"Dobra, zacząłem więc skończę... bo prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna, ale jak kończy...

" Reszta najważniejszych postów:
Hackastic- "Wygląda ładnie i schludnie- żadnych fikuśnie wyglądających pokręteł z niezrozumiałymi oznaczeniami, dobrze dobrane rozmiary, nie wymaga azotu! , prawdopodobnie łatwy do przerabiania.
OH!...czy ktoś już zauważył, że za 340 dolarów otrzymujemy damper z tytanową sprężyną?!!! "
Sandwich- " wygląda niesamowicie, zastanawiam się czy oferują zaworowanie dla
konkretnych modeli, czy damper posiada wystarczający zakres regulacji by to zrekompensować? "
Frango (PL)

" Bardzo interesujący produkt, byłoby wspaniale zobaczyć, że damper dobrze współpracuje z najnowszymi ramkami i będzie dobrze jeśli utrzyma podobny poziom cenowy!
Oczekuje na tytanową sprężynę od Diverse Suspension, więc niedługo poznam smak produktów DSP"
Fadi, jeszcze raz dzięki!
Time-bomb "Bardzo interesujące. Zawsze jest miło zobaczyć inny wariant na rynku, zwłaszcza w dobrym przedziale cenowym. Rozmiar 9,5x3.0 waży 444g, więc jest dosyć lekki ( waga bez sprężyny ). Jeśli mówimy o zewnętrznych regulacjach jest to po prostu Manitou Revox ( nie twierdzę, że wewnętrzne są identyczne ), ale za tą cenę z pewnością najpierw wezmę na przejażdżkę Diversa zanim kupie Manitou Revox'a. Również chciałbym wiedzieć, czy Diverse oferuje indywidualny tuning w cenie w jakiej robi to "Elka" jeśli tak, to przekona Mnie do wypróbowania jednego z damperów Diverse".
Orvan- "Mój damper pracował i robił wszystko to, czego od niego oczekiwałem". Jeździłem na dwóch wersjach dampera, od roku 2008, miałem je w trzech rowerach Intense'a. Damper diverse sprawiał, że lubiłem mojego starego Socoma trochę bardziej niż, gdy pracowały w nim inne dampery. Damper jest całkowicie produkowany w Californii. Cabdoctor powinieneś zadzwonić do DSP i porozmawiać z Fadi'm . Jeśli zainteresowanie damperem będzie duże, prawdopodobnie wypuszczą go w dodatkowych rozmiarach. Osobiście potrzebuje rozmiar 7.75x2.25 ze złotymi detalami. "
pedro_sanchez "Długość zbiornika wyrównawczego, podana przez innych niepokoi Mnie. Bardzo chciałbym go przetestować w rozmiarze 8.75x2.75 gdybym tylko wiedział, że zbiornik wyrównawczy zmieści się w mojej ramie- SX TRAIL 2007. Patrząc na zdjęcia, nie ma możliwości aby tam wszedł... "
To tyle, mam nadzieje że nie pomieszałem.
Pozdrawiam