie skombinować nowe skuwki/oliwki czy jak to się nazywa. To ten element na samym końcu przewodu za nakrętką.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
hmm tam z jednbej strony jest takie kółeczko a z drugiej taka jakby nakręteczka którą sie przykręca element z taką igłą która wchodzi do przewodu. dhcyc akurat 2 palcami bo zawsze tak hamuje chyba z przyzwyczajenia ale nie musze za mocno gnieść