[gravity3rider] Norco Shore One 08 + Domain 160 mm
-
- Kontakt:
Panowie mam pytanie chcialbym ten rower przystosowac do enduro/all mountain i te amory co mam Domaini Roco chcialbym wymienic wlasnie na cos lzejszego z blokadami. Na co to wymienic zeby nie doplacac? tak zeby sprzedac to co mam i kupic za ta sama kase cos wlasnie do enduro, Chodzi mi glownie o blokady skoku bo bedzie troszke podjazdow no i obnizenie wagi bo teraz mi to wazy 18,5 kg. Czy w ogole jest sens wymieniac amory i ile mozna zejsc z waga?
Gdybyś zmienił oponki i obręcze na coś lżejszego, wszedł w powietrze i zmienił korby to byś trochę zszedł z wagi. Może coś około kilograma, może więcej.
Ale z tego roweru nie zrobisz endurówki choćbyś bardzo chciał. Będzie coś niby enduro, ale nie do końca. Poczujesz różnice jak po zmianach pośmigasz na swoim przez pół roku, a później znajomy endurowiec da ci się przejechać na swoim lekkim enduraku.
Ale z tego roweru nie zrobisz endurówki choćbyś bardzo chciał. Będzie coś niby enduro, ale nie do końca. Poczujesz różnice jak po zmianach pośmigasz na swoim przez pół roku, a później znajomy endurowiec da ci się przejechać na swoim lekkim enduraku.
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
-
- Kontakt:
to samo pisalem juz wczesniej, zanim kupiles ten rower. i nie jest tylko kwestia jego wagi tylko po prostu ergonomii.Tadziuu^ pisze:Ale z tego roweru nie zrobisz endurówki choćbyś bardzo chciał. Będzie coś niby enduro, ale nie do końca. Poczujesz różnice jak po zmianach pośmigasz na swoim przez pół roku, a później znajomy endurowiec da ci się przejechać na swoim lekkim enduraku.
-
- Kontakt: