Tor Dualowy Kraków
groochas dobrze prawi!! laki za nck!! pan groochas powiedział, ze jest calkiem bezpiecznie, ale musimy sprawdzić jak z dojazdem, żeby sie nie bujać przez najgorsze osiedla...a miejscówa wypas i dużo miejsca
qube nie mów, ze jakos sobie poradzimy bo nie wypali:/ musi ktoś, kto się na tym zna pójść do urzędu miasta i porozmawiać...i projekt też jest potrzebny...
p.s. tak jak rzekł madcow jestem chętny do roboty
btw. nie wolelybiscie toru do dirtu i streetu (ghetto sk8park z jakimis wymyślnymi hopami), bo ja osobiście tak
qube nie mów, ze jakos sobie poradzimy bo nie wypali:/ musi ktoś, kto się na tym zna pójść do urzędu miasta i porozmawiać...i projekt też jest potrzebny...
p.s. tak jak rzekł madcow jestem chętny do roboty
btw. nie wolelybiscie toru do dirtu i streetu (ghetto sk8park z jakimis wymyślnymi hopami), bo ja osobiście tak
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
breeder żel zrozumiałes towarzysz grószke za nck'iem nic sie nie zrobi bo tam wystepuja jakies motyle i przez nie nie można nic robic także to odpada definitywnie juz były takei plany na dirt tam z rok temu
exist powodzenia to bedzie chuba pierwszy tor dualowu gdzie sie jeździ pod gorke ale spoko tam to conajwyżej można jakieś dirty zrobić
exist powodzenia to bedzie chuba pierwszy tor dualowu gdzie sie jeździ pod gorke ale spoko tam to conajwyżej można jakieś dirty zrobić
www.mud-brothers.com