Myslenice-wyciag-.........

Kacha
Kontakt:

Myslenice-wyciag-.........

Post autor: Kacha »

Bylam niedawno w myslenicach i chcialam kupic ten bilet za 5 zl, wszystko bylo by spoko... lecz jakis gosciu, ktory sprzedawal bilety powiedzial mi ze nie sprzeda mi takiego biletu poniewaz mnie nie zna.
Totalnie mnie zatkalo, i doszlam do wniosku ze te ogloszenia o tanszym wyciagu sie nie sprawdza.
I czy ktos moze mi to racjonalnie wytlumaczyc dlaczego tak jest??
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

heh to dziwne , no chyba ze nie wygladalas jak zjazdowiec, bo bilety po 5ke sa tylko dla zjazdowcow... ale i tak sie dziwie czemu cie nie puscili za 5... :|
Kacha
Kontakt:

Nie no kask, rowerdo dh, zbroja :) Chyba ze kazda panienka sie tak ubiera :)
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

hehe nikom aż byś siem zdziwil.. hehe 100% zjazd women.. :P
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Kacha i po ile płaciłaś?

Nikom, czy tam trzeba mieć identyfikatory imienne i wypić z Kierownikiem flashkę albo brudzia żeby się załapać?
Kacha
Kontakt:

placilam 7,50, i gosciu powiedzil mi ze jak kupie 3 bilety naraz to mi da 1 gratis. Ale skad ja mam miec pewnosc ze ta kasa mi nie przepadnie bo bilet jest wazny na jeden dzien, a jak sie ostro wyj***, to raczej moge nie wykorzystac tych bietow
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Może Cie nie widział w żadnym Bike Action ani Magazynie Rowerowym.
Pisze "dla zjazdowców" Peata widział-zjazdowiec Siara to samo a skoro Ciebie nie było może znaczy że nie jesteś "zjazdowcem" i nie obejmuje Cie obniżka??

A swoja droga ***** jakis i tyle.....albo szowiniesta ("zjazdowc ÓW")
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

hmmmm straszana kicha ://

chcialem niebawem wybrac sie w gory na zjazdy i wlasnie myslalem o myslenicach,nawet urzekla mnie reklama na dh-zonie ze wyciag 5zl,no i ja jeszcze jezdze bez kasku i zbroi :/

Czyli co? OKLAMALI NAS!!! :(

kij im w oko! jade do szczyrku :P

PS:Kacha a fajne sa trask w myslenicachi??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
nikom
administrator
Kontakt:

no to nie ladnie, bo jestesmy dogadani z kierownikiem ze zjazdowcy bulą 5 zlociszy, jak przyjedziesz jeszcze raz i beda chcieli Ci liczyc 7.5 to mow ze na dh-zone jest napisane 5zl i ze tak ustalił z nami kierownik kolejki - pan pitala... i nie ma bata! no chyba ze wymyslili nowe ceny poza sezonem ale watpie w to.

aha... chyba ze w okienku bedzie taka dziewczyna mloda blond to powiedz ze znasz mariusza sojke, na bank pusci (+_-)
nikom
administrator
Kontakt:

foghorn: trasek u nas pelno, aktualnie 8 wiec jest w czym wybierac a jesli chodzi o ten wyciag to czasami wpusczaja nawet za free jak sie usmiechniesz, no i jak nie ma w poblizu kierownika... ;)
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

Spoko macie :D
A jak daleko od zarazbia i w którym miejscu sa te zjazdy??( procz z helmu) :P Czy cos jest jeszcze!?
nikom
administrator
Kontakt:

no zarabie to chelm wlasciwie ;) ale oprocz chelmu jest jeszcze ukleina czyli ta wyzsza gorka obok, tam wlasciwie jest jeszcze wiecej fajnych miejscowek ale niestety tylko miejscowi wiedza jak tam dojsc i za ktorym drzewem skrecic ;)
DJ
Kontakt:

Post autor: DJ »

byłem wtedyw Mysłenicach, razem z Drobnusem, Kachą, Szczurkiem i Rudym. I wszyscy płacili po tyle samo, Choć Kacha się starał i walczyła o te 5zł(mówiła ze ostanio jak zjeżdżała to byo po 5zł...)a facet dalej to samo... i wszyło na to ze po 7,50 płacimy...
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

A daleko od <jakiejstamzapory> jest chelm? W tym roku tam nie pojechalem, ale za rok na wakacje albo 1-3 maj zamierzam tam wpasc porozgladac sie troche i pojezdzic sztywniakiem co go bede mial
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

ja byłem w niedziele 2 tyg w stecz.
Podchodzimy w 4 typa pod kase i ja mowie ze chce jeden bilet, on ze 7 zł. a ja ze ... ale przecież było po 5 zł, a on no 7 zł to dla ludzi a 5 zł dla downhillowców :/ no to ja mówie ze no my to przyjechaliśmy na trening downhillowy. noi puścił, BTW downhillowcy to nie ludzie :/ heheheheh
woko
Kontakt:

Post autor: woko »

Byłem w zeszłym tygodniu i płaciłem po 5 zeta od głowy chociaż dwa tygodnie temu "kasjer" coś tam bredził że w zasadzie to po 7.5 powinno być ale go olaliśmy. Chodzi im chyba o to że trudno im czasem wytłumaczyć "nie zjazdowcom" że ktoś może kupić bilet za 5 zł a inni nie. Chyba lepszym wyjściem byłoby sprzedawanie karnetów na np. 5 wyjazdów za 25zł, tak robią np: w Krynicy (swoją drogą jest tam zajeeeeeeeebista chociaż trochę zaniedbana traska aż dziwne że tak mało tam zjazdowców).
eeeeeeeeee tam
Brynów Team
Kontakt:

Post autor: Brynów Team »

buahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!! sorry ze sie smieje ale rozjebalo mnie to!!!! "Nie zna mnie"... Buahahahahahahaha!!! Co la koleś!!!!!!!!
KorreS
Kontakt:

woko w Krynicy 1 wyjazd kosztuje 15 zeta + za rower 5 zeta.
podobno można się dogadać w krynicy ale musisz być w większej grupie i wziąć co najmniej 5 wyjazdów
KorreS
Kontakt:

Mogliby w Krynicy zrobić bilet za 5 zeta. To by było coś... hmmm...

...ale się rozmarzyłem... :)
ODPOWIEDZ