prosze o pomoc, jestem sprzedajacym, jestem robiony w balona
-
- Kontakt:
piotrex czyli jeśli jest ta ustna umowa, to można od niej odsptąpić na papierze ? no ale mniejsza z tym, ja wiem co jej wysłałem, ona mi wysyla foty używanego telefonu który chce zwrócić lub zwrot 500zł i jeszcze pisze pismo, w którym są brednie i kłamstwa.. co do rozmow z gadu, miałem takiego nie warta że ostatnio jakiś błąd wystąpił i musiałem na nowo zainstalować, ale słyszałem o jakimś programie do odzyskiwania archiwum, wiecie coś o tym? chętnie wam te rozmowy tutaj pokażę.
janusztchew obczaja ta strone http://users.v-lo.krakow.pl/~anszom/gga ... x.pl.shtml
olej babę
szkoda nerwów chłopie.. jeśli nic nie zrobiłeś złego i masz na to dowody to pffffffffffff
Poza tym, z tego co wiem, Iphona trzeba aktywować, i idę o dobrą kasę, że ty go nie aktywowałeś przed wysyłką. W związku z czym, będzie możliwość sprawdzenia daty aktywacji, co potwierdzi, że wysłałeś telefon nowy i nieużywany.
Numer IMEI potwierdzi źródło pochodzenia telefonu.
Co do rysy to, jeśli baba pójdzie do sądu, to jej zapytają "to czemu Pani nie zgłosiła tego niezwłocznie po odebraniu przesyłki ?
Z chęcią bym z nią pogadał
:D

Poza tym, z tego co wiem, Iphona trzeba aktywować, i idę o dobrą kasę, że ty go nie aktywowałeś przed wysyłką. W związku z czym, będzie możliwość sprawdzenia daty aktywacji, co potwierdzi, że wysłałeś telefon nowy i nieużywany.
Numer IMEI potwierdzi źródło pochodzenia telefonu.
Co do rysy to, jeśli baba pójdzie do sądu, to jej zapytają "to czemu Pani nie zgłosiła tego niezwłocznie po odebraniu przesyłki ?
Z chęcią bym z nią pogadał

-
- Kontakt:
DOkłądnie stayr nie bój sie słuszność jest po Twojej stronie wiadomo chce CI zadzałać na nerwach i CIe straszy nie daj sie po 1 telefon z salonu czyli wsyzstkie papiery masz i gwarancje ze jest legalny pozatym mowiłes ze masz zdjecie bo robiłes na aukcje
. TO ze kupiła poza allegro to ona ma problem. NIe poddawaj sie i informuj nas :P

-
- Kontakt: