[blackdemon] a stan LF Dragstar + Junior T 2000

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

marcinmar matko...nauczcie sie ludzie czytac a jak juz chcecie swiecic wiedza to chociaz czytajcie dokladnie material zrodlowy,a nie same streszczenia.
Zwrot towaru w ciagu 10dni roboczych dotyczy TYLKO i WYLACZNIE transakcji KONSUMENCKICH czyli takich w ktorych jedna strona jest osoba fizyczna (konsument) a druga "firma" ktorej przedmiotem dzialalnosci jest sprzedaz takim a nie innym towarem.
Ponadto wylaczone spod tego uprawnienia sa transakcje zawarte w drodze aukcji.
A zwrot towaru z tytulu niezgodnosci z umowa to nieco inne zagadnienie,jak najbardziej wlasciwie w tym przypadku.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Grzybu93
Kontakt:

Post autor: Grzybu93 »

No to skoro podstawy prawne już znamy to może blackdemon dodałbyś coś od siebie? Przecież zawsze masz tyle do powiedzenia na tym forum :twisted:
grzesiekfrchelm
Kontakt:

Post autor: grzesiekfrchelm »

Właśnie chciałem to napisać "Przecież zawsze masz tyle do powiedzenia na tym forum" Grzybu93 wyprzedziłeś mnie:) Ja osobiście nawet jak by to było w takim stanie jak w opisie podane 1200pln bym nigdy nie dał... mam nadzieje że odzyskasz szybko pieniądze a ten złom odeślesz do niego...
Bike--http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=58141
http://www.lsfr.pl
Grzybu93
Kontakt:

Post autor: Grzybu93 »

grzesiekfrchelm no widzisz ;) ja też bym nie dał takiej kasy ale mniejsza z tym ;p A blackdemona znam osobiście i też nic do niego nie mam, ale w tym przypadku Killo jestem po Twojej stronie bo jak faktycznie wszystko było tak jak mówisz to nasz kolega mega świństwo popełnił :?
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

coś mi się wydaje że szybko od blackdemon słowa nie usłyszymy , z doświadczenia wiem że " tacy ludzie " raczej bd udawać ze nie wiedzą o co chodzi i siedzieć cicho aż sprawa ucichnie
jeśli się mylę co do "tych ludzi " to przeproszę blackdemona
Ofcuś
Kontakt:

Post autor: Ofcuś »

F4rr3ll on sie wgl nie odezwie już , chyba że go bardzo sprowokujemy. Prawda jest taka że wkurwi* ludzi , bo zawsze wszystko jest za drogie , wszysztko źle pracuje , najlepsze jest norco+66 vf. Jak wcześniej twierdził ża przasadzamy z wagą swoich rowerów, tak teraz sam kombinuje żeby norco było lekkie. On jest wszystko wiedziący , mądrzejszy od wuja google.pl , zawsze ma racje. Kase powinien oddać , bo coś czuje że już ma mokre gacie. Ja bym walczył o kase do końca + wystawił komentarz negatywny :) Kupować to chce zawsze tanio , a jeśli coś sprzedaje to ceny większe niż u dystrybutora. Czekamy na 1 miejce na Divers w Wiśle (oczywiście w elicie) ;)
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

F4rr3ll pisze:coś mi się wydaje że szybko od blackdemon słowa nie usłyszymy , z doświadczenia wiem że " tacy ludzie " raczej bd udawać ze nie wiedzą o co chodzi i siedzieć cicho aż sprawa ucichnie
wojak1992 pisze: w rozmowie telefonicznej przyznał się że wiedział o większości uszkodzeń..
Na foto z aukcji też jest niezła japa na amorze :P
grzesiekfrchelm
Kontakt:

Post autor: grzesiekfrchelm »

Vin_OSW "niezła japa na amorze :P" tzn? "japa" oco chodzi ? pisz normalnie...
Bike--http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=58141
http://www.lsfr.pl
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

chyba chodzi mu o to że laga jest wgięta tak jakby się uśmiechała xD
Vin_OSW
Kontakt:

grzesiekfrchelm japa - dziura/szczelin/wszystkozłeconiepowinnoistnieć na górnej półce przy śrubie. Powiększone foto z aukcji:
Obrazek
młody Wąsu
Kontakt:

Post autor: młody Wąsu »

Oj blackdemon myślę, że twoja kariera na tym forum z dniem dzisiejszym się zakończyła:)A co do tej waszej transakcji to rower nie wart tej ceny a te popękane półki przy śrubach to doje***** po całości balackdemon!!!
963
Kontakt:

Post autor: 963 »

Chrystusie brodaty :!: z amorkiem przegiął chłopak pałkę.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Killo pisze:Ps. Pominę nic nie znaczący fakt odmłodzenia amortyzatora o jeden rok -
jest on z 1999 roku (rok produkcji wybity po obu wewnętrznych stronach
dolnych goleni amortyzatora).
Marzocchi tam umieszcza rok produkcji, zwykle rok starszy niż rocznik katalogowy, tu jest wszystko ok.
Ofcuś pisze:wkurwi* ludzi , bo zawsze wszystko jest za drogie , wszysztko źle pracuje , najlepsze jest norco
haha, mam to samo :D

Pomyślnego finału i dużo zdrowia życzę!
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Czuje się współwinny błędu kolegi bo sam doradzałem ten bike :( bo na fotce w aukcji pewnie zaraz po poskładaniu tylko ładnie wygladał z tego co widzę... czekamy na odpowiedź KRETA...
Back in black
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

Ja ze swojej strony, musze powiedzieć że blackdemon, to świena osoba, zamienialiśmy się rowerami wartośc bajka to około 4 k, wysłałem mu swój rower, mając tylko jego gg, i umowa zawarta była poprzez gg, okazał się 100 % odpowiedzialną osoba, a nawet przy zakupie, zostawił mi swoje korby, był na tym do tyłu ze 200 zł, tylko datego że goo oto poprosiłem, także osobiście uważam blackdemona za osobę godna zaufania, na pewno się z nim dogadasz,
a co do półki, to się dogadajcie, żeby Ci dał kasę za półkę,kupisz sobie, i sprawa załatwiona, jest pełno półek markoka, na 35 mm, a co do rowerka, to poza amorkiem, wszystko wygląda na ok
tyle ode mnie pozdro
bastek135

Post autor: bastek135 »

No może i jest pełno półek, ale chyba nie zauważyłeś że Jurek ma 32mm lagi...
bazooczyskoDH
Kontakt:

Post autor: bazooczyskoDH »

Mervis to że się teraz dogadają nie zmienia faktu ze blackdemon jest oszustem!!!! chcesz to jakoś inaczej nazwać???

edit:
jak dla mnie powinno się tego pana umieścić w odpowiednim temacie na tym forum gdzie dodaje się ludzi handlujących na których trzeba uważać
Vin_OSW
Kontakt:

Mervis pisze:jest pełno półek markoka, na 35 mm
ten ma 32 mm jak nie 30 mm
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

moj błąd, 32 mm sry
Zablokowany