Jakie mocne Koła ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SegatiV Jeździć będę z riderami z mojego miasta, śmigają już od kilku lat a wiec spokojnie mnie podszkolą, jeden z nich w tym roku nawet w jakichś zawodach dh startuje muszę się dopytać jakich a wiec on mnie trochę tez podszkoli a przy okazji splecie koła 
SegatiV A Ty co byś polecił na przód a co na tył jeśli chodzi o obręcze ??
Właściwie to na przód chyba już wiem ze założę raidera lub fortress. Jeszcze myślę nad tyłkiem.

SegatiV A Ty co byś polecił na przód a co na tył jeśli chodzi o obręcze ??
Właściwie to na przód chyba już wiem ze założę raidera lub fortress. Jeszcze myślę nad tyłkiem.
-
- Kontakt:
Dobra
kurde już się gubię.
Jedna osoba pisze tak inna inaczej i wszystko już mi się pomieszało.
Jako ze dzisiaj mam już 200zł to kupie sobie obręcze i szprychy a za piastami poczekam jeszcze tydzień bo na nie będę miał kasę w nowym tyg.
W tył wpakuje blizzarda żeby mi to trochę dłużej wytrzymało.
Na przodzie wlepię coś lżejszego od blizzarda ale nadal coś z dartmoora dlatego ze amor jest trochę przyciężkawy i nie chce jeszcze bardziej obciążać przodu.
Na wadze mi nie zależy, ramę mam sztywniaka i jak narazie wazy coś kolo 14kg, kumpel ma rowerek który ważył i wyszło mu 14kg, mój jest odczuwalnie lżejszy a wiec może i w 13 się mieści.

Jedna osoba pisze tak inna inaczej i wszystko już mi się pomieszało.
Jako ze dzisiaj mam już 200zł to kupie sobie obręcze i szprychy a za piastami poczekam jeszcze tydzień bo na nie będę miał kasę w nowym tyg.
W tył wpakuje blizzarda żeby mi to trochę dłużej wytrzymało.
Na przodzie wlepię coś lżejszego od blizzarda ale nadal coś z dartmoora dlatego ze amor jest trochę przyciężkawy i nie chce jeszcze bardziej obciążać przodu.
Na wadze mi nie zależy, ramę mam sztywniaka i jak narazie wazy coś kolo 14kg, kumpel ma rowerek który ważył i wyszło mu 14kg, mój jest odczuwalnie lżejszy a wiec może i w 13 się mieści.