kona16-problem filozoficzny.
kona16-problem filozoficzny.
kona16 pisze sobie:
'ktturego wybrać marcocha dj3 czy drop off comp tego z kony staf??a moze manitou blacka compa napishcie amorek ma być do dirtu a moze dirt jum ten nowy pishcie........'
(u normalne dla podobnie glupiego tmatu odpowiedzi)
'proste ze dj3 lepshy chciałem poczytać posty
i opinie o tych amorkach tak dla smiechow...'
inny topic:
'siema no mam 3000 chajsu pytałem wcześniej mowicie zeby skladać dajecie jakiś pomyśl na rame tylko nie draga ani pointa i jakieś linki pomuzcie bo mam problema cocaina wshyscy jada a kony hmmm drogie nodajcie jakiś pomysł dziex'
a to jeszcze inny:
'pytałem sie was ale widze ze z was same buraki w dresach jak ktoś porzadny bedzie na dh prawdziwy biker to pomoze a nie cioty z kozami za 500 baniek z chipermarketu jestescie smieshni pytałem sie bo chciałem zobaczyć co napiszeczie doskonale wiem jak złozyć rower do dirtu i o rowerach wiem wiecej nish niejeden z was ale widze ze na forum same buractwo bzp tp ciota spujsh na swooj rower haahaha'
kto rozumie tego kolesia? PROSZE o wyjasnienie postpowania tego, niech TO z tematu tez powie jaki jest sens pierdoleniaa 3po3, robinia czegos bez przemyslenia a potem jak to mowi zechcial sie posmiac. nie rozumiem wogole.
podejscie 'maja racje jestm skonczonym ******, lepiej napisze zem jest mastah zeby mysleli ze jesem fajny..'
PROSZE powiedzcie mi dlaczego........... skad tacy sie biora? czy to wina systeemu? czy zlego dotyku? moze on jednak potrzebue pomocy? dzieki za wyjasnienia.
ps. prosze o dyskusje na poziomie nie **** dupa kurwa **** , problem jjeest powazny nawet jesli obiek ni jest zainersowany pomoca sobie samemu, jak chce poznac struktury ludzkich zachowan i tępoty. dziekuje za zastosowanie sie.
'ktturego wybrać marcocha dj3 czy drop off comp tego z kony staf??a moze manitou blacka compa napishcie amorek ma być do dirtu a moze dirt jum ten nowy pishcie........'
(u normalne dla podobnie glupiego tmatu odpowiedzi)
'proste ze dj3 lepshy chciałem poczytać posty
i opinie o tych amorkach tak dla smiechow...'
inny topic:
'siema no mam 3000 chajsu pytałem wcześniej mowicie zeby skladać dajecie jakiś pomyśl na rame tylko nie draga ani pointa i jakieś linki pomuzcie bo mam problema cocaina wshyscy jada a kony hmmm drogie nodajcie jakiś pomysł dziex'
a to jeszcze inny:
'pytałem sie was ale widze ze z was same buraki w dresach jak ktoś porzadny bedzie na dh prawdziwy biker to pomoze a nie cioty z kozami za 500 baniek z chipermarketu jestescie smieshni pytałem sie bo chciałem zobaczyć co napiszeczie doskonale wiem jak złozyć rower do dirtu i o rowerach wiem wiecej nish niejeden z was ale widze ze na forum same buractwo bzp tp ciota spujsh na swooj rower haahaha'
kto rozumie tego kolesia? PROSZE o wyjasnienie postpowania tego, niech TO z tematu tez powie jaki jest sens pierdoleniaa 3po3, robinia czegos bez przemyslenia a potem jak to mowi zechcial sie posmiac. nie rozumiem wogole.
podejscie 'maja racje jestm skonczonym ******, lepiej napisze zem jest mastah zeby mysleli ze jesem fajny..'
PROSZE powiedzcie mi dlaczego........... skad tacy sie biora? czy to wina systeemu? czy zlego dotyku? moze on jednak potrzebue pomocy? dzieki za wyjasnienia.
ps. prosze o dyskusje na poziomie nie **** dupa kurwa **** , problem jjeest powazny nawet jesli obiek ni jest zainersowany pomoca sobie samemu, jak chce poznac struktury ludzkich zachowan i tępoty. dziekuje za zastosowanie sie.
-
- Kontakt:
.....kolejny zyeb....(bez obrazy dla zyeba oczywiście :) )
kona 16....podpalacz....dragmen....i kto jeszcze?? nie wiem....napewno jeszcze ktoś się znajdzie...a bierze się to z tad że takie ***** nie mają co robić....po szkole...siadają do kompa....i co hmm...wejde sobie na dh - zone i porobie jaja to bedzie smiesznie!! hahaha :/
mnie się wydaje że trzeba takich tylko olewac bo nie ma innego sposobu....:(
pZdR
kona 16....podpalacz....dragmen....i kto jeszcze?? nie wiem....napewno jeszcze ktoś się znajdzie...a bierze się to z tad że takie ***** nie mają co robić....po szkole...siadają do kompa....i co hmm...wejde sobie na dh - zone i porobie jaja to bedzie smiesznie!! hahaha :/
mnie się wydaje że trzeba takich tylko olewac bo nie ma innego sposobu....:(
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
nie obrazam sie Olisko :D ja mysle ze problem ma glebokie podloze socjologiczne blablabla ale malo tu osob ktore by sobie mogly podyskutowac na poziomie a nawet to sie nie beda chcialy na smiechy narazac blablabla...
http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/youare.swf <<-- link sytuacyjny :D
http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/youare.swf <<-- link sytuacyjny :D
Nie panowie to jest typowy odizolowany przypadek, znudzony życiem gówniarz, który w ten sposób reaguje na nudę. Sposób na to jest prosty, ale to muszą zareagować rodzice (może starszy brat) a jaki ... porządny wpierdziel (żeby za bardzo nie używac wulgaryzmów). Pozdrawiam
http://tiny.pl/g1qf , 05-06 http://tiny.pl/xb5p ,
http://tiny.pl/gj1w <-- S lub Z
http://tiny.pl/gj1w <-- S lub Z
-
- Kontakt:
nie wiem... ostatnio mam wrazenie ze nieinteligencja rosnie w coraz wieksza sile... tak np patrze po mojej.. (maturalnej niby) klasie... :) i ogolnie przerazenie mnie ogrania jak slysze wypowiedzi niktorych ludzi na powazniejsze tematy... moze dzieki tej klasie zostane znanym psychologiem... a ogolnie kona... :) ja nie wiem co o nim napisac... ma problemy z samym soba... ale to jest chyba podobne zachownia do przechwalania sie rzeczami ktorych sie nie posiada... ale zastanawiam sie nad jednym... czy ten czlowiek jest szczesliwy w swojej skorze... czy jest zadowolony ze swoich poczynan... z tego ze ku rwa jest takim idio tą... :)