Mi się tam widzi, poza telofonową jakością zdjęć..SegatiV pisze:Bak jakiegokolwiek składu i ładu.
Antidote LifeLine
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jan.mikael JEZUUUU ! stery za 30pln w anorze za 7k (albo więcej, nie orientuje się w cenach) ? :O, jak Wy składacie rowery? suport z czego ? XT pewnie...
, Rower jest składany bardzo, ale to BARDZO na szybko, Klasa najniższa pomieszana z HI-End'em, na demo nadaje się jak pięść do oka, na proto do testów jest za bardzo wypasiony, a żeby cieszyć oko za bardzo je kaleczy i koło się zamyka. Wszystko można popsuć nawet jak jest drogi amor(dwa). Co do ramy nie wypowiem się bo mam mieszane uczucia, osobno wygląda dobrze, złożony rower, hmm... jeszcze nie widziałem takiego który podobał by mi się, a miałbym pomysł na niego.

No właśnie - przeczytaj jeszcze raz to przestaniesz się tak pięknie zgadzać. Ja akurat jestem zdania, że nie miesza się gówna z twarogiem Jakies prototypy które gdzieś ktoś testuje to jest ciul, ale coś co jedzie na wystawę i jest promowane jako produkt hi-endowy to nie ma prawa mieć budżetowych części, musi robić szał pod każdym względem. Nie mam zamiaru się wykłócać po raz kolejny o to,czy rower powinien mieć anodę, czy wskazane są ladne śrubki, czy ramę za 10 koła można prezentować w towarzystwie części za 30 złotych. To jest sprawa producenta, jak mu interes nie będzie się za dobrze kręcił to też jego sprawa. Poczekam, popatrzę, czas pokaże kto miał rację...
-
- Kontakt: