proponuje na początku czerwca zacząc szukanie ( lub juz teraz) miejsca najlepiej jakiejsc górki do rozpoczecia budowy toru dualowego, potem jak juz cos znajdziemy pojdziemy do uzedu miasta i sprobujemy zalatwic sobie zgode , mysle ze jak bedziemy wiele razy chodzic to nam w koncu przyznaja, a potem do roboty, Kto jest chetny ?? ( tylko nie mowicie ze to ****** pomysl)
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Spoko, liczylem na taka inicjatywe.
Może sie udac jeżeli zastosujemy jakies argumenty trudne do podwazenia, bo chodzenie do urzedu i mowienie ze nam sie nalezy jest bez sensu.
Poza tym jeżeli będziemy robic takie "masy" jak ta podczas ktorej zablokowaliscie aleje, zrobiliscie geantcrossa itp. to nie ma sensu jakakolwiek proba uproszenia urzedu.
Oczywiscie wszyscy zaraz wyskocza ze jest dual
ALE
jezeli na dual (kolo lasku) wbija sie dresy to baardzo trudno uciec (zwlaszcza jak sie wbija od dolu)
JA mam strasznie daleko :]
Pozdro
wiesz zawsze mozna dac takie argumenty np. Po co mamy chodzic w hucie jak dresy i wyrywac torebki dla adrenaliny jak wolimy troche pojezdzic i nikomu sie nic nie dzieje:D , wiesz ja wierze ze to sie uda tylko jakas mala grupka musi byc i spokojnie bez zadnych rozbojow itp
Sadze tylko ze trzeba by znalezc jakas gorke, zrobic plan (taki jak chyba hcfr gdynia?-lodowiec), rzucic kilka argumentow (np. bezpieczenstwo dla "zwyklych" ludzi), oraz zebrac jakas ekipe i wykopac. Jezeli bylo by kilkanascie osob to praca leci szybko :)
mysle ze przygotowania typu plan sprzet itp, potrwaly by jakis tydzien a reszta to by sie zobaczylo, najtrudniajsza rzecz to znalezc miejsce zeby nie bylo daleko
edit...
Sadze ze trzeba by jeszcze zebrac troszke podpisow (powaznych, a nie takich jak Steve Peat bo sobie pomysla ze jaja sobie robimy). Mozna by tez poprosic jakas firme czy klub o poparcie naszego pomyslu.
hehe a firmie powiedziec ze damy jej reklamy hehe. chociaz w koncu mozna by bylo tak powiedziec jakiemus sklepowi rowerowemu w kraku z taka propozycja ze oni nam pomoga w jakis sposob a my bedziemy ich reklamowac czy cos takiego jest masa pomyslow