Witam wszystkich!
Jaki amortyzator z wyżej wymienionych wzięlibyście do fr?
Ważę 60 kg i będę miał ok 2200zl na amorka, może troszkę więcej (tylko nowe w grę wchodzą).Tylko ten 66rc2x mnie zastanawia z używanych ale nie wiem zobaczę co powiecie wy.
PS: Amorka będę kupował najpewniej w następnej zimie, może przy dobrych lotach przed latem. Ale chcę się zorientować jakie są wasze odczucia na ten temat
rama to ns surge (ma on gwarancje dla amorów do skoku 180mm)
no ale nie wiem czy dla mnie amor nie powinien być dość lekki, ponieważ mój wzrost hmm . Może tak nie jestem wysoki (mam z 164 cm wzrostu).
Z tego to bym celował zaleznie od skoku albo Fox albo Totem ale wolalbym colia. Jak nie chcesz duzo skoku to zamiast foxa tez mozesz Wotana od Magury spróbowac.
66rc2x fajne ale wyższe chyba bedzie niz tegoroczne modele i nie wiem czy ci to bedzie odpowiadac.
klexuh musiałyby strasznie waluty potaniec jak 2 półki 2 sa po 1990Euro, a jedna jest po bodajze 1300 Euro. Zakladajac, ze nawet bedzie ponizej 1tys euro to i tak ta kochana waluta musialaby do niesamowitej wartosci spaść
Steel2Chcę się zorientować jakie są wasze odczucia na ten temat (jak już wcześniej zaznaczyłem).
A jak już będę wiedział czego chce to i tak to kupi, więc co to za różnica czy za 6 miesięcy się spytam czy teraz (ceny się mogą trochę pozmieniać).
zarzycki_adam 1.5cm to duża róznica. Wpływa na geo i odczujesz to.
Steel2 nie wiem nic poza tym, ze juz niektórzy zawodnicy maja bo widzialem fote bika na nim zlozoną jakiegos ridera bodajze z RPA. Popytac mozna ale na razie srednio mnie to interesuje. Jak cie korci to moze popytaj TFtuned kiedy planowany release i czy mozna preorder
A co mają nasz odczucia do tego co będzie za rok ? Nie przesadzaj. Pytaj jak masz po co inaczej to tylko zaśmiecanie forum. Przez rok możesz wygrać w totka albo i wpaść pod autobus.
zarzycki_adam jak nie katujesz jakos mocno to ci styknie ale jesli planujesz przesiadke na cos z wiekszym niz 160mm skoku to raczej odpada. Chociaz ja wolalbym wotana w dobrej cenie znalesc niz lyrica ale solo air ladnie wazy.
Spaced mógłbyś mi przybliżyć prace tej Magury? Tzn. jak ona ma się do pracy innych amortyzatorów? A może też potrafisz coś powiedzieć o sztywności (do czego go porównywać)? Będę bardzo wdzięczny.
Czy znasz jakiś tani sklep z amortyzatorami Magury?
zarzycki_adam sztywna jak na jej wage powinna byc pioruńsko ze wzgledu na podwójny booster. Co do pracy to nie wiem bo na zywo to cudo raz tylko widzialem. Recki pochlebne sa w necie wiec guglnij sobie
Ok wielkie dzięki!!
Lecz i tak dalej prowadzę temat
Co sądzicie użytkownicy totema, bardziej opłaca się wziąć SoloAir czy coil.
Bo właśnie czytałem że na 2009 rok są już poprawione SoloAir i nie będą już się sypały.
Czy to prawda i jakie jest zdanie użytkowników?