kultura i poziom na pinkbike.com

luśka
Kontakt:

Post autor: luśka »

babolfr za debilizm to ja już podziękuję...
...carpe diem...
Skwarek
Kontakt:

Post autor: Skwarek »

Ale nie tylko Polacy wystawiają 50 fotek tej samej piasty....amerykance sa bardziej porąbani bo robią fotki każdej regulacji od amora a potem jeszcze raz robią jak amor jest już wsadzony w rower O.o..
hmm
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

Swojego czasu 3 kanadyjczyków umieszczało obraźliwe komentarze pod moimi wszystkimi fotami, jak tu:

http://www.pinkbike.com/photo/1034035/

Minęło troszkę czasu, i im przeszło, może ten ktoś też kiedyś wydorośleje.. :|

Ilość zdjęć w złych kategoriach jess conajmniej żenująca, ale nie mniej żenująca niż foty z telefonów, czy hop wielkości krawężników.. Ale coś mi siędaje, że to było, jest i będzie i nic z tym nie zrobimy.

A, tak jeszcze dodam - za skończonego kretyna uważam użytkownika z ksywą vinifr, z powodu komentowania wszystkich podów w odpowiedziach do pierwszego komentarza w stylu "POD, yeah!"
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
spidi23
Kontakt:

Post autor: spidi23 »

Ja nic nie mowie, ale to juz nie tylko kanadyjczycy, ale i "koledzy" z miasta.

Mam takiego jednego typka - gowniarz 14 lat - ktory ma jako tako ustawionych rodzicow, wogole go nie pilnujacych, wprost powiedzial mi ze jest zazdrosny o rower, a w ostatnim czasie, pojawily sie jego glupie komentarze pod moimi fotami, typu: rama do dupy, pokaz r*j a nie rower, itp itp.

Przykład?

http://www.pinkbike.com/photo/1984272/

"Uzytkownik" milosz14

Wiekszosc usunalem, bo publicznie mnie obrazal, ten akurat zostawilem, bo widac w jego wypowiedzi jakim jest "znajacym" sie "super" bikerem :roll:
[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
suchyFR
Kontakt:

Post autor: suchyFR »

spidi23 na taki kretynizm się nic nie poradzi :/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Ja nie wiem o co spine lapiecie? Dzieciaki 14 lat pisza wam w komentach na pb. To chyba nie jest taki straszny problem. No ale zazdroscic zycia skoro takie rzeczy sa problemami ;)
spidi23
Kontakt:

Post autor: spidi23 »

Spaced, ale tu nie chodzi o to, ze to problem, bo poradzic sobie, za przeproszeniem, z takim szczylem to zaden problem :roll: Gosc mnie po prostu obraza publicznie, w profilu na pb juz tego nie ma, bo pokasowalem co wulgarniejsze... Wszedzie indziej bylo tak samo :?
Nie chce zrobic mu krzywdy, ani ponizac sie do jego poziomu, bo pozniej jeszcze ja mialbym przykrosci z tego powodu :roll:

Poza tym, mam to do siebie,ze jestem osoba kontaktowa, wiec moje profile odwiedza troche wiecej osob niz jedna na dzien, juz nawet nie chodzi tu o pb, akle inne portale, nie wszyscy wiedza o co chodzi i kto ma racje... Powiedz sam, co bys sobie o mnie pomyslal, gdybys zobaczyl 15 po***nych komentarzy pod fotkami?

Nie wiecie czy na pb jest opcja zablokowania dostepu gowniarza do mojego profilu? Przewalilem caly profil i nie znalazlem takiej opcji...
[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Mnie masakrycznie wkurza wrzucanie fot z zawodów jamów itd... Zaśmieca jak ***,a nie ma żadnego przesłania. Powinna być od tego oddzielna kategoria. Z resztą - jak ktoś chce to niech wysyła foty ludziom, którzy są na zdjęciu a nie wrzuca 50 fot i Rider: ???. Pb jest od chwalenia się swoimi zdjeciami i nie umiejętnościami a nie fotami kogoś. Co do Bikera to Steel2 przy tej focie polałem sie ze śmiechu co dałeś, a co do jego komentów to żal...

Tak samo wnerwia mnie Vinifr - mały grubasek a podskakuje! Szkoda, że tylko w necie. Czekam tylko aż sie połąmie i da se siana z tym sportem, bo jego komenty i odwety są masakrycznie żenujące...
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Johnyk to akurat twoja wizja pb. PB to po prostu portal ze zdjeciami. Skoro je sam robiles to czemu ich wrzucic nie mozesz? Zdjec Hilla czy Peata z zawodów tez tam nie chcesz bo nie w ich profilu? ;)
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

No co zrobić byli , są i będą tacy debile . Powiesz mu żeby tego nie robił uspokoi się na jakiś czas i znowu to samo ... :/
Frrytkiii
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

A mnie strasznie denerwuje jak ludzie dają zdjęcia z innych miast w w swoim mieście, np fota z Leogang w Kraków. Co prawda sam tak chyba raz zrobiłem umieszczając 2 fotki z Myślenic właśnie w kategorii Kraków no ale nie robię tego tak często jak inni;]
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
ODPOWIEDZ