hmm to moze oporcz pomogl mi bedzie opcja nagatywna ??? kazdy bedzie uwazal i powiedzmy jesli 3 osoby na danego usera zaglosuja neagtywnie to minus jedne pozytyw ? ..pozdr
te te ale buba dobrze mowi!! lepiej dac np: "on jest gupim chujem" jezeli ktos Ci podpadnie to mu to wystawiasz... albo takie minuchy... wtedy nie bedzie takiego jebanego pędu zeby miec jak najeiwcej "pomocy"...
noo badzmy oryginalni zamiats "pomogl" dajmy "pierdoli"
a no i prosze krzywy dac mi "pomogl" bo zaraz sie do kasi na gg odezwe :>>
do 8!k3r oki nie chce urażać takich kolesi jak ty ale tak jak powiedziałem to byłoo gówniarzach czyli nie do Ciebie bo sam powiedz że takich kolesi tu jest tysiąc piećset sto dziewiećset i sie kłucą czy czarny drag jest wytrzymalszy niz zielony nooo a jak jest czerwony i jeszcze 14 to juz wogóle jest nie do połamania :P pozdrower
Wprowadzi to troche zamieszania i pewnie kilka konfliktow nowych (juz ktos sie przypieprzyl ze krzywy ma 1 punkt). Trzeba dzielic forum na ludzi pomagajacych i nie? Ot taka niepotrzebna (moim zdaniem) pierdolka.
wlasnie : zeby te pkt nie byly dawane za takie pierdoly : usunac punktacje z dzialow skradzione, uwagi, i dyscypliny. o offtopic nie wspominam ;) bo zaraz mozna znalezc topic o grach komuterowych i zrobic ze jakis ktos jest bardoz pomocny ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no ok spoko i teraz polowa z was mi pomogla ale nie dokonca bo np jakbym chcial teraz ktoremus z was dac plusa to nie ma tu tego guzika?!a moze to jest tak ze jak JA zaloze topic to wtedy moge dawac+ ?????? :]ale dobry pomysl na +i -
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków