jaki bmx??????

Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

a tak przy okazji zapytaj sie na forum www.bmx.pl
Łączek
Kontakt:

Post autor: Łączek »

Ale za tą kasę chyba niczego innego nie wyrwe w dobrym stanie ... A bedzie sie trudniej ciskać triki i dirta dawać na tak krotkiej ramie ??
biz
Kontakt:

Post autor: biz »

dzieki za pomoc!!!!!!!!!!! spodobał mi sie ten daredevil!!! i jest w miare w dobrej cenie!!! ale dzięki innym za pomoc!!!!!!!!!
biz
Kontakt:

Post autor: biz »

ale jak coś to jeszcze radźcie!!! DZIEKI ZA WSZYTKO! POKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brynów Team
Kontakt:

Post autor: Brynów Team »

a... i nie mów bm-ki. Brzmi jakbys był dresiarzem... Mówi się ixa
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

(czarne) bety :)
http://cosmos.pinkbike.com/
kubuś
Kontakt:

Post autor: kubuś »

a trek vert 1? wyjebane trixy ida juz po pierwszej przesiadce!!! 180 front pivot to na nim pestka, do tego manulai wheelie zajebiscie na nim ida!!!
hit
Kontakt:

Post autor: hit »

WEŚ TY SKONCZ Z TYM BMX-EM!!!EWIDĘTNIE ONE JEBIĄ I TO NIE ZAPACH BRATKÓFFF!!! MOIM ZDANIEM TO TY SIE JESZCZE 1000 RAZY ROZMYŚLISZ ZANIM COŚ KUPISZ!!! ZADOBŻE CIE ZNAM ŻEBYŚ TO ZROBIŁ!!! PO PIERWSZE DOBŻE SIE UCZ A TATUŚ RESZTE ZAŁATWI!!! POZDRO SĄSIAD!!! HIT I KAPEĆ!!!
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

proponuje odwiedziec strone www.bmx.pl i tam na forum zadac to pytanie
mtb to ***
Martines
Kontakt:

Post autor: Martines »

Ej hit!!!! Na poczatku sam chciałeś bmxa jebaku!!!! To nie wiem dlaczego po nim jeżdzisz. Jak zgolisz wąsa to pogadamy :P
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
hit
Kontakt:

KURWA KOZAK SIE ODEZWAŁ NA ''FUJI'' TY TO MASZ DOPIERO POMYSŁÓW NAJLEPIEJ UKRAJINE SOBIE KUP I TO CI WYSTARCZY!!! ALE WIESZ TAKĄ Z KOSZYCZKIEM NA BAGAŻNIKU!!! I ŻEBY MIAŁA BŁOTNIKI ŻEBY TOBIE PLECKÓF NIE OCHLAPAŁO!!! I NIEZAPOMNIJ O DYNAMIE ŻEBY JAK BYŚ JECHAŁ W NOCY TO ŻEBY CIE NIKT NIE ZGWAŁCIŁ W CIEMNEJ ULICZCE!!!

MOŻE TUTAJ DASZ SWÓJ POMYSŁ NA SPRZEDANIE TWOICH WYJEBANYCH AMORTYZATORÓW!!! TO JEST MYŚL!!! TYLKO TRZEBAŁO BY JAK TY TO MÓWISZ "TYLKO SPRĘŻYNY WYMIENIĆ I WSZYSTKO JEST SPOKO"...NO JESZCZE NIEDEWNO MI TO PROPONOWAŁEŚ ŻEBYM JE OD CIEBIE KUPIŁ!!!
hit
Kontakt:

MARTINES QURWA KOZAK SIE ODEZWAŁ NA ''FUJI'' TY TO MASZ DOPIERO POMYSŁÓW NAJLEPIEJ UKRAJINE SOBIE KUP I TO CI WYSTARCZY!!! ALE WIESZ TAKĄ Z KOSZYCZKIEM NA BAGAŻNIKU!!! I ŻEBY MIAŁA BŁOTNIKI ŻEBY TOBIE PLECKÓF NIE OCHLAPAŁO!!! I NIEZAPOMNIJ O DYNAMIE ŻEBY JAK BYŚ JECHAŁ W NOCY TO ŻEBY CIE NIKT NIE ZGWAŁCIŁ W CIEMNEJ ULICZCE!!!

MOŻE TUTAJ DASZ SWÓJ POMYSŁ NA SPRZEDANIE TWOICH WYJEBANYCH AMORTYZATORÓW!!! TO JEST MYŚL!!! TYLKO TRZEBAŁO BY JAK TY TO MÓWISZ "TYLKO SPRĘŻYNY WYMIENIĆ I WSZYSTKO JEST SPOKO"...NO JESZCZE NIEDEWNO MI TO PROPONOWAŁEŚ ŻEBYM JE OD CIEBIE KUPIŁ!!!
Martines
Kontakt:

Heh po pierwsze:
Naucz się pisać stylistycznie a nie jak byś był z ukrainy!!!
po drugie:
Nie wiem dlaczego polecasz mi swój rower.
po trzecie:
Wole mień Fuji Panica, niż tak jak ty "ukraine"
po czwarte:
Zgól swoje blond wąsiki:P
po piąte:
Idż wychłechłaj Miecie (jego płaska była phe)
po szóste:
Na dualu i tak będziesz wyglądał jak wieśniak!!!!
Już nie wspomne że na moim fuji nie potrafiłeś zrobić przynajmniej 5 cm stoopie:/
Martines
Kontakt:

A i tak po pierwszej glebie zrezygnujesz z dirtu :/
hit
Kontakt:

odezwał sie ****** kozak!!! który nawet z krawężnika nie potrafi wyskoczyć!!!<lol> po pierwsze ja niemam tyle czasu rowera tak jak ty!!!żebym odrazu był taki hard-core jak ty masterze że skacze z 15centymetrowego krawężnika<wow>!!!jak sobie kupie rower to bede do ciebie chodził na nauki oki??? weś ty powinieneś to za pieniądze brać mianowicie za nauki jazdy hardcoreowej na roweże<lol> masz do tego talent!!!(naprawde) <lol>...oj ty sobie raczej jak byś nawet zaczął skakać...to byś dalego nie poleciał...bo niestety waga robi swoje<lol>
Martines
Kontakt:

Heh jednak to prawda że uciebie z myśleniem to kicha. Współczuje tym z którymi chodzisz do klasy. Heh ja przynajmniej skacze na dircie a nie tak jak ty boisz się nawet na to patrzeć i kupujesz rower tylko dlatego żeby zaszpanować. I tak bedziesz na nim wyglądał jak pozer wieśniaku. No jestem ciekaw kto z kraweżnika nie potrafi zeskoczyć. I może pisz prawde tutaj dupolizcu wąsaty!!! A jak Ci nie pasuje to wybij na sparing do mnie???? Może tak być????
hit
Kontakt:

Odezwał sie miastowy<lol>weś ten Wrocław zmiań bo mnie dobijasz<Lol>...Ty to dopiero cfany jesteś<lol>...nadal wieżysz w to że wypuszczam dym uszami<lol>???...najwidoczniej TAK!!!...wbij na sparing wbij na sparing Kozak sie odezwał bo 2 lata starszy i 2 razy cięższy!!!...nie wiem może wedlyg ciebie to jest uczciwe???...ale to już twoja sprawa<lol>
Martines
Kontakt:

Taki kozak jesteś??? Sam chciałeś to będziesz miał!!!Zobaczysz. Już ci powiedziałem grzej miejsce na ostrym dyżurze. Pozer.
hit
Kontakt:

aha rozumiem, że bedziesz mnie bił!!!a ty grzej miejsce w MASARNI!!!!<lol>HARDCOREOWCU!!!<lol>dobra bedziesz mnie uczył jazdy na rowerze OKI???<lol>
ODPOWIEDZ