Myslenice-wyciag-.........

wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

heheh- sorry, ale klucic sie za 2.5 na zjazd to troche smieszne. Wirm, ze czesto z kasa krucho, ale raz nie pojdzie sie na impreze i wyjdzie na to samo. Ale fucktycznie powinno byc 5 zeta- nikom, pogadaj z tym panem, co tam kieruje :)
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

wd40, no fakt. Ja też myślałem na początku, że cena wyjściowa to co najmniej 10zeta za wyjazd. Ale tu raczej chodziło o zasadę: jak coś ustalasz/obiecujesz, to się tego 3maj. Poza tym grosz do grosza....
:)
woko
Kontakt:

Post autor: woko »

KorreS, w Krynicy wyjazd kosztuje 5 zł pod warunkiem że kupisz 5 biletów, które będą ważne jeden dzień (chociaż na biletach pisze co innego) i dla jednej osoby, nie trzeba być w większej grupie ani się dogadywać, wiem co piszę bo sam sprawdzałem dwa tygodnie temu (spędziłem tam całą niedzielę). A więc w Krynicy BILETY SĄ PO 5 ZŁOTYCH jak nie wierzysz to zadzwoń do kasy kolejki (telefon znajdziesz na www), ja w przeddzień wyjazdu zadzwoniłem i potwierdzono mi że są karnety na 5 wyjazdów z rowerem za 25zł i tak było. Bikerzy wchodzą na "peron" innym wejściem i gdy już zainstaluja rowery na wagoniku towarowym to również bez kolejki ładują się do wagoników, obsługa jest miła i ma dla nas zrozumienie tylko inni "turyści" patrzą na zjazdowców jak na kosmitów. Nie siej propagandy jak nie wiesz, trasa w Krynicy warta jest aby jeździły po niej tłumy bikerów a takimi niesprawdzonymi informacjami zniechęcasz tylko ludzi.
eeeeeeeeee tam
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

[quote="wd40"]heheh- sorry, ale klucic sie za 2.5 na zjazd to troche smieszne. Wirm, ze czesto z kasa krucho, ale raz nie pojdzie sie na impreze i wyjdzie na to samo. :)[/quote]

Człowieku dla mnie 2,5 to fortuna, zresztą płacąc 75 zeta masz 10 zjazdów za 7,5 i 15 za 5. Dla mnie to różnica, wole zjechać 15 razy...
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
ODPOWIEDZ