Nawiercanie obręczy

Nef
Kontakt:

Post autor: Nef »

w trialu to moze i tak , moze przyda sie do czegos takie nawiercanie . Chociaz sa obrecze dziurkami:D ale w BMX'ie po **j i tak nie zbijesz na tym tyle wagi zeby to poczuc podczas jezdzenia ..

A swoja droga , kumpel mi opowiadał ze , kolesie w trialu kupuja nowe ramy i je nawiercaja tam gdzie jest najmniejsze prawdopodobienstwo pekniecia :shock:
W sumie jak bys sie uparł . to mozesz nawiercic : kierownice , sztyce (albo wogole po co ci siodełko :P , zamontuj sobie po 4 szprychy w kołach tez zmniejszysz wage , utnij w ramie rure podsiodłową . A jezeli chcesz sobie zmiejszyc wage ciebie wraz z rowerem to wyrwij sobie wszystki zeby (no bo po co ci i tak kiedys na fejsa polecisz) utnij obie członka jesli nie zalezy ci na zyciu towarzyskim , obetnij sie na łyso (jezeli jeszcze tego nie zrobiłeś) , poucinaj sobie palce u nog (no bo po co ci , i jesczcze na butach zaoszczedzisz :P) , uszy tez mozna uciac (niepotrzebne przeciez , i na kasku zaoszczedzisz ) , mozesz tez wyciac 1 nerke (bo z jedna da sie zyc) .

no to z mojej strony :D:D :mrgreen:

a nie zapomnij napapowac kol helem , i rame tez napapoj zawsze lzejsza bedzie ...
Pozdro .

EDIT:
Zapomniałem jeszcze , przed kazdą jazdą w miare mozliwosci staraj sie wyproznic(kau , wydzielina z członka itp,)
[b][url]http://www.freeriders.slupsk.pl[/url][/b]
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

nie no Nef jestes genialny.. dawno tak sie nie usmialem czytajac czegos w necie xD

a tak swoja droga to ja nie widze sensu w nawiecaniu tylu rzeczy.. jak ponawierasz tak obrecz to wkoncu ci pierdo****..
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

Spaced pisze:wszystkie sruby w biku na tytan(zbijesz na tym moze z 80-100g). Załadować możesz też jakies lekkie siodło zamiast dh/fr kanapy, gripy lżesze(60g stracisz tutaj).
froger34 pisze:Dodam iż cała robota robiona jest w bmxie
froger34 pisze:Wole takie coś niz kupowac nowe lżejsze części bo na to narazie nie mam kasy.
;-)

btw nawiercaj ale nie scianki boczne
ODPOWIEDZ