nie no chłopaki wiem co się z czym odnosi może troche jaja sobie robię , dj2 a 66 to przepaść pod każdym względem puki co Dj sie trzyma i wole mieć każdy rower do innej dyscypliny bo w sumie to street/dirt bike mam więc przyjdzie pora na dh ale dzięki za poprawki
Normalnie, po trasie leci jak skalpel, 13kg i sztywne, to przyspiesza zajebiście, tylko po fullu jednak trochę dupa skacze na wybojach. A lata jeszcze lepiej niż jeździ. Na dirtach nie wiem, to zjazdówka jest Ale dać się spoko da.
Jasne, że da Z dupą dla mnie dziwnie, ale im dłużej jeżdżę, tym lepiej, rower umie jeździć. Zresztą zmieniam spowrotem na fulla niedługo, tylko muszę wszystkie pierdoły skompletować.
SS i jeden hebel, bo lokalnie nie potrzeba więcej. Ile biegów musisz mieć do DH? 4? 6?
Wiadomo, że około 4-6, jeden blat z przodu i kaseta z tyłu, a i tak używa się 3-4 :P Po prostu ja nie wyobrażam sobie jazdy bez tych kilku biegów, ale przecież wszystko zależy od miejscówek.
Projekt ciekawy, widać, że tworzony z wizją Rower tęczowy, ale kto tam zwraca na kojojki uwagę
Czasem trzeba popedałować mocniej, czasem szybciej, czasem zabraknie, tylko tyle Ale jak dla mnie to nie jest wielki problem, prosto jest za to. A kolorki to dopiero będą xD