A to wszytko przez... rodzicow!?

Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no ja bym chyba na hulaj nodze jeździł gdyby nie moja mamusia :)
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

ja tam oceny mam dostateczne!! na polrocze mialem srednia 3.8 ale o rowerq nie musze sie martwic bo mamuska i tak mi nie da kary na rowerq bo ojciec mnie obroni (jeszcze wiekszy fan nic ja) i mnie popiera!!! Ja moge wyjsc na rowerq nawet jak jest burz!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

mialem ten sam problem pare lat temu. jest jednak metoda na to wszystko. kiedy rodzice ci marudza, wyraz skruche, powiedz ze wiesz ze bylo zle ale ostatnio sie zaczales starac i poprawiles to wsystko bla bla bla... mow to co rodzice chca uslyszec i schowaj dume w kieszen.
www.trialshop.pl
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

hehe macie niektórzy fajnie w domu:P Ja jak sobie przypominam nigdy nie miałem problemów ze starszymi. Moi to chyba jayc nadwyraz normalni są:P Na rower wychodze kiedy chce.. tzn. teraz to już ich i tak to nie obchodzi:P za stary jestem żeby mi zabraniali:-) ale nie miałem takiego problemu ,że "źle się uczysz to zamkniemy ci rower". Szkoła to moja sprawa, jak mi nie idzie to też moja sprawa... staram się żeby jakoś było:-) Czasem zdarzały się wykłady typu: "wiedza to twoja przyszłość, bez niej nic nie osiągniesz w zyciu", ale na tym się kończyło:-) zresztą ze szkoła nigdy problemów nie miałem:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

loodzie co wy w kompach widzicie

- ja nie lubie go bo raz w miechu trzeba system zrobic, a tu jakies pierdoly instalowac ble ble ble ......... wole rower
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

Hehe dostalem 5 z matmy ( niewiem jakim cudem ale dostalem ) i odrazu mi przestali truć ze sie nie ucze <lol> ) :D :D Moze jutro wyjde na bika hiehie :D
www.43ride.com
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

ale najgorsze jes to ze mam jeszcze do poprawy 9 pal :|
CHociaz juz 3 albo 4 chyba poprawilem :D
www.43ride.com
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

też kiedyś miałem takie problemy ze starszymi, też musiałem kombinować drugi kabel od zasilacza itp. :] ... teraz mieszkam w akademiku i nikt mi nie potarza co 10 minut : "IDŹ SIE UCZYĆ !!!"
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Shepard czy ty chodzi moze do Bema a owa nauczycielka od Angl. to Juzoń? Tak pytam.
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

ja problimów żadnych nie mam
A tam
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

do mine w ogole, nic a nic, ani slowa. co prawda czekam teraz tylko na wyniki matur <oby ustne odpadly :D>
sikun jestes...
79654827508
Kontakt:

Post autor: 79654827508 »

dorub poprostu kluczse do piwicy jeszcze

albo mam lepszy pomysł weź roer z piwnicy i jeździj puźniej zostaw go u kumpla i powiedz starej ze ci ukradli stara ci da na nowy(jak oceny poprawisz) a ty se bedziesz jeździł
Memento Mori
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

to wszystko dlatego ze sie nic nie uczysz :]
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A jak ustna moze odpasc? ;?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

ja tam problemów nie mam... Wzorowe zachowanko dobre oceny i jestem grzeczny :D nawet sztandar nasze :D:D:D
www.pinkbike.com/photo/1927184
gangmts
Kontakt:

ja mam

Post autor: gangmts »

ehhh ja tam wywiadówkami niemusze sie martwic bo moja mama od 1 klasy na moje wywiadówki niechodziła(bo jest nauczycielem ale w gimnazjum)a kary miałem tylko za powazne rzeczy np na dzień kobiet nauczycielce której nienawidze a ona mnie dałem suche kwiatki a tak to niemiałem kar a nawet to tylko nierobie tego przez 2 lub 3 dni i potem to robie ale na mnie niema sposobu jak mam dostać kare na rower kiedys dostałem kare to przypieli mi rame do karoryfera to powykręcałem części i pożyczyłem rame od kumpla(bo miał dwie 1 na zapas)i jeżdziłem potem mi wszystko zapieciami poprzypinali to poszedłem do kumple do rowerowego i wziłem piłe do ucinania zapięc i uciołem A POTEM STARZY STWIERDZILI ZE NIEIPŁACA SIE ROBIC KAR I MI NIEDAJA BO NA KAZDA ZNAJDE SPOSÓB
>>>>>DZIEŃ BEZ ROWERA TO DZIEN STRACONY<<<<
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

fajne wały tu niktórzy widze kręca :D:D:D
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

ee no ja mam czasem ale przechodiz im dosc szybko, zreszta ostatnio mi wyniesli z pokoju kompa do siostry kompa i co nie moge kozystac:/???starzy ciagle w pracy i co i moge i to i tak nic nie daje> jak sie ma przypały trzeba nad tytm popracowac ze starmymi pogadac poprawic oceny ......... mi jak powiedizeli ze nie bede sie mogł z dziewczyna widywac i kompa zero i bika to wszystko poprawiłem az sie sam zdziwiłem
.................................. nic :/
adm
Kontakt:

Post autor: adm »

Ale macie problemy... Mi kary na rower nigdy nie dali - przecierz muszę się ruszać, a nie tylko siedzieć i siedzieć :P. A tak właściwie to moja przygoda z rowerkiem siędzięki nim zaczęła - kupili mi, żebym z domu czasem wychodził, i mi się spodobało :D.
ODPOWIEDZ