Unibike ZONE TWO Opinie
Jak wolisz. Ja też kupiłem nowego sztywniaka i był to chyba najmniej opłacalny zakup jakiego mogłem dokonać. Mając 3 kafle pomyśl nad http://allegro.pl/iron-horse-yakuza-kum ... 64653.html i uwierz full to full, nie ma co wierzyć w bajki. A jak musisz nowego to Underground jest dobrą bazą do rozbudowy.
Wiesz znam osoby które jeżdżą dość długo i dobrze i mówią ze powinienem zacząć na dualowce/sztywniaku wiec chyba im zaufam(sami zaczynali na sztywnym i także znam osoby które zaczęły na fulu i ich opanowanie roweru jest dużo gorsze wiec wole zaufać bardziej doświadczonym). Może jeszcze się zastanowię ale myślę ze jednak pozostanę przy sztywnym . Wielkie dzięki, ze zainteresowałeś się i ,że poświeciłeś czas na poszukiwania i rozmowę . 

-
- Kontakt:
A po co piasty? Z przednią poczekaj na amora ze sztywną osią, a z tylną aż się rozleci, czyli dłużej niż byś chciał 
W Polsce się zaczyna od HT, bo tu jest bieda, a nie, bo to w czymkolwiek lepsze.
A ta Yakuza to śmieć, beznadziejna rama. Chociaż za te pieniądze...

W Polsce się zaczyna od HT, bo tu jest bieda, a nie, bo to w czymkolwiek lepsze.
Widocznie kupiłeś jakieś gównoImpus pisze:Ja też kupiłem nowego sztywniaka i był to chyba najmniej opłacalny zakup jakiego mogłem dokonać.

Bidą bym tego nie nazwał bo tak naprawdę jak bym miał potrzebę to może kilka miesięcy i rower za większa kasę tez się by uzbierał .Osoby z którymi jeżdżę nie zaczynali za tanim sprzęcie tylko dualowkach które teraz były by bardzo dobre a nawet może lepsze od dzisiejszych za ta kasę. A to było kilka ładnych lat temu :P . Nie obrażajcie się ale może trochę bardziej wole zaufać ludzia którzy jeżdżą po +\- 6 lat w zawodach i normalnie. A nie osoba które jeżdżą po 3-4 lata po miejscowych laskach :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Unibike ZONE TWO Opinie
Mam własnie do sprzedania ten rower w bardzo dobrym stanie który ma 11 miesiecy.
Swietnie sie sprawuje. kom.795133240
Swietnie sie sprawuje. kom.795133240