Ból kolana & jego Pykanie

hajsik
Kontakt:

Post autor: hajsik »

kaczor928 jak rozprostwywuje noge to tylkow pewnym momencie tak boli ale nie ccały czas :)

wojtasu wizyte za 6 dni mam to narazie ratuje sie Naproxenem Emo i jak narazie troche przechodzi, mama mi jeszcze proponuje okłady z kapusty ale niewiem czy to cos by dało :D
klopsiq
Kontakt:

Post autor: klopsiq »

Marcio pisze:gdzie sie takie rzeczy kupuje? Apteka?
apteka albo sklepy z suplementami dla kultursytów, troche pomaga ale pierwsze efekty sa po ok. 3 miesiącach, wedlug mnie warto stosować :)
http://www.pinkbike.com/photo/3295191/ <-superman! :*
Vermin
Kontakt:

Post autor: Vermin »

Ziom "strzelanie w kolanie" :p to ma chyba każdy kto jeździ ostrzej na bike, między innymi ja i 85% moich ziomów z jazdy, ma takie...ee coś. Wystarczy że zrobisz przysiad w lato jak sporo jeździsz. Tym się nie musisz przejmować a co do bólu przy prostowaniu to miałem tak i nie jeździłem przez 5 dni nie ćwiczyłem na wf no ale nie oszczędzałem jej specjalnie... i pod koniec tygodnia było ok. Jak chcesz być spokojny to idź do lekarza (żeby nie było że ja Ci mówię że byś nie szedł) tylko informuje że to raczej nic strasznego.
Pozdr ;p szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Vermin, Baca.
bikerBB
Kontakt:

Post autor: bikerBB »

no ja tez mam podobnie tylko ze mnie bola przez pierwsze 15 min jazdy potem przechodzi i potem ze 2 godziny po zejsciu z rowera :/

ps. jestem posiadaczem ht-ka i nie jezdze z wyj#%anym w gore niewiadomo jak siodlem ...
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Tytul archeologa roku oficjalnie przyznany koledze bikerBB ;)
Miodożer.
bikerBB
Kontakt:

Post autor: bikerBB »

hehe nawet na daty ostatnich odpowiedzi nie patrzylem :D
ODPOWIEDZ