GDZIE WŁOŻYĆ HAYESA???
-
- Kontakt:
Daj na przód, a co do gwałtownego hamowania to zawsze można tylnym pomóc nawet jeśli jest to słaba v-ka to zawsze coś daje, ja sie przyzwyczaiłem, ostatnio dzadzio mi z bramy wyjechał cieniasem i bym mu się w bok wpasował naszczęście zachamowałem ostro przodem i pomogłem tyłem.Dla mnie to już problemu nie stanowi że z przodu mam tarcze a, z tyłu v-ke.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
ja też mam teraz Vke na tyle i brakuje mi przedniego hampla.....bo bardzo sie pzyzwyczaiłęm do przedniego hamulca...i teraz nie mam klamki na kierownicy a czesto prubuje zachamowac :)
i szukam palcami :)
a mam teraz DJ i on nie ma pivotow po vki :)ki źle mi z tym...
i czy w końcu moge zalożyc tarczowke pod obrecz dm 24??
i szukam palcami :)
a mam teraz DJ i on nie ma pivotow po vki :)ki źle mi z tym...
i czy w końcu moge zalożyc tarczowke pod obrecz dm 24??
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
hej szczur, istnieje coś takiego jak wyuczenie sobie pewnych zachowań, jakby ci dziecko pod same koło wyskoczyło to tym kontrolowanym poślizgiem byś zdziałał tyle, że pooglądałbyś sobie jak je rozcierasz na asfalcie bieżnikiem tylnego kapcia(no chyba, że śmigasz stale max 5km/h)...
jak nie chcesz mocnego hampla na przód to wsadź sobiecantilevera i jedź na parę zjazdów np do szczyrku, będziesz miał niezapomniane przeżycia.
Alex, jeżeli myślisz o dualu, czasem jakieś góry, techniczne odcinki w lesie, to bierz hampel na przód.
jak nie chcesz mocnego hampla na przód to wsadź sobiecantilevera i jedź na parę zjazdów np do szczyrku, będziesz miał niezapomniane przeżycia.
Alex, jeżeli myślisz o dualu, czasem jakieś góry, techniczne odcinki w lesie, to bierz hampel na przód.
Jaca ale jak pod same kolo to przodem nic nie zdzialasz bo i tak sie nie zatrzymasz ewentualnie hamujac ostro przelecisz przez kiere bo jak bedziesz chcial zwolnic to nic nie da w takim przypadku trza sie zatrzymac. a co do tematu to daj na przod a z tylu fajnie v-ke wyreguluj i bedzie dobrze a zreszta wiele osob jezdzi bez przedniego a ja jak mialem przedni to tylko uzywalem go do endo
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......