kona16-problem filozoficzny.

budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no masz racje niedlugo bedzie: "o stary ale ty cool ziomal jestes bo masz czaderskiego bika":D i beda jezdzily male zjebiki na rowerkach przed dziewczynkami i beda sobie wieczorami kapucyna trzepac jak ktoras na nich spojrzy... wszystko mozliwe, widac po przykladzie tego kony 16:)
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

kona16- "tp ciota spujsh na swooj rower haahaha"

Niech każdy jeździ na tym, na co go stać. Najważniejsze jest JEŻDŻENIE, a nie to, że ktoś ma lepszy rower. kona16... tak naprawdę to żal mi cię...
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

po pierwsze to chyba dzieciaki (bo ten typek jest jakims smarkiem) maja za duzo wolnego..tzn tak imsie wydaje bo rodzice na wszystkio pozwalaja..chce -niech siedzi przy kompie,jak sie bedzie chial uczyc to jego sprawa..szkoda tylko ze rodzice nie biora pod uwage tego ze taki smrod nie wie jeszcze ze sa jakies obowiazki ze cokolwiek trzeba..a rodzice mu nie pokazują..
posluze sie takim przykladem ze kiedys dzieciaki chodzily na jakies "kółka" ogniska czy cos i tam sobie rysował grały na jakis fujarkach itd..a teraz rodzice mysle-ze jak bedzie chcialo to samo sobie pojdzie..tyle ze skad takie dziecko ma wymyslic ze "mozna grac na instrumentach" skoro on tego nie wie..sam ne wpadnie na to ze moze jest cos takiego jak mozliwosc pobudzania powietrza do drgania i ze tak powstaje dwiek i ze mozna to robic strunami dmuchajac waląc albo co....wiec lipa.
a komputery maja teraz wszyscy i nie dosc ze przez nie marnuja mnostwo czasu to jeszcze nie potrafia sie potem wysłowic..bo jedyne co robia to sie gapią..tak smao jak w tv-niewzne na co-byle by się ruszały obrazki..
a z czasem w wieku dojrzewania dochodza problemy z jakims okresleniem sie z poczuciem wartosci przynaleznosci..wiec takie oto gowniarze wkraczaja do jedynego znanego im srodka komunikacj i szukają swojej osobowosc.
taki np pietro..przyszedl na forum nie ma roweru nawet jeszcze, pierdoli 3po3 w kazdym temacie i jest mega hardkorowcem...ja wiem rozumiem..ja tez kiedys bylem brudem w rozciagnietym swetrze non stop-ale wszystki to mialo jakas glebsza wartosc niz wkladanie szerokich spodni bluzy i wozenie sie po miesci z 13 letnimi wymalowanymi jak ruskie kurwy pannami..(pietro jak to czytasz to wiedz ze nie mowie ze jestes brudem albo nosisz szerokie spodnnie.)
mysle ze to rosnie takie pokolenie młotków i pustych w srodku nie wiedzacych NIC o zyciu i nie znajacych zadnych wartosci..takie wypacznie poprostu..i to wszystko sie jakos bardzo szybko pozmieniało. ze np w sportach ekstremalnych nie liczy sie dla nich przestrzen wolnosc adrenalina tylko szpan i simplus paczka wykałaczka ativist ziom joł..i biora sie za to ludzie ktorym 1.w ogole nie jest to potzrebne 2.w ogole sie nie nadaja do tego..rezultatem sa wyjeby na stritowkach w szerokich spodniach za 500 zeta i bikach za 5000 ktorzy boja sie skoczyc z kraweznika..ale w necie nie boja sie niczego.
a ze net jest takim bezpieczyn przytulkiem bo zapewnia anonimowosc i mozna grac kogo sie chce to wie kazdy
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

skad tacy sie biora? odpowiedz jest prosta: gowno sie zdarza
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

Rasta zadziwiasz mnie :) ... co do niego to probuje zwrocic na siebie uwage ... moze jest brzydki i dziewczyny na niego nie leca i chce sie podbudowac ?? ale koniec takich dpuszczan bo tojest gorsze od tego co on pisze ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

Rasta ładne wypracowanie ale ciekwe :)
http://www.jokejoke.prv.pl/
Dragon
Kontakt:

Post autor: Dragon »

a ja stawiam że ten jełop był wychowywany bezstresowo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=369421
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

co w chcecie od kona16 jak ma problem to pisze a wy nie jesteście od wyzywania tylko od pomagania
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

niechce mi się tego całego czytać bo właśnie z budy wruciłem :/

1. błędy ortograficzne mogą być spowodowane dysleksją...
2. koleś przeczytał o tym forum w BRAVO i teraz szpanuje albo mama kupiła mu rowerek za 4 tys.
3. pytasz skąd się biorą tacy ludzie?? wiesz żyjemy w czasach opanowanych przez HIP-KLOP, to zapewnie jest bezmuzgi łysy koleś słuchający "CHEJ SUCZKI" albo "DLAMNIE MASZ STAJLA" <żygi>
4. albo koleś jest poprostu bezmuzgiem który się z nas nabija :/

=3. respekcik dla ludu co mają krok w kolnach, i są inteligentnymi ludźmi...
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

Dragon popieram. Siedzi taki przed kompem, starzy mają w **** kasy i mają w dupie co robi jego syn...

Rasta może ten esej do jakieś gazety dasz?? Jeszcze Ci zapłacą :D
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

moze ma problemy ze saba moze go kloledzy bija w szkole albo cos i musie sie popisac przed kims zeby sie dowartosciowac........
a co da HAPE HOPU to czasami lubie posluchac ale nei jakies syfy typu dlamnie masz staila bo to zalosne jest.........
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

chlopak ma problemy ze soba, rodzice maja duzo kasy kolega przeczytal 3 artykuly o rowerach przejzal pare stron i stwierdzil ze sie zna, z reszta po co sie rozpisywac, trzeba zaczac tepic ludzi ktorzy zamiast sie wypowiadac cwaniacza i wyzywaja innych, to jest forum i kazdy ma prawo do swojego zdania, kluczem jest je uzasadnic odpowiednio a nie stwierdzic ze jest cos ......... bo tak a wszystcy ktorzy mysla inaczej sa ............
peace
Local Swinga-Swinga
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

Straszny lamus z niego jest...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Xprot

Post autor: Xprot »

hm, widze ze sadzicie pdobnie jak ja, czekam na wypowiedz tego, o czym mowa w temacie
Dragon
Kontakt:

Post autor: Dragon »

aha jeszcze jedno....jak to parę osób zauważyło...przeczytał parę artykułów itp.........ja jeżdżę na bike'u od 8 lat a i tak zawsze się znajdzie rzecz która mnie zagnie na maxa...chociażby to....jak rozebrać Juniora...tzn chyba wiem tylko czy są w sprzedaży te pierońsko długie imbusy czy jednak będę musiał sobie zrobić? bo niestety nie dostałem w zestawie...uroki kupowania przez neta :-(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=369421
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

od dawna nie bylo komu jechac co ekipo dh zone?
nareszcie mamy jakies jechadelko =p
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
a-gangpm
Kontakt:

Post autor: a-gangpm »

po pierwsze dajcie spokoj, gowna sie nie rusza!!! po drugie, po co mu nick kona??? pewnie nie wie co to jest hehehe????? rozumiem gdyby mialby cos wspolnego( rower, rame) ale to jest jakis ******, po co onn na forum???

NA STOS!!!
budka killer
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

to czarownica jest !!!!!!!!! spalic spalic
Local Swinga-Swinga
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A ja sadze inaczej.

Kazdy z nas przychodzil chyba faze ( w dziecinstwie) takiego chwalenia sie typu "a ja mam to a ja tamto, ja to zrobie tak...itp" ale większości (jak widac nie wszystkim) przejść powinno i przechodziło. Bo w zasadzie jak sie kilka lat temu (gdy kompow nie bylo) wychodzilo na podwórko i mówiło że coś się umie to koledzy żądali dowodów - jak nie było sprawa zamknięta kolo zostaje wyśmiany i więcej nie robi takich numerów. A dzis tym czasem jest zupełnie inaczej taki sobie ****** wchodzi na jakieś forum i napisze że umie to i tamto i że wie wszystko lepiej - dlaczego??
BO NIKT GO NIE SPRAWDZI a jeszcze kolegom co sie na bikach nie znają (sam tez sie nie znal ale zna adres dh zone i juz jest kozak) wymyśla nie wiadmomo co i pokazuje jak to on pojechał "frajerów z forum" i tu zaczyna sie problem bo taka sytacja sprzyja rozwojowi takich debili.

Co poradzic??
Jeżeli zostana wprowadzone jakies ograniczenia na forum przestanie sie ono rozwijać.
Wprowadzenie - o ile sie nie myle jakaś marka samochodu (jedna z najlepszych najdrozszych i nietypowych) miała taki system że byle kto nie mógł kupic ich samochodu, musiał należec do klubu do którgo wprowadzał go członek klubu. Takie rozwiązanie było by dobre ale nie do końca gdzyz jest pełno ludzi którzy nikogo z dh zone nie znają a są normalni.

WNIOSKI na takie problemy nie ma panaceum tzn sa nierozwiązywalne (niestety) musimy dalej czytac durne posty dzieci które grupkami siedza przy komputerach zamiast oglądać dobranocke i wypisuja niestworzone rzeczy o swoich umiejetnościach.

Krótko mówiąc mamy przej***** z nimi.
ODPOWIEDZ