rama dobra do dh i fr

;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

jajokso twoje wypowiedzi sa tak bezsensownie glupie ze jedyne co mi sie cisnie na usta to: ZAL.PL!! Nie znasz sie, to nie pisz- proste... ALe Ty musisz sie popisac;/ Cane corso nie jest zla rama ale majac 6tys. pln na pewno bym jej nie wybral, scream i chapparal- bez sensu- ciezke, prymitywne zawieszenie, teraz mozna juz miec rame tak samo wytrzymala a lzejsza i lepiej pracujaca;) Natomiast nitrous:
"moglbym ci zaproponować Scotta Nitrousa 10 ale zupełnie nic o nimnie wiem"- nie ogarniam;| O co Ci ziomek chodzilo? Moglbys poleci, tylko nic nie wiesz... CZYLI NIE MOZESZ! A jesli cos bys wiedzial to tym bardziej bys nie polecil;) Scotty lubia pekac i raczej nie mialbym do nich zaufania, no i taki nitrous ani do duzych dropow ani do dh sie nie nadaje. Na drugi raz zastanow sie co piszesz i jak nie wiesz to nie pisz... I to ze w katalogu rowerek fajnie wyglada i duzo kosztuje to jeszcze nic nie znaczy, wiec BLAGAM, jak sie na czyms nie znacie to sie nie odzywajcie!!
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Jonasz
Kontakt:

Post autor: Jonasz »

ja jakbym miał kupowac fulla do dh i fr to wsadził bym demo9 lub dhr'a ramki miodzio...
;o chapparal jest do slopu, fr a nie do dh...
http://tiny.pl/4dnn _Shiva+Bitch
http://tiny.pl/l7k9 , http://tiny.pl/4dkg _w akcji
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Jonash chapparal to rama lekkie fr w wydaniu banshee czyli zwykle fr ;) Do slopu to tej ramie daleko ;) A demo9 juz nie robia, byly problemy z nimi a i ciezkie to to za bardzo. Troche za bardzo Polacy uwierzyli w marketing speca.
Louis
Kontakt:

Post autor: Louis »

Spaced racja duzo Polakow podnieca sie specami, ktore sa dobrze wyreklamowane... a co do commencala supreme dh to troche o niej czytalem etc. swietna rama, ale jest ich bardzo malo np. na niemieckim ebay'u. Nie orietnujesz sie moze ile kosztuje nowa Supreme dh??? a ile nowy turner 07 ???? ostatnio widzialem super zawodniczy, kosmiczny sprzet-Yeti 303 dh, <dream>,, cena powala...
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Louis A powiedz mi z kąd ty weźmiesz dropy 8m w Polsce? Chyba sam se wybudujesz, bo ja póki co nigdzie takich nie widziałem :roll:

A co do tematu, to uważam, że Santa V10, ew Banshee Chaparral, ale to już bardziej FR. No i zależy. Musisz wybrać czy wolisz bardziej FR, czy DH, bo tak uniwersalnie to się nie da. No a jak już jeździsz tyle, co piszesz to powinieneś wiedzieć czego chcesz :roll:
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

chaperral to cos na polskie warunki ;) przynajmniej tak mi sie wydaje

zawsze mozna jeszcze kupic tose ktora jest w podobnej cenie
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Louis nowy tuner w tym roku kosztował 2500$ teraz 2700$ ale może znajdziesz jakies ubiegłoroczne modele. Z commencalami niestety juz jest troche za późno. Tak sierpien-wrzesien model 06 mozna było miec za troche ponad 2000 euro. Teraz nie widze ani 06 ani 07 wiec pewnie trzebaby poczekać na sezon wyprzedarzy bo nówki 08 kosztować teraz beda kosztować niefajną kase :/
ODPOWIEDZ