prosze o pomoc, jestem sprzedajacym, jestem robiony w balona

GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Właśnie, pod żadnym pozorem nie daj się ponieść, dobrze Noldorek radzi. Idź do tego prawnika, porozmawiaj i sam postrasz tą babkę, że jak nie wyśle konkretnych dowodów to sam ją pozwiesz o próbę wyłudzenia i groźby :)
janusztchew
Kontakt:

Post autor: janusztchew »

piotrex czyli jeśli jest ta ustna umowa, to można od niej odsptąpić na papierze ? no ale mniejsza z tym, ja wiem co jej wysłałem, ona mi wysyla foty używanego telefonu który chce zwrócić lub zwrot 500zł i jeszcze pisze pismo, w którym są brednie i kłamstwa.. co do rozmow z gadu, miałem takiego nie warta że ostatnio jakiś błąd wystąpił i musiałem na nowo zainstalować, ale słyszałem o jakimś programie do odzyskiwania archiwum, wiecie coś o tym? chętnie wam te rozmowy tutaj pokażę.
Rams
Kontakt:

Post autor: Rams »

motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

olej babę :) szkoda nerwów chłopie.. jeśli nic nie zrobiłeś złego i masz na to dowody to pffffffffffff

Poza tym, z tego co wiem, Iphona trzeba aktywować, i idę o dobrą kasę, że ty go nie aktywowałeś przed wysyłką. W związku z czym, będzie możliwość sprawdzenia daty aktywacji, co potwierdzi, że wysłałeś telefon nowy i nieużywany.

Numer IMEI potwierdzi źródło pochodzenia telefonu.

Co do rysy to, jeśli baba pójdzie do sądu, to jej zapytają "to czemu Pani nie zgłosiła tego niezwłocznie po odebraniu przesyłki ?

Z chęcią bym z nią pogadał :D:D
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

możesz jej powiedzieć że teraz to ci może pałe possać a jak chce dzwonić na policje to im też może obrobić :)
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

... i przy okazji wyjść na chama i kretyna, nie tędy droga, nie warto robić z siebie typowego polaczka.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Odstąpić od umowy powinno sie pisemnie,ale kij z tym.w tym wypadku musiałaby Ci udowodnić że taki telefon jej wyslales.olej temat,bo realnie rzecz biorąc nic Ci zrobić nie może.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

DOkłądnie stayr nie bój sie słuszność jest po Twojej stronie wiadomo chce CI zadzałać na nerwach i CIe straszy nie daj sie po 1 telefon z salonu czyli wsyzstkie papiery masz i gwarancje ze jest legalny pozatym mowiłes ze masz zdjecie bo robiłes na aukcje :). TO ze kupiła poza allegro to ona ma problem. NIe poddawaj sie i informuj nas :P
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

janusztchew
Olej, z Piotrexem wiemy jak działa wymiar sprawiedliwości w takich sprawach - nawet gdybyś wcisnął jej fake'a a nie iPhone'a to może sobie pisać pozwy do woli a policja i tak się nie zainteresuje.
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

Śmierdzi walem na kilometr, olefka szkoda czasu i nerwów na takie pasożyty :wink:
ODPOWIEDZ