dlaczego w orzechu ???
A no to sie sprawa komplikuje ... ja kupilem limara nutcase i bardzo polecam bo mam orzecha sabotage roczesa :-) i mi sie w nim czacha poci 100 razy bardziej niz w ff :-) a nutcase ma super wentylacje i siatke wiec o szerszeniach w srodku mozna zapomniec :-) i naprawde super sie wentyluje (ma 18 otworow ) i jest dosc lekki 950 gram ma tylko jedna wade kosztuje 580 zeta ALE WARTO .
ale rozmawiamy o orzechach sa fajne tylko zeby mozna stracic. Jesli ktos ma mleczaki to spoko :-)
ale rozmawiamy o orzechach sa fajne tylko zeby mozna stracic. Jesli ktos ma mleczaki to spoko :-)
siema
ja np wole ff bo sie jakos bardzeij bezpiecznie czuje !! ale ludziki jak widza kogos w ff to siie smieja ale jak ktorys zaj..... ryjem to juz chyba nie bedzie sie smial mnie to wali jak wygladam wazne ze jeszcze zebow nie stracilem ;]
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
nie no ja niemam wlasnie zamiaru stracic ich bo na ich naprawe wydalem chyba u dentysty wiecej niz wart jes moj rowerek ale teraz mam zeby zdrowe na 7 ale wolal bym na 661 <hehehe> ( eh bedzie trzeba napisa do kirszchopu i blagac oto zeby sprowadzili mi helmeta jakiegos w taniej cenie ;-( )
http://www.pinkbike.com/photo/1133578/