Targi Rowerowe 2009 - WARSZAWA

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Schodek no 5-10 koncertów z czego wiekszosc to regularne knajpowe granie, a nie ciekawe kapele? Jazz regularnie leci tylko w tygmoncie i szczerze mówiac jest mocno słaby i wtórny (bo ciagle leci to samo). Tak samo reszta knajp. Wiekszosc wlasnie imprez to regularne jako takie granie, a nie kulturalne wydarzenia pełna geba. W londynie, mardrycie, monachium czy berlinie dzieje sie cos non stop, a nie 5-10 koncertów dziennie na 2 milionoe miasto. Wez nie rób sobie jaj, kraków 4 razy mniejszy, a dzieje sie tyle samo jak nie wiecej.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Spaced tak tak....tak...przepraszam że żyjesz w Polsce, tu jest tak kiepsko !! Londyn to jest to, Madryt i Nowy York !!! Stary co za podejście ?? Malkontenckie masz strasznie podejście do życia. Luz, nie pogadamy...to złe tamto fatalne, a to do bani...Norbert idz na solarium to słońca zaznasz :twisted: i serotonina się pojawi.

ostatnio odbyły się re:wizje 70 eksperymentalnych projektów, mistrzostwa świata dj ...kilka kolosów ze świata, projektów underground nie wymieniam bo to długa lista....światowi dj w klubach...a Tobie mało to lecisz do Lądka i masz więcej...a bliżej masz Berlin kolego gdzie masz wystarczająco...

Pozdro bo OT się robi....słaba ta stolica i jej okolica
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Dobra dzieki za mega offtop :mrgreen:

A teraz niech ktos mi odp. na moje pytanie :

Czy w Warszawie jest jakis dobry , tani nocleg ??
Spaced
moderator
Kontakt:

Schodek takie eventy jak re:wizje sa bardzo fajne ale poza mega akcjami raz na jakis czas to regularnie nic sie nie dzieje. Przed rewizjami ostatnie wieksze nie 1 dniowe wydarzenie to był Freeform, a to kawał czasu przed. Ja nie narzekam na PL. W krakowie czy we wrocku moim zdaniem jest lepiej i te miasta mi sie bardzo podobaja. Wlasnie sry gdzie ja ci ciagle narzekam? Mi nie pasuje warszawa i to jedyne na co narzekam. A co do samych re:wizji to i tak szczerze zawiedziony bylem bo bylo raczej na pokaz niz na prawde ciekawie.
Schodek
Kontakt:

wojtasu tani to u ziomka jakiegoś ...bo stolica nie ma tanich kwater raczej ;(
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

wojtasu stolica to stolica.. Cos taniego pewnie znalazlbys na obrzezach miasta..
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

wojtasu w tamtym roku nocowałem w hostelu "Oki Doki". Nie pamiętam dokładnie ile zapłaciliśmy ale cena była przystępna biorąca pod uwagę ,że mieści się 200m od placu "co im tam stoi prezent od wujka Stalina". Tramwajką moment na Targi , na upartego piechtą też.
Co do lasek w Wawie Schodek ma racje , takich damskich tabunów na ulicach wieczorami nigdzie nie widziałem. Autentycznie!Wręcz zastanawialiśmy się gdzie ich faceci, zajmują się domerm, karierą czy np. sobą nawzajem :wink: .
W kwesti rozrywek nieco mniej przyziemnych, zapraszam wojtasu do Krakowa. Imprez w brud, jakich chcesz , balety w knajpach do rana w środku tygodnia no problem.
Studentek wszelkiej masći dostatek a i bliżej masz niż do stolycy.
wojtasu
Kontakt:

ravfr w Katowicach więcej imprez :D

Ja najprawdopodobniej jade z kumplem tam na cały weekend z rowerem i chciałem się zapytac gdzie dobre noclegi :mrgreen:

A Wy tu od razu o dziewczynach nawijacie :lol:
Schodek
Kontakt:

wojtasu ktoś musi masować zmęczone mięśnie :twisted: no chyba...że kolega :roll:
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Schodek jak ma sie kase zeby jechac na targi do niemiec to i ma sie zeby "zaimportowac" ze soba rodzima kobiete :roll: :D
wojtasu
Kontakt:

nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Te targi to bieda z nędzą :) Znając życie to warto pojechać,aby zobaczyć co Spec pokaże i te nowe Romety. O poziomie targów świadczy brak NS i Kona.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

nopainnogame spec co roku to samo praktycznie. Sx tylko ciekawy o ile beda mieć. Ja pewnie wpadne zobaczyc czy Poręba wystawi w tym roku dh-920 (znajac zycie nie bo watpie w ich pomyślunek). Rometa tez mozna oblookać.
B_O_Y
Kontakt:

Post autor: B_O_Y »

No i chyba się wybiorę zobaczyć co tam maja

www.maxxoponyrowerowe.pl
ODPOWIEDZ