Antidote LifeLine

ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

SegatiV pisze:Bak jakiegokolwiek składu i ładu.
Mi się tam widzi, poza telofonową jakością zdjęć..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
jan.mikael
Kontakt:

Post autor: jan.mikael »

poszaleli ze sterami, dartmoor nano- może i lekkie. ale się sypią. Aerozine lepiej by siadło.
dawniej mikael:)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

jan.mikael nano to tarcza ;)
te stery to moloko, albo może nowe combaty na 2010
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

SeraaX co nie zmienia faktu, ze jest pare tarcz, ktore by tam bardziej pasowały ;)
jan.mikael
Kontakt:

pardon, stery dartmoor moloko rzecz jasna;p już mi się te nazwy mieszają, tak czy siak nie są za fajne, mimo wymiany felernej aluminiowej bieżni
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Spaced tam nie ma tarcz dartmoora ;)
a stery są bez rewelacji, ale przy takiej wadze i cenie nie ma co się spodziewać nic więcej
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

ArthurGreen Ale powiedz jak można tak skaleczyć rower ? Korba XT to już za nisko jak na taki rower.
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

SegatiV pisze:Korba XT to już za nisko jak na taki rower.
pffff bez przesady .....
SegatiV
Kontakt:

Korean_Boy nie mówię o ramie, ale same bosy zobowiązują...
Siodło
pedały
stery
napinacz
poukładać "trochę" kolorystykę

I nie "pfykaj"
addyi
Kontakt:

Post autor: addyi »

No.. co poniektórzy troche przesadzaja, rower jest w pizdeczkę ..komponenty też nieliche. troche jakby składany na szybkiego.
wykosztowali sie na bosie i na pierdołki nie starczyło ;D
jan.mikael
Kontakt:

myślę iż stery moloko są z tej racji iż są bardzo lekkie, a zarazem łatwiejsze do szybkiego zorganizowania w logicznej cenie niż np chris king. A mimo wszystko chyba odrobine mocniejsze od aerozine.
SegatiV
Kontakt:

jan.mikael JEZUUUU ! stery za 30pln w anorze za 7k (albo więcej, nie orientuje się w cenach) ? :O, jak Wy składacie rowery? suport z czego ? XT pewnie... :|, Rower jest składany bardzo, ale to BARDZO na szybko, Klasa najniższa pomieszana z HI-End'em, na demo nadaje się jak pięść do oka, na proto do testów jest za bardzo wypasiony, a żeby cieszyć oko za bardzo je kaleczy i koło się zamyka. Wszystko można popsuć nawet jak jest drogi amor(dwa). Co do ramy nie wypowiem się bo mam mieszane uczucia, osobno wygląda dobrze, złożony rower, hmm... jeszcze nie widziałem takiego który podobał by mi się, a miałbym pomysł na niego.
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

W tym projekcie jest jeszcze kilka "niedopatrzeń", ale powiedz coś, to zaraz chór aleksandrowa zwyzywa cię od najgorszych, bo przecież rama jest świetna a cała reszta to szczegóły. Tak można powiedzieć jak cały rower kosztuje circa 10k albo mniej. Ale cóż, ich cyrk i ich małpy.
Wjtk
Kontakt:

Post autor: Wjtk »

Głównie chodzi o promocję ramy, wizualnie komponenty są dobrane okej, a sama rama prezentuje się super. I nie ma co się spinać i płakać tylko lepiej cieszyć się, że kolejna polska marka rusza w świat.
[b] Monkeyman [/b]
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

No właśnie - przeczytaj jeszcze raz to przestaniesz się tak pięknie zgadzać. Ja akurat jestem zdania, że nie miesza się gówna z twarogiem Jakies prototypy które gdzieś ktoś testuje to jest ciul, ale coś co jedzie na wystawę i jest promowane jako produkt hi-endowy to nie ma prawa mieć budżetowych części, musi robić szał pod każdym względem. Nie mam zamiaru się wykłócać po raz kolejny o to,czy rower powinien mieć anodę, czy wskazane są ladne śrubki, czy ramę za 10 koła można prezentować w towarzystwie części za 30 złotych. To jest sprawa producenta, jak mu interes nie będzie się za dobrze kręcił to też jego sprawa. Poczekam, popatrzę, czas pokaże kto miał rację...
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

jak dla mnie ten rower zlozony na tych czesciach to porazka... bylo juz lepiej wsadzic foxa 40 i dhx rc4 a reszte przeznaczyc na normalne czesci a nie stery dartmoora :/ porazka!
ACextreme
Kontakt:

Post autor: ACextreme »

0gór
Gratulacje :!: :!: :!:
Umyslnie, lub tez nie dokonales 300 wpisu w tym temacie... pelnym bezsensownych wpisow, ktore moznaby zawrzec w zaledwie 10 :?
Nie czepiam sie, taka ot uwaga :wink:
http://www.endura.pl
Pharaun.ojP!!
Kontakt:

Post autor: Pharaun.ojP!! »

noo....zgadzam się. Ich ramka, ich rower, ich kasa więc mogą sobie tam wsadzić nawet duro3pla. Jak wam się nie podoba cały rower to kupta se ramke i urządzcie sobie sami. Proste i bardzo opłacalne.
Wlodek_DH
Kontakt:

Post autor: Wlodek_DH »

Tam nie ma kompletnych sterów dartmoora, są to zintegrowane stery na bazie dartmoora.
Mój bike:
http://www.pinkbike.com/photo/5223668/
ODPOWIEDZ