Ja bym wziął NP. Tak o, bo to fajna konstrukcja i lubię 1zawiasy.
A może Voltage Fr, albo SX Trail?
lubella nie przesadzaj, że jakość wykonania to dno...Nie jeździłem na Scalpie ale jeżeli chodzi o jakość wykonania to dno! Dwa tygodnie temu zamawiałem dla kumpla Scalpa 2012 z CRC. Cena fajna (4700 bez dampera), ale po wyjęciu z ramy z kartonu aż złapałem się z głowe... lakier w kilku miejscach odchodził, miał odpryski a sprzęt wyglądał jakby był drugi raz malowany. Wahacz był tak ciasno spasowany ,że zdzierał lakier do gołego metalu z przedniego trójkąta. Zaznaczam ,że była to nowa rama, oryginalnie zapakowana prosto z kartonuKontroler jakości musiał być tego dnia ostro naj@@@ny.
Podejrzewam ,że nie każda tak wygląda, ale jeżeli chodzi o loterię to wole lotto![]()
Patrzac na wykonanie glorki 2010 to na prawde tip top wiec nie wiem jak reign ale tutaj o gianta bym sie nie martwił.DAMIAN24 pisze:Miałem Gianta tylko, że reigna i jeśli nie patrzeć na malowanie to NP moim zdaniem jest lepiej wykonany(zwłaszcza wszystkie łączniki przy zawieszeniu, chociaż spawy też wyglądają na równiejsze).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość