Sprawdzone firmy ktore anoduja aluminium

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

KaKTuSSS, chcecie banować ludzi za wyrażanie własnego zdania? Też nie widzę sensu wywalania tylu pieniędzy na jakąś zębatkę. Zresztą jak popatrzysz po rowerach na forum, to ile osób taki sens dostrzegło?
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Las3k_91 Ldz nie jestem za bezpośrednim banowaniem a dawaniem ostrzeżeń ...
Co do sensu wydawania pieniędzy na jakiś sprzęt ... dla jednych jest sens dla innych zupełnie nie, a dla wszystkich plusem jest ze mamy taką różnorodność :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Las3k_91 Ldz może KaKTuSSS'owi chodzi o "bany"/"ostrzeżenia" za wprowadzanie ludzi w błąd? Wypowiadaniu się o sprawach o których się nie ma pojęcia? Nie wiem zgaduję ;)

Żeby nie było że Offtopic robię - ciekawy wątek na światełka.pl, zalety, wady itp. anodowania metodami domowymi:
http://koty.globalitymedia.pl/forum_lat ... 02371bea17
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

KaKTuSSS, sry, nie doczytałem, myślałem, że podobne podejście jak Cubus. Na tym forum są w ogóle jakieś ostrzeżenia, czy ostrzeżenie to ban niepermanentny?
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Las3k_91 Ldz chcemy banowac ludzi nad wyraz klotliwych,ktorzy sieja ferment tu i tam.ponadto nie banujemy,tylko uniemozliwiamy pisanie,osobnik w trakcie kary moze czytac forum.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Póki co jest jak pisze piotrex, ale na nowym forum mają być ostrzeżenia ogólnie widoczne. Po otrzymaniu kliku jest ban z automatu (pewnie czasowy), ale zanim to nastąpi jest czas aby się zastanowić :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Hej.

Jeśli ktoś jest zainteresowany cenami anodowań, podaje przykładowe ceny (przy dostarczeniu ściągniętej już anody, przepisy w sieci).

Giant Glory (stary i nowy) [komplet linków i hak przerzutki]

- 75pln (wymagana jest przeróbka stalowych insertów)

Iron Horse Sunday [Komplet linków, podkładek i hak przerzutki]

- 89pln

Intense [uzzi, m3, m6, socom itd]

- 65pln

Ceny są minimalne, ponieważ wszystko zależy od stanu danych elementów, w niektórych przypadkach trzeba doliczyć dodatkową obróbkę ręczną. W razie zlecenia nam ściągnięcia anody z elementów należy doliczyć 30% ceny anodowania.
Jak widać cena za urozmaicenie, i dopieszczenie naszych maszyn nie jest taka wielka.
Koszty przesyłki zależne od wyboru sposobu dostarczenia paczki przez klienta.

Cena anodowania korpusu piasty ok 18.5pln

Za inne elementy można sobie proporcjonalnie wyliczyć.
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

SegatiV a powiedz mi, ile by wyszło anodowanie ramki tak orientacyjnie? Przykładowo takie demo 9 ?
Back in black
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

LestatBiker hmmm, myślę że granica 200pln przekroczona by została, ale jak mówię dużo rzeczy wychodzi w "praniu".
ODPOWIEDZ