eh... ale to wszystko ciezkie, ble:P pewnie na palcach u jednej reki mozna policzyc tych którym taki sprzed sie naprawde przyda, pierwszy sznurek, a potem...??
to wszystko wclae nie jest jakis super ciezkie, raczej niewiele odbiega od normy. poza tym nie licze na jakies gigantyczne zyski z tego wszystkiego, bo i tak na boku chce sie zajmowac czyms zupelnie innym, jesli starczy czasu i kasy na poczatek
przeczytałem cay temat i albo nie bylo albo mi umkneło,
tylna piasta na ilu łozyskach ma być i ile zapadek ?? no i czy bedzie wariant na 32 szprychy czy tylko 36
Dzikus, bedziesz moze mial jakies napinacze typu pmsocho, albo cos jak Project NP-1? cos w tym stylu:P. pozdrawiam;] qrde, na luty zapowiada sie calkiem ciekawie....:D
hardcore in hour - this is the bad way,
harcore in my live is important all day! - Peace
BIG UP DZIKUS
myslę ze można byc dumnym z takiego typa w polsce.
podoba mi sie opcja łatania dziury w streecie na hardtailach
full'na sprawa;]
powodzenia. wreszcie moze będzie dobre -bo polskie :] się zobaczy,ja wierzę
no z tym ze ciezkie to zartowałem, napewno bedzie paru którym ten sprzet sie przyda, szczegulnie ta piasta na singla pod tarcze, chodz pewnie to to samo co ns wypuscił. nawet w katalogu jest o dzikim zmianka "....do wielkich dropow i najDZIKSZEGO urbanu" haha:D a jak dla mnie pure to wcale nie jakas rewelacja tylko kierownica jakich niema na rynku (poza da bombom, bo dmra to ja niemam pojecia gdzie znalezdz) i wylansowana przez sznurka (który ja tak pogioł ze jak banan wyglada) i wariata;/ ja wole dobra aluminiowa np. bad mame
pragne przypomniec ze bylem pierwszym ktory zaczal w polsce robic piasty mtb pod ss i je normalnie sprzedawac. nowa wresja piasty ss bedzie znacznie lepsza i znacznie mocniejsza zarowno od mojej poprzedniej jak i od piasty ns. to samo tyczy sie reszty piast: przednie na os 20mm prawdopodobnie sa jednymi z najmcniejszych (jesli nie najmocniejszymi) jakie sa w ogole produkowane, teraz zamierzam do tego dorzucic rowniez tylna. skad sie bierze owa "moc" ? to jzu moja tajemnica, kazdy kto troche kuma techniki, zgodzi sie ze mna ze sa mocne jak je tylko zobaczy