66rc3, 66rc2x, totem, lyrik, 36 float rc2 ???
totem kup ale w wersji IS. mialem 2 dni xD tylko ze 2 step air. praca mega, wyglad, i sztywnosc, ale poszedl sie rypac system :/fox 36 float tez mialem ale w sztywniaku. mega lekki, o wiele lepsza praca, sztywnosc tez spoko, i jak dla mnie dokladniejsza mozliwosc ustawienia pod siebie. Dlatego proponuje foxa
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
war23 ale praca w fox 36 float lepsza niż w totemie?
a i jak jest z jego serwisem? bo jakby go oddać do serwisu to by dużo kasy kosztowało.
Łatwo się go serwisuje?? I jeżeli ja bym pchał w niego rączki to jeżeli by coś się spieprzyło (nie chodzi mi że ja coś po serwisie zepsułem tylko jakby porostu np się połamał ) to czy gwarancja to obejmie??
Z góry dzięki za odpowiedź.
a i jak jest z jego serwisem? bo jakby go oddać do serwisu to by dużo kasy kosztowało.
Łatwo się go serwisuje?? I jeżeli ja bym pchał w niego rączki to jeżeli by coś się spieprzyło (nie chodzi mi że ja coś po serwisie zepsułem tylko jakby porostu np się połamał ) to czy gwarancja to obejmie??
Z góry dzięki za odpowiedź.
a no sroki wlasnie mi sie pomylilo IS to wlasnie bez montiona i i to racja ze pezydaje sie ono bardzo. totem pracowal gorzej . no i ma pewien minus ze koszty naprawy sa ogromne! ja na niego nie mielem gwary a gdy poszedl sie rypac tlumik oddalem do serwisu (i tu nawet jak masz gware nie oddawaj do harfy!! tylko poszukaj jakiegos autoryzowanego serwisu RS i tam go wyslij, zrobia ci go 300 razy szybciej niz harfa) a wracajac do tematu to np za tlumik powiedzieli mi 1200 zl!!!! mialem farta bo go oddalem ale bylo by nie milo. fox pracowal lepiej i jest lekki. Mam tore z wyjetym tlumikiem blokady amorka i fox ma taka sama wage
gadaja tez ze fox 36 to taki kruchy amor, ale moje odczucie jest inne. skakalem nim na plaskie z 6 metrow 2 niedoloty w tym jeden pozbawil mnie kola przedniego a jemu nic. A co do serwisu to smialo mozesz w nim gmerac, acha i jedyny minus to to ze mocowanie stales osi potrafi sie ukruszyc ale rzadko. to tyle z mojej strony. POLECAM FOXA a jak totema to tylko wersja bez IS i solo air( ustawisz sobie go powietrzem)

-
- Kontakt:
GgG stary bardzo wyczerpujaca wypowiedz. idealnie to ujoles!
wiesz co ja jak bym foxa kupil nowego a mialem 2 rocznego to nie bawil bym sie nim w srodku. masz tam powietrze to zmiana oleju odpada. mozesz jedynie smarowac golenie, ale ja na twoim miejscu nie bawil bym sie nim w srodku. masz gware to uzywasz i tyrasz amor, jak cos padnie dajesz na gware i tak jeszcze raz az ci sie gwara nie skonczy. Tylko no wlasnie bo ty gadasz ze chcesz go ew. serwisowac ale co??? powietrze? oba amorki ktore ci polecilem sa powietrzne.dlatego nie widze podstawy do tego zebyc sie nimi bawil:/ nie wiem jak to jest z gwara ale nie baw sie bo nigdy nie wiadomo czy tego nie odkryja i bd mial po gwarancji? czy jak kupujesz laptopa to jak cos ci sie zepsuje oddajesz go na serwis czy bawisz sie nim??
wiesz co ja jak bym foxa kupil nowego a mialem 2 rocznego to nie bawil bym sie nim w srodku. masz tam powietrze to zmiana oleju odpada. mozesz jedynie smarowac golenie, ale ja na twoim miejscu nie bawil bym sie nim w srodku. masz gware to uzywasz i tyrasz amor, jak cos padnie dajesz na gware i tak jeszcze raz az ci sie gwara nie skonczy. Tylko no wlasnie bo ty gadasz ze chcesz go ew. serwisowac ale co??? powietrze? oba amorki ktore ci polecilem sa powietrzne.dlatego nie widze podstawy do tego zebyc sie nimi bawil:/ nie wiem jak to jest z gwara ale nie baw sie bo nigdy nie wiadomo czy tego nie odkryja i bd mial po gwarancji? czy jak kupujesz laptopa to jak cos ci sie zepsuje oddajesz go na serwis czy bawisz sie nim??
war23, to porównanie do laptopa dosyć nietrafione.Wyolbrzymiasz serwis tych amorów do jakieś niewiarygodnej czynności. Nie wiem jak z serwisem Foxa ale system Solo Air jest prosty w budowie i podstawowe czynności serwisowe typu wymiana oleju w Mission Control lub czyszczenie go w środku to naprawdę nic trudnego. Wystarczy zajrzeć do manuala, dowiedzieć się jakie narzędzia są potrzebne, co odkręcić, gdzie co się wlewa i w jakiej ilości itp. Żeby nie było, że tak sobie teoretyzuję, sam posiadam Lyrika Solo Air 

war23, Lyrik bosko
Prawdę mówiąc kupowałem go w ciemno ale się nie zawiodłem na nim
Świetnie wybiera nierówności, pracuje całym skokiem. Jak dla mnie wymarzony amor do En/FR. A serwis to naprawdę prosta sprawa dla kogoś kto ma chociaż min. 2 (prawe) ręce 
PS. Waży 2260gr z rurą sterową 21cm i osią Maxle

PS. Waży 2260gr z rurą sterową 21cm i osią Maxle

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stell2 sie nie wypowiadaj. chlopak pyta czy sa duze koszty naprawy tych amorkow? tylko w pierwszym poszcie napisal!
to to ja czegos nie rozumiem. jak masz gware to cie gowno obchodzi czy ci sie cos dzieje z amorkiem czy nie. stuka puka? oddajesz na gware i nic nie placisz? no chyba dobrze rozumuje?? pytal sie chlopak to powiedzialem ze w foxie nie wymienialem nic a w totemie po 2 dniach poszedl system i koszt nowego to 1200 zl ?? i tyle?zarzycki_adam pisze:będę miał ok 2200zl na amorka, może troszkę więcej (tylko nowe w grę wchodzą)