Siodło do dh jakie

Lajkamil
Kontakt:

Post autor: Lajkamil »

Tak sidła używałem pół roku. Przede wszystkim bardzo wygodne , ładne. Polecam : )
Subran
Kontakt:

Post autor: Subran »

w dh się nie siedzi, ale jak sie spadnie mus być troszkę miękko :roll:
pzdr Subran
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Subran wrecz odwrotnie. Czasem sie siedzi (zlookaj zawodników ;) ) ale jak sie spadnie to dupki nikt nie ma z waty zeby sie rozleciala bo siodełko było za twarde. Inna sprawa, ze w xc i szosie jakos ogarniaja niewygodne siodła, nie wiem czemu w dh maja ludzie z tym problem.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Ja korzystam z Velo Carbon - wersja z wyściółką, minimalnie cięższa od czystego carbonu, ale za to wygodniejsza :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Ja na szosie mam kurestwo jakies twarde a daje rade siedziec na nim po 4-5h takze bez przesady ze w DH nie mozecie miec twardego siodla na chwile siedzenia ...
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

Spaced pisze:
Subran wrecz odwrotnie. Czasem sie siedzi (zlookaj zawodników Wink ) ale jak sie spadnie to dupki nikt nie ma z waty zeby sie rozleciala bo siodełko było za twarde. Inna sprawa, ze w xc i szosie jakos ogarniaja niewygodne siodła, nie wiem czemu w dh maja ludzie z tym problem.
Bo w xc i szosie ma się w spodniach wkładki. Z wkładką jest całkiem inna jazda, a spodnie do dh nie mają jej i jeździ się tak samo niewygodnie jak w zwykłych spodniach
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

.proXof jeżdze bez, nawet tripy po 80km. Dupsko boli na poczatku, potem sie przyzwyczaja. Ostatni raz jak sprawdzałem, nie krusze wszystkiego kamiennym dupskiem ;)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Wypowiedzi Spaceda o D-spydzerze są na tyle przekonujące, ze chyba się skusze. Szkoda tylko, że AMP nie ma i trzeba ściągać. Jakby ktoś też chciał to może jakaś wspólna paka?
ODPOWIEDZ