Jezdziles? Chyba niePaul pisze:chyba Daewoo

Tez tego nie zalapalem. Nie tak dawno wymienialem szybe przednia w megane. Mam znajomego, ktory w ciagu 18 miesiecy zmienial szybe 5 razy - ma pecha i przyciaga kamienie. Na szczescie nie musial za to placic. Zreszta ja tez za swoja nie.spz pisze:ACextreme napisał:
1. Roczniki szyb
Po co ?
Bo roczniki sie nie zgadzaja to musial miec dzwona?
Ukradli? Problem z glowy :PBlady214 pisze:Podaję numery rejestracyjne jakby ktoś widział (w co wątpię) PO 346JP
W związku z powyższą kradzieżą, która została zgłoszona na policję powiedzcie, co muszę zrobić, gdyż auto nie zostało na mnie przerejestrowane, gdzie iść, co załatwić Question
No nie bardzo rozumiem co trafił szlag?
jasiek_krk nie, zrobiłem nim przejażdżkę, wszystko OK było, a po przejechaniu 15km wszystko szlag trafił.
Blady214 pisze:A tak wracając do tematu auta, historii ciąg dalszy...
dzisiaj otrzymałem telefon z policji, że auto się znalazło, że mam się zgłosić jak będę w wiosce niedaleko gorzowa, tak też zrobiłem, po czym przyjechała policja i zabrali mnie na polną drogę niedaleko, moim oczom ukazał się Volkswagen Polo w wersji pick up (całkiem dobrze komuś szło, szkoda tylko że nie dokończył) auto zostało zdewastowane, brak chłodnicy, akumulatora i paru innych części, jedyne na co teraz się nadaje to złom, tak więc jak ktoś chce części, to pisać Smile
Jak pech, to pech, ale trzeba umieć śmiać się z samego siebie smile
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość